Fórum témák
» Több friss téma |
Az enyém 70 es. Nyitásnál is, zárásnál is küldi az SMS-t.
Jó lenne kiiktatni. Még jó, hogy ritkán használom.
Erre nem tudok mit mondani, 70-es vagyok. Esetleg az ügyfélszolgálatot kellene megkérdezni. A pin kódot kivetted?
A hozzászólás módosítva: Jún 21, 2023
Idézet: „A pin kódot kivetted?” nem is működne ha nem vettem volna ki ![]()
Sziasztok
BFT Ares Master-Slave összekötve, külön-külön működik, de nem vezérli távirányítóval a master a slavet. Kell valamit beállítani neki menüből, vagy magától fel kéne ismerni?
Üdv!
Vettem ezt a: 433MHz vezeték nélküli távirányító kapcsoló AC110V 220V 10A 1 csatornás relémodul vevő BE KI Távirányító , kettő adóval. A problémám az, hogy az adókat külön, külön be tudom programozni, de csak egy adó nyitja a kaput, a másik csak akkor, ha átprogramozom. Azt szeretném elérni, hogy én is és a feleségem is mindkét adóval átprogramozás nélkül, ki tudjuk nyitni a kaput, ha külön jövünk haza.
Hali, belenéznék a távirányítóba, valószínűleg fixkódos és egyformára kellene állítani a kapcsolósort, ha nincs benne ilyesmi, akkor nincs ötletem.
Köszönöm a gyors választ, holnap meg tudom nézni.
A neten elérhető a távvezérlő (ami nem kapuhoz készült, hanem világítás ki/be kapcsolásához- bár át lehet más módra is programozni...) nyákjának fotója... Külön nyomógomb van a be , és másik a lámpa kikapcsolásához.
Ha linkelte volna a kérdező a beszerzési forrását, akkor talán olvashatnánk, hogy ez az ún. "learning code"(1527) típusú kódolást használ. Persze a cucc használati leírását sem ártott volna belinkelni. Abból kiderülne, hogy több távirányítót hogyan kell rátanítani a vevőre (mert 25 db-ig megoldható)...meg miért kellett programozgatni? Amikor megérkezett nem működöt? A hozzászólás módosítva: Júl 15, 2023
Üdv! Köszönöm a hozzászólást, Itt van a link ahol vettem és a leírása:
https://vi.aliexpress.com/item/1005003391860583.html?pdp_npi=3%40di...ject_1
Üdv!
Nice A400 vezérléssel kapcsolatban lenne kérdésem. Kondikat kellett benne cserélni, működik is, viszont olyat tapasztaltam működés közben, amit más ugyan ilyen vezérlésen nem. Tettem fel róla egy rövid videót: Bővebben: Link Itt az látszik,hogy alap helyzetben világít az ALT-Foto-Foto1 led. Mikor elindítom a motorokat ( Start ), akkor a foto-foto1 led egy pillanatra elalszik,majd újra világít. Stop parancsnál nem csinálja, csak a Start-nál. Ez mitől lehet? Amúgy rendesen nyit-zár a kapu, csak ezt a jelenséget nem tudom hová tegyem. Tapasztalt már ilyet valaki?
Lehet, hogy infratesztet végez minden startnál?
"Leírása"...az ilyen letölthető használatiját nem látom ott.
Ezt nem tudom. Másiknál nem láttam ezt a jelenséget.
Szia,
fototeszt. A 13-as sorkapocs van behidalva 20-21 -re. Mivel nincs infrasorompód, így van átverve a fototeszt funkció, hogy mindig jónak lássa indulásnál a FOTO-t és FOTO1-et. A kristály melletti icipici Omron relé végzi ennek a kapcsolgatását. Szerk.: Telepítési kézikönyv A hozzászólás módosítva: Júl 15, 2023
Szia!
