Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » A műhely (bemutató topik, ahol az alkotások készülnek)
Témaindító: Müszi, idő: Okt 19, 2006
Témakörök:
Ez a műhelyünkről készült képek, leírások, mi miért oda került, hogy lehetne még jobb hozzászólások témája.
nekem se nagyobb, kb 1,8m * 3m, azért képet tehetsz fel, engem érdekel!
hello
Az lenne a kérdésem van e valakinek ilyen fogója ami a linken van, mert szeretnék egy blankolófogót venni és ez nagyon szimpi. Lehet e ezzel szalagkábel vastagságú kábeleket blankolni Segítséget előre is köszi. A link. Link javítva. Kérem az URL gombot használni, nem dísznek van! Frankye
Helló !
Na jó meggyőztél. Valamelyik nap kicsit rendet rakok és fotózok. Én általában minden nap a vízen vagyok és estig horgászom aztán már nem nagyon megyek a műhelybe.
Bővebben: Link
vs. Bővebben: Link brutto 5 490 vs. brutto 4 450. HEStore-ban is ugyan az a Somogyis van csak -1040 Ft Egyébként lehet vele, én is használok ilyet, és jó simán lehet szalagkábel érnél vékonyabbat is blankolni.
Köszi a segítséget. nem tudom mért enyiért van kint a honlapon a győri boltjukban is csak 4500ft.
Én is megosztom veletek a kis "műhelyemet" . Igazából a szobám. Én szeretem a rendet, sosem tudom úgy otthagyni az asztalt, hogy tele legyen blankolt vezetékekkel, vagy ellenállásokkal, vagy lecsípett lábakkal stb...
Majd egy pár év multán amikor már kinövöd a szobád falait , majd talán akkor lessz egy két elejtett ellenálás ? ÍGY még könnyű rendet tartani, majd ha valaha 10X 1000Xennyi cucod lessz?
Helló !
A szívemből beszélsz ! Én 50 éve gyüjtök és csak a jobb cucokat. Ha leülök az asztalomhoz nem tudom csípőre tenni a kezem mert nem fér el.
Sokáig én se tudtam, úgy otthagyni. De az idő során kialakult ez a készségem!
Nekem már alakulhatna ez a készség mert egyre jobban tellik a kuckó mindent hazahordok.
Hu én sem hiztam meg csak nálunk az úgyvan ithon hogy , én vagyok a műhelyemben ! Ez sem kicsi mintegy 4X5 méter , már ezt kinőttem ezért már elfoglaltam a pincét . De nekem ez is kevés ,aztám jött a garázs meg stb szóval a sok sok év alatt már szinte az egész telken én uralkodom ! Juj már mindent hazahordtam ? most már csak ami nagyon kell .
Sziasztok!
Új szerszámmal gyarapodtam. Nagyon hasznos szerszám, mintha lenne még egy kezem. 650Ft-ot megért Vaterás cucc.
Azt hiszem tényleg "harmadik kéz" néven árulják.
Én is szeretnék majd egyet magamnak....
Nekem is van egyA Sininél vettem újonnan krült 700 ft-ba
Íme az én kis műhelyem. A pincében egy sarokban lett kialakítva. Az alap műszereim megvannak: multiméterek: (3db), páka, tápegység, szkóp. És persze a fiókok tele vannak új és használt, szépen dobozokban rendszerezett félvezetőkkel, kondikkal, ellenállásokkal És a baloldali kis ajtó mögött van egy doboz elektroncső
Helló !
Ha nálam egyszer ilyen rend lenne,de nincs .
Hu hát amikor nem dolgozo makkor nálam is szokott nagyon nagy rend lenni ! De viszont amikor alkotás van akkor szokott lenni az aztalokon ám minden ? Most találtam a gépen egy két képet bár ezek már régebben készűltek de izelítőnek ! Majd fogok több képet csinálni nálám azért lehet sokmindent majd látni? Van ám bőven látnivaló ha egy kicsit jobban ráérek jönnek a képek.
Ez a legjobb , itt aztán van minden ?
Ilyenem nekem is van, jó kis szerszám, csak az enyém LIDL-is de jó ha kell a harmadik kéz
De szívesen mennék hozzád lomtalanításra jó sok frankó cuccod van, gondolom évek során gyűlt össze. Nekem tetszik. Barátságos műhely.
IGEN van az adatlapomon van egy link ott megtekintheted! Az építésről föntvannak a képek a képtárban .
Az idilli rend. De amúgy szép műhely.
Ez csak ezeken a képeken a töredék rész , majd jönnek a további képek ! Most csak ezeket a képeket találtam a gépen .
Kössz szépen , igazából van egy másik tavacskám is szóval kettő van csak amikor még azt építetem nem volt digitális fényképezőm ? mintegy 10 évvel ezelőtt , az is szép bár az csak 7 köbméter . Az viszont az anyósom telkén van , ez nálam van három évvel ezelőtt építettem !és 10 köbméter . Szóval ez a másik mániám az elektronikán kívül !
Most nézegettem, hát a kerti tó nem egyszerű, igazi művész vagy!!
Hu ez nem művészet csak szeretek ilyen dolgokkal is bíbelődni , ez sem semmi egyébként szinte tavasztól őszig minden napos elfoglaltság. Mi tagadás hát nem semmi meló volt ,de azért kb egy hét alatt kiástam azt a 10 köbmétert ? Mindez KB 4-5 hét alatt készült ! Ha valakit érdekelnek infók erről is tudok talán már valamit ? 10 év tapasztalat van már mögöttem . Ja hogy valamit eláruljak ennek a tónak egyébként elég komolynak mondható gépháza van , amibem vannak a kölömböző elektronikák amik vezérlik a szőrőberendezést . Ezek mechanikai és elektronikai segédlettel vannak megoldva .Röviden ennyi . Ez is egy bizonyos műhely , ahol lehet alkotni.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |