Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » A műhely (bemutató topik, ahol az alkotások készülnek)
Ez a műhelyünkről készült képek, leírások, mi miért oda került, hogy lehetne még jobb hozzászólások témája.
Lapozás: OK   43 / 309
(#) Doncso válasza nagy hoho hozzászólására (») Feb 16, 2009 /

nekem se nagyobb, kb 1,8m * 3m, azért képet tehetsz fel, engem érdekel!
(#) borvendeg hozzászólása Feb 16, 2009 /

hello
Az lenne a kérdésem van e valakinek ilyen fogója ami a linken van, mert szeretnék egy blankolófogót venni és ez nagyon szimpi. Lehet e ezzel szalagkábel vastagságú kábeleket blankolni
Segítséget előre is köszi.

A link.

Link javítva. Kérem az URL gombot használni, nem dísznek van! Frankye
(#) nagy hoho válasza Doncso hozzászólására (») Feb 16, 2009 /

Helló !
Na jó meggyőztél. Valamelyik nap kicsit rendet rakok és fotózok. Én általában minden nap a vízen vagyok és estig horgászom aztán már nem nagyon megyek a műhelybe.
(#) Topi válasza borvendeg hozzászólására (») Feb 16, 2009 /

Bővebben: Link

vs.

Bővebben: Link

brutto 5 490 vs. brutto 4 450. HEStore-ban is ugyan az a Somogyis van csak -1040 Ft

Egyébként lehet vele, én is használok ilyet, és jó simán lehet szalagkábel érnél vékonyabbat is blankolni.
(#) borvendeg válasza Topi hozzászólására (») Feb 16, 2009 /

Köszi a segítséget. nem tudom mért enyiért van kint a honlapon a győri boltjukban is csak 4500ft.
(#) aderka hozzászólása Feb 16, 2009 /

Én is megosztom veletek a kis "műhelyemet" . Igazából a szobám. Én szeretem a rendet, sosem tudom úgy otthagyni az asztalt, hogy tele legyen blankolt vezetékekkel, vagy ellenállásokkal, vagy lecsípett lábakkal stb...

(#) CIROKL válasza aderka hozzászólására (») Feb 16, 2009 /

Majd egy pár év multán amikor már kinövöd a szobád falait , majd talán akkor lessz egy két elejtett ellenálás ? ÍGY még könnyű rendet tartani, majd ha valaha 10X 1000Xennyi cucod lessz?
(#) nagy hoho válasza CIROKL hozzászólására (») Feb 16, 2009 /

Helló !
A szívemből beszélsz ! Én 50 éve gyüjtök és csak a jobb cucokat. Ha leülök az asztalomhoz nem tudom csípőre tenni a kezem mert nem fér el.
(#) Gery válasza aderka hozzászólására (») Feb 16, 2009 /

Sokáig én se tudtam, úgy otthagyni. De az idő során kialakult ez a készségem!
(#) Doncso válasza Gery hozzászólására (») Feb 16, 2009 /

Nekem már alakulhatna ez a készség mert egyre jobban tellik a kuckó mindent hazahordok.
(#) CIROKL válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Feb 16, 2009 /

Hu én sem hiztam meg csak nálunk az úgyvan ithon hogy , én vagyok a műhelyemben ! Ez sem kicsi mintegy 4X5 méter , már ezt kinőttem ezért már elfoglaltam a pincét . De nekem ez is kevés ,aztám jött a garázs meg stb szóval a sok sok év alatt már szinte az egész telken én uralkodom ! Juj már mindent hazahordtam ? most már csak ami nagyon kell .
(#) nagy hoho válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Feb 17, 2009 /

Sajnos ez is igaz !
(#) kocsgab002 hozzászólása Feb 17, 2009 /

Sziasztok!

Új szerszámmal gyarapodtam.
Nagyon hasznos szerszám, mintha lenne még egy kezem.
650Ft-ot megért Vaterás cucc.

tartó.jpg

(#) Ballage válasza kocsgab002 hozzászólására (») Feb 17, 2009 /

Azt hiszem tényleg "harmadik kéz" néven árulják.
Én is szeretnék majd egyet magamnak....
(#) patexati válasza kocsgab002 hozzászólására (») Feb 17, 2009 /

Nekem is van egyA Sininél vettem újonnan krült 700 ft-ba
(#) djhans hozzászólása Feb 17, 2009 /

