Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Ejha! Ez igen! Nagyon ügyes, szép kis jószág, és okos is!
![]()
Ismét bemutatok egy kis apróságot!
![]() Mivel csináltam távirányítót, ezért gondoltam a párját is elkészítem, egy vevőt dekóderrel. ![]() ![]()
És becsomagolva.. :wink:
Kösz mindenki.
Nem hiszem hogy szükséges cikk hozzá, minden információ fenn van az oldalon amit linkeltem, meg nem egy bonyolult jószág, én is megtudtam csinálni :]
Az előbb nem tudom mi volt az oldallal, de pont küldés közben szakadt meg tehát most vedd úgy hogy 2x dícsértem meg a munkád
![]() ![]() Amúgy ez felkeltette az érdeklődésemet, lehet nekiállok egy hasonló projektnek ![]()
Kis pihenő volt, én is épp postoltam. Sokszor nem árt mindent copizni csak úgy megszokásból...
Amikor elszántan fogalmazok akkor szoktam
![]()
Elnézést mindenkitől. Rendetlenkedik még a kereső indexelője a háttérben, kicsit "túldolgozta" magát.
Aha! Szóval ezért volt, hogy kétszer-háromszor kellett frissíteni olykor az oldalt... Nem probléma, csak azt hittem, az én netem szórakozik.
![]()
Szevasztok!
UAA180-as kivezérlésjelzőt építettem. -- Kivettem, tessék szíves lenni linkelni. Nem teszünk be mindenféle flash videókat. Moderator.
Itt a link Sorry
partyzene! kezeket a magasbaaa
amúgy jól sikerült. össze kéne már nekem is raknom egy ilyet végre... ![]() Nem tudja valaki miért gondolkodik szélesvászonban nálam a youtube? 16:9 arányú keretben mutatja a 4:3-as videót. Nem nyújtja szét.
Nem nálad van a hiba, nekem is így jelennek meg a videók.
Amint látom, nem csak én vagyok oda ezért a zenéért
![]() Jó lett, grat ![]()
Szia!
Szupi lett! Én is csináltam annak idején ilyet. Nem tudom, hogy a ledek színeinek elrendezését a leírásból szedted-e, de ha a valós dB skálát akarod kalibrálni akkor a jó sorrend és kiosztás a csatolt ábrán.
Köszi
![]()
helló!!
A kapcsolási rajzot elküldenéd??légyszi MErt én is szeretnék építeni egyet. köszi!! ![]()
Szia!
Az oldalamról leszedheted! Így linkelve sosem jön be, de ha beirod behozza ![]() De igen, bejön, csak a "http://" után kell a "www." is. Javítva: Frankye
megnéztem a kapcsrajzoknál de olyatt ír ki hogy nincs hozzá jogosultságom
![]() bekell regisztrálni? ![]()
Látod (látjátok), milyen hasznos dolog ez a HE! Van még egy ilyen hely?
![]() Jó-jó, csak költői kérdés volt.
Igen reggelni kell! Sajnos
![]() ![]()
Szép
![]() A zene is jó, igaz már kicsit lejárt, ajánlom figyelmedbe a David Guetta - Love is gone-s remixet, amit én is "megmixeltem" ![]() ![]()
Tényleg jó lett! gratula!
zenetom: szerintem a love is gone kicsit régebbi ![]()
Köszi mindenkinek!
Szeretem is ezt a zenét, és szemléltetés szempontjából is jó volt úgy gondolom. ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |