Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
De ezt azért nem sokan engedhetnék meg maguknak!
hajjaj
![]() ![]()
Igazad van elég hülyén idéztem
![]() ![]() Idézet: „biztos vagyok benne, hogy arculatváltás lesz! Régóta tervezgetik.” Hát nem arculatváltás... Eleve. Én ilyenről soha nem is beszéltem. Egy jó ideig nem váltunk arculatot. A HE kinézete, logója márkanév. Nem lehet csak úgy cseréltegni.
Hú de furdal már a kíváncsiság
![]()
Nem elég ami van? Sokaknak még ez is bonyolult (URL, kereső, új topik)
![]()
Pl Topi szavaztatott, legyen e galéria, meg csomó másról is. Szerintem ezek lesznek.
Neem... Sokkal jobb. Ilyen apróságok miatt nem számlálnánk vissza.
Átáll MPEG4-es HD adásba, Nagra3-as kódolásra és fizetőssé teszi az oldalt.
![]() ![]() Idézet: „és fizetőssé teszi az oldalt” Visszamenőleg is! ![]()
Ha el tudsz lőni Surányból Akarattyára, ám legyen
![]()
Sziasztok, hetek óta nem voltam itt, mi ez a még 12 óra pirossal fent?
Olyan izék a modik, hogy nem mondanak semmit! Már most eldöntöttem, hogy nem fog tetszeni az újítás!
![]() ![]()
Laci, emelem kalapom a humorérzéked előtt. Börzén miért nem dobáltad a humorbonbonokat?
![]()
Nem fog!
![]() ![]()
Szia!
Ha magamból indulok ki, akkor nem lesz semmi, csak éjfélkor megnézed, hogy hány ember volt olyan hiszékeny, hogy bevette a "nagy dolog, de nem árulhatom el mi az" szöveget, és jót röhögtök rajtunk ![]() ![]() Adhatok ötletet, hogy mi legyen? Mindenki kapjon egy HEStore ajándékcsomagot, egy rakás teljesítménytranyóval, pic-ekkel, avr-ekkel, meg egy digitális szkóp sem jönne rosszul! Üdv: FazksG Idézet: „Mindenki kapjon egy HEStore ajándékcsomagot, egy rakás teljesítménytranyóval, pic-ekkel, avr-ekkel, meg egy digitális szkóp sem jönne rosszul!” Jól van adom a HE számlaszámát ahová az egy éves (leendő) fizetésed 40%-át kérnénk átutalni. ![]()
Nem semmik vagytok, fiatalok! Alig 24 órán belül 12 (!) oldal az OFF-TOPIC-ban... Nem semmi!
(Ja, és mielőtt kérdeznétek: Én is vagyok olyan aljas, hogy nem árulom el a NAGY TITKOT! ![]()
Ne parázzatok már! Jó lesz az mindenkinek, higgyétek el!
![]()
Én meg most csak töltöm kifele a szabad helyet
![]() Meg nehogymár ne legyen egymás után 4 moderátor-hozzászólás! ![]() Én se árulok el semmit. Csak annyit tudok az ügyről, mint amit tegnap leírtam... :yes:
Akkor már legyen öt!
![]() Nagy meglepi lesz, annyit elmondhatunk, meg hogy egyik tipp sem volt még a közelében sem! ![]()
És egy "kontra", hatodiknak:
345 olvasó, 4 "warn-os", 5 moderátor... Szép, nem?
Szerintem nincs felhasználó az oldalon akit ne izgatna ez a kérdés
![]() ![]() ![]() ![]()
Vagy befagyasszuk a szervert, főleg, ha mindenki nekiugrik éjfél után kipróbálni az újat.
Ötletem sincs, miért van ekkora felhajtás csinálva neki. Idézet: „Ötletem sincs, miért van ekkora felhajtás csinálva neki.” Nem mi kezdtük, Ti magatok gerjesztitek már hosszú órák óta ![]() ![]()
Fúúú, én most találtam egy nem túl régi írást egy HE-oldalon, ahol utalnak arra, ami most készül
![]() És még csak nem is sejtitek... hmmm ![]() Pedig, ezek után mondhatom, hogy az info megvan, csak meg kell találni... de mivel elindulási pontja senkinek sincs, nem is sejtitek, mit kéne keresni, hogy kéne elindulni...
![]() Ne higgyetek neki!!! Csak látogatottságot akar csinálni ![]() ![]() Én is kivárom, addig úgyse mondják meg... |
Bejelentkezés
Hirdetés |