Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Amatőr Audiokészülék Építők Találkozója

Bővebb olvasni-látnivalók az AAÉT hivatalos honlapján. http://aaet.nhely.hu

Lapozás: OK   3 / 84
(#) mark.budai válasza EcoPityu hozzászólására (») Ápr 15, 2009 /
 
Ott vannak a rajzok azon az oldalon, amit belinkeltem! De ne a 16A-es kismegszakítót terheld vele .
(#) JZoli válasza EcoPityu hozzászólására (») Ápr 15, 2009 /
 
Vigyél el engem tolmácsnak.
Gyerekek most is cak sürgetni tudom: Szervező ember aki időt, s fáradtságot nem kímélélve intézi a talit, helyszin, olcsó jó, és az időpont minél előbb kitűzni, hogy maradjon mindenkinek ideje átszervezni a programjait.
(#) fleta válasza Action2K hozzászólására (») Ápr 15, 2009 /
 
Én válalom a fotózást szivesen.
(#) Action2K válasza fleta hozzászólására (») Ápr 15, 2009 /
 
Köszönöm, ez remek!

JZoli: Gábor intézi a "fő" helyszínt, de van már egy alternatív, hogy ha az nem jönne össze. Erről még nem akarok beszélni, hogy ne legyen keveredés. Az alternatívnak nagyon jó az ára, meg minden. Nem koncertterem, de nekünk jó lesz.
Nem tudom, hogy Gábor hol tart a teremmel kapcsolatban, de szól amint jutott valamire.

FONTOS!
Azért, hogy pontosabban tudjuk, mekkora hely kell, hány asztal, mekkora áram, ... kérek mindenkit, aki hoz valamilyen megcsodálni valót (a barátnőjén kívül), az töltse ki a csatolt adatlapot, s e-mailban küldje el nekem. Ha több mindent hozol, akkor minden egyes dologról kérek egy adatlapot. Ha valami kérdés van, nyugodtan kérdezzetek.

Adatlap.doc
    
(#) mark.budai válasza Action2K hozzászólására (») Ápr 15, 2009 /
 
Jelentkezési lap... Nem semmi !
(#) lamalas válasza Action2K hozzászólására (») Ápr 15, 2009 /
 
Namost valamit nem teljesen ertek. Egy nagy terem lesz es ott asztalokon lehet "kiallitani" mindenkinek a cuccat? Vagy tobb kis terem es mondjuk minden teremben 1-1 "kiallito" van csak es ott meg is lehet szolaltani az adott rendszert?
(#) Action2K válasza lamalas hozzászólására (») Ápr 15, 2009 /
 
Az, hogy egy terembe van mindenki, vagy kisebb csoportok külön-külön, vagy minden teremben 1-1 "kiallito" van csak, van előnye is, meg hátránya is.

Ha mindenki külön termenként állít ki, akkor egyszerre többen hangoskodhatnak (termenként egy)
Hátránya: A közös programokhoz mindig össze kell csődíteni a népet egy terembe. Nagy "népvándorlás" lesz, mikor egyikünk keresi a másikat, hol az XY holmija? Ott kell hagynom az enyémet amíg megnézem a másét... akkor hogy mondom el annak aki épp nézi az enyémet, hogy mire vagyok a legbüszkébb az enyémben...

Szóval ha egy nagyobb teremben vagyunk akkor mindenki beszélgethet mindenkivel, pár lépésre megtalálja a másikat ha épp beszélni akar vele. Csak arrébb kell nézni, hogy összehasonlíthassuk, hogy melyik a szebb...
Hátránya: a "hangoskodást" be kell osztani. De ezért van az adatlap, hogy tudjam, ki mit hoz, mit hogyan osszak be.

Emellett lesz még egyéb jó kis program is, ami hagy csigázza csak az idegeiteket, majd mindent időben megfogtok tudni.
(#) CIROKL hozzászólása Ápr 15, 2009 /
 
Idézet:
„Amatőr Audiofil Építők Találkozója
Nos most akkor hogyan is állunk ezzel a kérdéssel ? Csak saját építésű gépeket lehet hozni erre a találkozóra ? Legalább is reméllem mert ha gyári gépet akar valaki hozni akkor már elsem megyek ! Az amatőr találkozó szerintem legyen teljes mértékben csak a házilag épített készülékeké ! Itt olvastam hogy lehet hozni gyári gépeket ! de minek azt kár mutogatni bárkinek is . Meg eggyáltalán akkor már ez az egéssz találkozó átmenne , kinek mivan találkozóvá !
(#) Danaman válasza fleta hozzászólására (») Ápr 15, 2009 /
 
Hali, a fényképezésbe én is be tudok majd szálni ha szükséges, hogy minél több kép legyen.
(#) Action2K válasza CIROKL hozzászólására (») Ápr 15, 2009 /
 
Teljesen igaz, hogy CSAK házi építésű készüléket lehet kiállítani. De a hozzá tartozó jelforrás, vagy hangfalak lehetnek gyáriak. Amit félreérthetsz az, hogy az összehasonlítási teszthez volt megemlítve az az egységes hangfalszet, amin tesztelve lennének az erősítők hangzásai.
Azért az sem várható el mindenkitől, hogy ha netán egy saját építésű csöves gitárkombót hoz bemutatni, akkor a gitár is saját építésű legyen hozzá.

A lényeg, csak gyári elemekből összerakott szetet nem lehet kiállítani (illetve nem értékeljük).
(#) Action2K válasza Danaman hozzászólására (») Ápr 15, 2009 /
 
Köszi! Csak aztán győzzek válogatni a képekből.
(#) Danaman válasza Action2K hozzászólására (») Ápr 15, 2009 /
 
És ha megyek de nem viszek semmit akkor ugye nem kell kitöltögetni azt az űrlapot?(főleg hogy nincs is mivel kitölteni) Motorral mennék de hát azzal nem tudnám épségbe elvinni a drágaszágom
(#) Pioneer hozzászólása Ápr 15, 2009 /
 
Sziasztok!
Én kecskeméti vagyok, viszont nincs semmilyen épített hangkeltő kütyüm, kivéve egy HFM-I RIAA korrektor, amit már nagyon régen készítettem. Régóta ott porosodik a műhely valamelyik szekrényében
Viszont fényképezni, beszélgetni és megcsodálni a remekműveket én is szívesen elmennék, ha lehetséges.
(#) Action2K válasza Danaman hozzászólására (») Ápr 15, 2009 /
 
Ha nem hozol semmi kiállítani valót akkor természetesen nem kell,
Idézet:
„főleg hogy nincs is mivel kitölteni”
Adjak e-tollat?
Nem tudnál senkit a környékedből, aki elhozna kocsival? Használd a térképet! Hú de modis volt ez
(#) Action2K válasza Pioneer hozzászólására (») Ápr 15, 2009 /
 
Idézet:
„én is szívesen elmennék, ha lehetséges.”
Akkor gyere! Szívesen látunk! Ez is egyik célja a találkozónak. Hátha kedvet kapsz, hogy építs Te is valamit, s jövőre már büszkén megmutathatod nekünk.
(#) Danaman válasza Action2K hozzászólására (») Ápr 15, 2009 /
 
Hát ha valakinek itt útbaesne a lakhelyem és be is fér a cuccai mellé akkor természetesen el lehetne vinni, bár nem egy nagy durranás.
(#) CIROKL válasza Danaman hozzászólására (») Ápr 15, 2009 /
 
Az attól függ mennyi az a cuc ? Nekem egy csöpnyi kerülővel útba esel ! De még nincs semmi gond majd ha tudunk már pontos időpontot !Az összejövetelről .
(#) CIROKL válasza Action2K hozzászólására (») Ápr 15, 2009 /
 
Szia : jó ez a z adatlap csak máris van gondom vele ? Mert amit szeretnék elvinni a találkozóra azt nem igen tudom ráírni , a mostani formájában ! Szóval vagy átkonstruálom az adatlapod vagy nem viszek annyi cuccot amennyit szeretnék ? Nyugottan ráirhatom amit szeretnék vagy csak amennyi ráfér ?
(#) Danaman válasza CIROKL hozzászólására (») Ápr 15, 2009 /
 
Az is attól függ hogy mikor lesz az "ösznépi öszegyülekezés" csak egy kis EBL21 SE van ez sac/kb40x20cm de ha nyáron lesz a dolog akkor addigra öszehozom a PL500PP-t is.
(#) CIROKL válasza Danaman hozzászólására (») Ápr 15, 2009 /
 
Az Jó akkor ha valamikor a nyár végén lenne ? addigra még építenék egy autóra valót ! Már így is vinnék 6-8 darab erősítőt ! De még azt a két darabot betesszük , már te csak a vonóhorgon utazol .
(#) Danaman válasza CIROKL hozzászólására (») Ápr 15, 2009 /
 
inkább a közepe fele mondjuk június végén, július elején lenne az igazi de biztos meg lesz a megfelelő időpont amikor mindenkinek jó lesz.
(#) JZoli válasza Danaman hozzászólására (») Ápr 15, 2009 /
 
Olyan, hogy mindenkinek jó lesz nem létezik, azért biztos lesz egy-két ember akinek éppen akkor halaszthatatlan dolog jön össze. De reméljük minél többen leszünk.
(#) Action2K válasza CIROKL hozzászólására (») Ápr 15, 2009 /
 
Egy cucc egy adatlap. 6-8 cucc 6-8 adatlap. Sajnos, valamit valamiért, ez a bürokrácia
(#) CIROKL válasza Action2K hozzászólására (») Ápr 15, 2009 /
 
És mindez hogyan is lessz ? lessz valamiféle belépő vagy nevezési díj? Miből lessz fedzve a terembérlet meg ilyenek ? Ezeket azért előre tudni kellene , mert akkor úgy készül az ember fia .
(#) Action2K válasza CIROKL hozzászólására (») Ápr 15, 2009 /
 
Ez Gáboron múlik, ha szerez ingyen termet, akkor nem lesz sem belépő sem nevezési díj. Ha pedig fizetős a terem, akkor tudnom kell, hogy hányan megyünk, mert úgy tudjuk szétosztani az összeget. Jelenleg 21-en vagyunk, ebből 4 kérdőjeles.
Mivel ez egy baráti találkozó lesz, úgy fer, hogy egyenlő részre osztjuk el, független hogy ki hány dolgot hoz.
Viszont a teremigénylésnél nagyon fontos, hogy hány asztal, hány Amper, hány... kell.

Ha jól sikerül a tali, már miért ne sikerülne, akkor jövőre akár az "Amatőr Audiofil Építők Találkozója, Kiállítás és Verseny" nevet is adhatjuk neki. De akkor már lesz belépő, nevezési díj, értékes nyeremények... Viszont akkor szervezek szponzorokat, reklámok a médiákban... de ezt akkor csak esztergomi helyszínnel tudom megoldani a kapcsolataim révén. És mindenképpen nyílt rendezvény lenne.
(#) Kovidivi válasza Müszi hozzászólására (») Ápr 16, 2009 /
 
Szia!
Én Szegedről fogok menni szerintem, busszal, diákkal, max. 700Ft-ért (esetleg kocsival, ha kb. ennyi pénzből kijön). Szerintem Dombóvár-ról max. 1400Ft-ért el tudsz jönni Kecskemétre. Diák vagy (gondolom), használd ki a kedvezményeket! Üdv!
(#) EcoPityu hozzászólása Ápr 16, 2009 /
 
Action! Meg mindenki!

Kitaláltam valamit, a köz érdekében! Tombolát is kéne csinálni, mert fel szeretnék ajánlani több érdekes , és hasznos dolgot!
Szeretnék főként vinni PCL 86SE egységcsomagokat /táptrafó, kimenők-kép,hangVTTVgyári-, fojtó, csövek,foglalatok,tápkondik, rövid leírás kapcs rajzzal/ a kezdőknek, és ezek közül 1-et kapásból felajánlanék, nameg még sok lom van, ami, hátha örömet, és munkakedvet hoz egy nyertesnek...

No milyen ötlet?
(#) Action2K válasza EcoPityu hozzászólására (») Ápr 16, 2009 /
 
Tökéletes! Már én is gondoltam rá, csak amíg nincs terem, időpont nem tudok egy kész programtervvel előállni. Van már időpontra elkébzelésem, de fogalmam sincs, hogy a Gábor által intézett terem mely időpontokban szabad. Ez azért elég meghatározó.
(#) Müszi válasza Action2K hozzászólására (») Ápr 16, 2009 /
 
Ha KKméten nem találtok helyet, akkor a Dunántúlra gyertek! Kaposvár, Dombóvár, stb.
Egy kicsit én is jól járnék.
(#) fleta válasza EcoPityu hozzászólására (») Ápr 16, 2009 /
 
Én is felajánlok egy 230/245V 6,5 V-os 150VA-es toroidot.
Következő: »»   3 / 84
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem