Fórum témák
» Több friss téma |
Ez az én ledes aromatizereimhez távirányító... Bővebben: Link
Ha neki nincsen, akkor talán neked adja karácsonyra.
Távirányítóból sohasem árt, ha több van. Akksi micsodaFejvakarás, hogy ez mi lehet.
Szivargyujtós autó bikázónak nézem. Azt írja AGM akku van benne. Engem is érdekel, hogy ez mennyire életképes.
A hozzászólás módosítva: Dec 2, 2024
Rá van írva: "jump starter", vagyis bikázó. Még a bika is rajta van, persze nem azzal bikáz.
Sárga angyal valami hasonlóval jött egyszer.
Felnyitotta a motorháztetőt, rácsíptette az akkumra, beszélgettünk kicsit, és már indult is a verda. Tehát nem a szivargyújtón keresztül indított. Hogy mivel töltötte fel, azt nem tudom, lehet hogy használaton kívül rá van dugva a szervizkocsi szivargyújtójára...
A 20A-es gomb terhelés lehet. Akkumulátor állapotáról a terhelés alatt végzett mérés ad valós képet.
Én sem arra gondoltam, hogy szivargyujtóról indít, arról csak feltölti előzőleg. Tippem szerint boost konverternek is kell benne lenni a megfelelő töltéshez. Az AGM akku nekem is újdonság, lehet rövid ideig valóban bírja az önindító áramát ilyen kis méretben is. Érdekes lenne tanulmányozni az elektronikáját, bár valószínűleg mikrokontroller vezérli.
Annak utána néztem, hogy az ára 6 számjegyű. Szóval megint megúsztam olcsón a töltővel együtt.
Idézet: és tényleg „az ára 6 számjegyű.”
"Műszaki adatok és információk:
- Feszültség: 12 V - Indítóáram: 1170A - Csúcsáram: 3100A..."
Egyszer volt nálam egy hasonló, amiben 2 akku volt. Mindkettő tropa. A rajtuk lévő adat alapján találtam ugyan olyan bele valót. Darabja volt 60 pár ezer forint . Nem kérték a cserét
Sohasem mondtátok, de ha meg igen - külföldiül van !
Szivargyújtón szerintem eleve gáz, hiszen annak a vezetéke még tán 5 ampert se bírna. Egy indítózás pedig - ilyenkor hidegebb időben - egyből simán felránt legalább 100 ampert!
Ezt a szöveget már korábban is láttam nálad... Nem lennék rá büszke, hogy semmilyen külföldi nyelven nem beszélsz. Viszont, ha már így alakult, legalább arra ne legyél lusta, hogy a böngésződben bekapcsolod az automatikus fordítást ilyenkor.
Nem a szivargyújtón keresztül indít. Abban a hozzászólásban írta le Gafly, amelyikre válaszoltál. A szivargyújtós csatlakozó a bikázó feltöltésére szolgál.
Én pont nem ezt tettem hanem a két szorítót rátettem a hálózati akku töltőre. 11,8-ról felment 12,4-re.
Jó akkut a kocsiba, és ilyen sosem kell.
Csak ha pl rajtafelejted a világítást. Mondjuk az újabbak már nem hagyják.
Kinézetre tök hasonló van a fiam 17000 forintos drónjában lévő akkura. Ha tennél fel képet, meg méreteket, még lehet, hogy érdekelne is... Milyen padlás az már, ahol ennyire modern dolgokra lelni?
Parkside töltő hibaSziasztok.Nem ismer valaki ennek a kis IC-nek atipusát?Egy 12 v-os Parkside töltőben lakik. Köszi.
Talán ha a töltő típusát leírnád, meg egy normális képet tennél fel róla, esetleg felismerné valaki.
De úgy, hogy az alkatrészen SMD kód sincs, egy kép tized részéből senki nem fogja neked kitalálni. Ez milyen csatlakozó?Sziasztok,ennek a becsavarós vezetékösszekötőnek mi a magyar neve? (anglul wing nut connector) Köszönöm.
szárnyas anya csatlakozó (Google fordító)
Rácsavarható vezetékösszekötő
A google fordítót én is ismerem, sőt a chat-gpt-t is, de ha a google-ben rákeresel arra, hogy szárnyas anya csatlakozó, akkor a szárnyas anyákat dobja fel, nem pedig azt, amit keresek. Ebből gondolom, hogy nem ez a neve.
Köszönöm, ez az!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |