Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » A műhely (bemutató topik, ahol az alkotások készülnek)
Témaindító: Müszi, idő: Okt 19, 2006
Témakörök:
Ez a műhelyünkről készült képek, leírások, mi miért oda került, hogy lehetne még jobb hozzászólások témája.
Értékeljük a már meglévőt, és örüljünk annak. Jó nagy csarnokod lesz, még egy kocsival is beférnél, és jó fekvésű, mert szépen süt be a nap. Nem ázik a betonkeverő, meg a talicska sem rozsdásodik, ezek kívül van hol tárolni a kutya edényeit, és a kilyukadt labdát is amivel játszik. Láthatod ha valami hiba csúszott esetleg a tető szerkezetbe, és még ideje korán kijavíthatod mielőtt lesz mennyezeted. Ja és a lényeg, legjobb hely egy bográcsos kaja elkészítésére, képzeld el, ha a pörkölt ráfröccsenne valamelyik épülő nyákra miközben főzöd a kaját..
Hát te jobban állsz mint én.
CIROKL Természetesen át fogom adni, és ő is szintúgy üdvözölni fog és így van tavasszal ugrunk neki. hapro én értékelem, csak a rossz időt nem. Egyenlőre nem csak a kutyák edénye van ott tárolva hanem a kutyák is a foci is az övéké "jó nagy csarnokod lesz, még egy kocsival is beférnél" úgy lett tervezve, hogy befér minden cucc és mellette ha arról van szó a kocsi is és el lehet tőle férni rendesen. (a képen nem hiszem, hogy látszik, de 6.5*3.5m
Jó lesz az! Csak hely kell és a többi rajtad múlik, kitartás és meg lesz az eredménye!
Üdv
A tiéd is tetszik, tele van jó kis motyókkal.
Mondták már, hogy alapitsak Videoton muzeumot... Az asszony pedig "anti bermuda háromszögnek" hivja, mert it nem el- hanem feltünnek a dolgok(többek közt azóta még két vidi)
pénteken leraktam a szőnyeget a műhelybe, (gondolkodtam hogy laminált vagy szőnyeg de emellett döntöttem a melegsége miatt) erre nekem meg azt mondta mostmár ki is költözhetek . Sajnos nem komolyan mondta. pedig már intéztem volna a kemping ágyat.
Én 100%-ig együtt tudok érezni. Jelenleg nekem is hasonló pozícióban áll a műhely projektem (képek mellékelve). Én is a jó időt várom. Jelenleg egy szekrény az "otthonom": Link, de sajnos Narniában még nem járhattam.
Szép és jó ez a szekrény design, mert csak becsukom az ajtaját, és volt nincs kupi, meg a mikroelektronikai dolgoknak elég, de most épp egy csöves erősítőn dolgozom, s ennek már kicsit pici.
Ha minden jól megy tavasszal épül a galéria és oda költözök...Saját birodalom 10 év után ujra!
ejha legalább nem vagyok egyedül de a vég eredmény biztosan jó lesz tavaszra pedig sok sikert a kőműves munkák gyakorlásához!
Meglesz már bánom h nem kőművesnek tanultam
Te petya, minden ember kőművesnek tanul csak van aki előbb befejezi!
hát nem tudom multifunkciós leszek teljesen
Hát gyerekek! Őszintén mondom, azért kicsit sárgulok, mert bár nálam kb 90% os az elkészültség mégis irígykedve nézem a ti nagy tereiteket, nekem sajnos kb 3,50*1,40 -es a kuckó. És nincs kilátás nagyobbra sem, mert a telek nem nagyon engedi.
részvétem a hely hiány miatt... szívesen adnák a miénkből több mint 2000négyszög vagy mi az isten a telkünk
Helló !
Én is hely hiánnyal küzdök 1,8 X1,8 m. Doncsonak megígértem ,hogy lesz kép mert szeretnék pályázni a legkisebb és legrumlisabb műhely címre de nem tudok olyan távol menni ,hogy legalább az asztal bele férne. És irigylek mindenkit akinek besüt az ablakon a napfény.
Az az 1,8 x 1,8m is jobb mintha a szobádban kellene csinálni mindent... Sajnos mindent a szobámba csinálok pl marás, panelfúrás, forrasztás stb.
Ha barkácsolni kell, tehát nem elektronika, akkor megyek csak ki az udvarra mert ott lehet fúrni, flexelni, esetleg heggeszteni... meg kint van egy asztalon a satu is... Pedig milyen jól mutatna a szobámba a monitor előtt Szerk.: Amúgy rendet tartok, nem is zavarna, csak ne hallanám állandóan, hogy ezeknek nem itt bent van a helye, hanem kint stb...
Erre a címre én is neveznék ! 2x3m kb a téli műhelyem
A hideg elől be kellett költöznöm a kazánházba bütykölni Egyébként nyáron a garázsban szoktam dolgozni ott van vagy 4m hosszú és 60cm széles asztalom de mindíg helyet kell csinálnom ha dolgozni akarok ,tudjuk hogy a "rendrakás a kisemberek mániája a zseni átlát a káoszon"
Helló !
Valamikor régen én is a szobában dolgoztam.Az egyik sarokban volt egy két ajtós szekrény abban egy asztal ami 1,2 m X 0,6 m volt,alatta felette be volt polcozva ott voltak a műszerek és az alkatrészek. Ha az ajtó be volt csukva senki nem sejtette mi van mögötte. De azt idővel kinőttem.
Az alkatrészek meg fogók nekem is ilyen szekrényben vannka Asztlként a számítógép asztalt használom, amire egy bútorlapot tettem, A4-es lappal beborítva így minden jegyzet gyorsan, azonnal rögzíthető és nem veszik el
Helló ! Egyébként a kis műhelynek is meg van az előnye télen mert ha bekapcsolom a pákát az már fűt 50 wattal én elég nagy felületen 36 celziusszal és egy idő után egész kellemes idő van. Persze van villany fűtés is .Csak az ablak hiányzik. Nem tudom Müszi aki nyitotta ezt a témát olvassa-e még a topikot vagy magunkra hagyott ,igazán meg alapíthatná "a legkisebb műhely legnagyobb kupi" címet mert akkor fotózás előtt nem raknák rendet.
Én is hasonló cipőben járok, várom a jóidőt Ez kb 6x4,5m jelenleg betonozásra vár (az oszlopok ). Eredetileg fészernek készült, utólag kapott(kap) egy lábazatot. Sajnos még ez is kicsi, még kell mellé készítenem egy tárolót az 'apróságaimnak'.
Várjuk együtt akkor a jó időt. Eredetileg nekem is 6*4.5m-re volt tervezve, csak jöttek a problémák, hogy adott volt a hullám pala meg kb. 2 m-es gerendák ezek lettek menetes szárral 6helyen összefogatva, és túl nagy lett volna a távolság neki, nem mertük meg kockáztatni. Na meg persze a hullámpala is így adta ki. Úgy állunk, hogy nem költöttünk rá sokat, és nem is szeretnék. Mai világban nem lehet megengedni sajnos. Csak úgy megjegyzem villany vezetéknek is 3.5 de lehet, hogy még vastagabb réz kábel lesz behúzva. (380-as hosszabbítóból) ez adott dolog és előnye is van mert nyugodtan lehet majd hegeszteni
Látom mindenki a jó időt várja! Én is! Nekem csak 2*6méteres csík jutott a ház és a garázs közt. Remélem az idei évben már beköltözhető lessz. Kéményt ki ne hagyd a műhelyből! A hóesést a fűtött, meleg műhelyből nézni... Ami nem látszik: jobbra az ajtó helye a garázs fele, mit most néhány hungarocell lap pótól.
Nem marad ki a kémény, csak nekünk vas csővel lesz megoldva, mert egyszer lehet ide fog be kerülni egy vegyes kazán és akkor annak úgy is kell fel húzni egyet. előre pedig nem tudjuk a paramétereket. Te viszont ahogy látom sokkal jobban állsz mint én. De nem baj majdcsak útól érlek valahogy
Nekem még egyenlőre a szobám van,lassacskán áttérek a "kukszi" középső részére,ami nem tetszik:hogy nincs ablaka.
Örülök ha egykis fény bejut az ajtón,ami tetszik hogy vasajtó vantehát a bisztonság az meglessz Nagynak nem nagy,KB 3-4M széltébe hosszába Majd meglátom mi lessz,egyenlöre konektorom sincs Meg a vászon vezetékeket is ki kéne cserélnem
Helló ! Mi az a kukszi ? Szerinted a 16 m2 az nem nagy ?Nekem 3,2 m2 van és annak nagy része polc , asztal. És nincs ablaka. Olyan mintha liftben ülnék bár még ott is nagyobb a hely.
Na nekem meg a garázs, műhely is ebben meg a sarok magamnak "elkerítve"!
Lassan jön a jobb idő mostmár ki merek menni kabát nálkül is! Fűtés van az öreg kukucskál néha fentről a Nap!
A kukszit en spajznak eretem!
Mondjuk nagyobb mint a spajz De naggyon nem tetszik hogy nincs termeszetes feny,raadasul kozepen van, es nemtudok ablaknak helyet sem vesni,mert beesnek a pinyoba ahol foleg nincs feny! otletem>tetoablak De egyenlore egy konnektorom sincs! Ugyan is ki kell cserelni a vezetekeket,mert regi rojtos valami a burkolata......... Ugyhogy egyenlore te tobbet ersz a #lift#-el! |
Bejelentkezés
Hirdetés |