Köszi,így már értem a villogást. Viszont még valami nem tiszta. Ha nincs fotocella és úgy kötöm be mint a rajzon,hogy a 17-19-20-21-et áthidalom, akkor indításra a motorok el sem indulnak. Csináltam memória törlést,majd elindítottam a tanulást és a motorok kicsit nyitnak,majd be zárnak,de ezek után semmi nem történik, csak az M2 relé kattog egyfolytában. Ilyenkor mi van? Ez így rendes? Viszont ha csak a 17-19 és a 13-20-21 van áthidalva, akkor végig megy a tanulás rendesen. Másik vezérlésnél az első verzióban is fel tudtam tanítani. Lehetséges hogy van régebbi és új verzió is, azért nem megy?
Nem tartom kizártnak más verzió létezését, bár a Nice legfeljebb olyat szokott csinálni, hogy pl. 2018/05 előtt gyártott és az után gyártott vezérlésre bontja a palettát. Viszont azok egymás mellé téve nagyon eltérőek, más a design, stb.
Hevenyészve olvastam át a linkelt doksit, de nem láttam benne lehetőséget a fototeszt kikapcsolására. Így nem vagyok biztos benne, hogy a másik vezérlésnél pontosan mit tapasztaltál.
Én sem láttam hogy hogy lehet a foto tesztet kikapcsolni. Na mindegy, ha úgy működik akkor úgy működik. Engem nem zavar ha indításkor villannak egyet a ledek, a doboz fedéltől úgy sem látom
![]() Viszont egy garázskapunyitó motor vezérléssel is lesz kérdésem,de azt abba a topicba teszem fel. A hozzászólás módosítva: Júl 16, 2023
Mi az az "ezt" ? Fotózd le minden oldalát....vagy az is orosz nyelvű? Meg kérdeztem, mikor megérkezett, akkor sem működött a 2 távval? Egyáltalán mit rendeltél 1 szettet 2 távval? Ezeket önként le kéne írnod, nem nekem harapófogóval kiszedni belőled...meg hogy hogyan tanítod fel a távokat ???!!!
A hozzászólás módosítva: Júl 16, 2023
A fototesztet, a gyártók véleményem szerint, a szerelők szándékos szívatása miatt találták ki, A400-nál külön poén (nekem nem volt annyira, mire leesett) hogy az infra nem ugyanazt a közös pontot kapja, mint pl a Stop
Bocs, hogy nem vagyok egyértelmű! Rendeltem 1 szettet két távval. Az az igazság, hogy amikor megkaptam le reszeteltem és rögtön megpróbáltam beprogramozni, de valamit elszúrtam és nem ment ezért is írtam. DE Lefordíttattam a linken szereplő leírást (Csatoltam) és a "Hogyan kell beállítani:" a pillanatnyi módot megcsináltam, mind a kettő távirányítóval és így jó lett.
Sziasztok!
Van egy Roll 230 kapunyitó vezérlő amihez szeretnék egy gate pro gsm kiegészítőt csatlakoztatni,hogy telefonról tudjam nyitni-zárni a kaput. A bekötéssel vagyok bajban mert a gsm leírásában így szerepel +-com No. A No nemtudom hova csatlakoztassam a Rollon.Ha valaki tudja segítsen! Köszönöm!
A start-com és full pontokra kösd a com-NO pontokat.
Ok. Nagyon köszönöm a gyors válaszod!!
Sziasztok
Nincs véletlen valakinek a közelébe egy V2 Atris garázsnyitó? Táp IC-tipusát kellene kinézni, mert ez elpukkant, valszeg villámos.
Szia
Valószínűleg ki fogom váltani ezt a kisteljesítményű tápot, egy másikkal. Mivel a processzor túlélte, így már van kockázata a dolognak, már csak a szekunder feszültséget kellene tudnom. Köszi Kezd beigazolódni az elméletem, miszerint amibe dcdc konverter állítja elő az 5V-ot, vagy kapcsolóüzemű tápról megy, nagyobb esélyel éli túl a processzor a villámot, mint egy hagyományos trafó/stab 5v-os kocka párossal A hozzászólás módosítva: Júl 29, 2023
Feltettem kérdésnek ide: Bővebben: Link
|
Bejelentkezés
Hirdetés |