Íme az én kis műhelyem. A pincében egy sarokban lett kialakítva. Az alap műszereim megvannak: multiméterek: (3db), páka, tápegység, szkóp. És persze a fiókok tele vannak új és használt, szépen dobozokban rendszerezett félvezetőkkel, kondikkal, ellenállásokkal És a baloldali kis ajtó mögött van egy doboz elektroncső

Műhely_2.jpg

(#) nagy hoho válasza djhans hozzászólására (») Feb 17, 2009 /

Helló !
Ha nálam egyszer ilyen rend lenne,de nincs .
(#) CIROKL válasza djhans hozzászólására (») Feb 17, 2009 /

Hu hát amikor nem dolgozo makkor nálam is szokott nagyon nagy rend lenni ! De viszont amikor alkotás van akkor szokott lenni az aztalokon ám minden ? Most találtam a gépen egy két képet bár ezek már régebben készűltek de izelítőnek ! Majd fogok több képet csinálni nálám azért lehet sokmindent majd látni? Van ám bőven látnivaló ha egy kicsit jobban ráérek jönnek a képek.
(#) CIROKL válasza CIROKL hozzászólására (») Feb 17, 2009 /

Ez a legjobb , itt aztán van minden ?
(#) Doncso válasza kocsgab002 hozzászólására (») Feb 17, 2009 /

Ilyenem nekem is van, jó kis szerszám, csak az enyém LIDL-is de jó ha kell a harmadik kéz
(#) Doncso válasza CIROKL hozzászólására (») Feb 17, 2009 /

De szívesen mennék hozzád lomtalanításra jó sok frankó cuccod van, gondolom évek során gyűlt össze. Nekem tetszik. Barátságos műhely.
(#) deguss válasza CIROKL hozzászólására (») Feb 17, 2009 /

Kerti tó is van esetleg aranyhalakkal?
(#) CIROKL válasza deguss hozzászólására (») Feb 17, 2009 /

IGEN van az adatlapomon van egy link ott megtekintheted! Az építésről föntvannak a képek a képtárban .
(#) beton cipő válasza djhans hozzászólására (») Feb 17, 2009 /

Az idilli rend. De amúgy szép műhely.
(#) CIROKL válasza Doncso hozzászólására (») Feb 17, 2009 /

Ez csak ezeken a képeken a töredék rész , majd jönnek a további képek ! Most csak ezeket a képeket találtam a gépen .
(#) deguss válasza CIROKL hozzászólására (») Feb 17, 2009 /

Gyönyörű! Csak gratulálni tudok!
(#) CIROKL válasza deguss hozzászólására (») Feb 17, 2009 /

Kössz szépen , igazából van egy másik tavacskám is szóval kettő van csak amikor még azt építetem nem volt digitális fényképezőm ? mintegy 10 évvel ezelőtt , az is szép bár az csak 7 köbméter . Az viszont az anyósom telkén van , ez nálam van három évvel ezelőtt építettem !és 10 köbméter . Szóval ez a másik mániám az elektronikán kívül !
(#) Doncso válasza CIROKL hozzászólására (») Feb 17, 2009 /

Most nézegettem, hát a kerti tó nem egyszerű, igazi művész vagy!!
(#) CIROKL válasza Doncso hozzászólására (») Feb 17, 2009 /

Hu ez nem művészet csak szeretek ilyen dolgokkal is bíbelődni , ez sem semmi egyébként szinte tavasztól őszig minden napos elfoglaltság. Mi tagadás hát nem semmi meló volt ,de azért kb egy hét alatt kiástam azt a 10 köbmétert ? Mindez KB 4-5 hét alatt készült ! Ha valakit érdekelnek infók erről is tudok talán már valamit ? 10 év tapasztalat van már mögöttem . Ja hogy valamit eláruljak ennek a tónak egyébként elég komolynak mondható gépháza van , amibem vannak a kölömböző elektronikák amik vezérlik a szőrőberendezést . Ezek mechanikai és elektronikai segédlettel vannak megoldva .Röviden ennyi . Ez is egy bizonyos műhely , ahol lehet alkotni.
(#) nagy hoho válasza CIROKL hozzászólására (») Feb 17, 2009 /

Helló !
Ezt szeretem ha egy műhely így néz ki. Albert Einstein sem volt egy rend mániás és állítólag erre azt mondta,hogy: " Csak az átlag ember tart rendet a zseni a káoszban is kiismeri magát"
Következő: »»   43 / 309
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem