Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Hapro mester! Annyit hozzáfűznék, ha a weblap és a word kódolása eltérő, akkor a karakterek helyett kockák és egyéb helyettesítő képek jelennek meg. Sok esetben nekem nem engedi kivenni a háttérszínt. Ekkor Üdvözletemet küldöm Billyboynak és sima mezei txt-be teszem Ekkor a szöveg normál 852-es ékezetes karakterekben kerül elmentésre. Igaz, minden formázás elveszik, de úgysem szokott tetszeni az eredeti, mert a saját kiemelésemet szoktam alkalmazni inkább.
Bár csak dara lett volna. Nem is lett volna vele bajom, de ez picit nagyobb és keményebb volt, mert a kapucnin át is éreztem, hogy kopog a fejemen.
Norbi! Őket ismered?
Még egyszerűbben:
Kijelölöd amit nyomtatni akarsz, megnyomod a CTRL+P billentyűt, bejelölöd a képen bekarikázott opciót, és nyomsz egy okét.
Valakinek van ötlete, hogyha beküldök egy HSZ-t miért kétszer teszi be? (Bár lehet, hogy az egerem a hunyó)
Mindenképpen vizsgáld ki az okát, különben egyszer kirak váratlanul a rendszer flood-gyanú miatt.
Idézet: „annyi neked szombaton” Na mennyi? Mondd ki nyogodtan! :yes:
Az az igazság, sose hallottam róluk még. De, hogy őszinte legyek, sajnos nem fogott meg ez a zenéjük.
Én sem a mai napig, de olyan erős basszust nyom hogy tesztelni lehet a mélysugárzót vele. No nem így!
Meglessz, de én az egérre tippelek van amikor a bal gombra beadja a jobbklikkes listát, de már anyám is mondta, hogy nem tud játszani. Holnap egércsere, remélem addig nem lessz semmi.
szerk: Meginnt kétszer adta be
Akkor légyszives, ezt is hallgasd meg, és 00:49-nél tekerd fel igazán a hangerőt!
Jó a téma
Aki nem ismerné singaboy alakításait, itt van egy a sok közül
Jóreggelt mindenkinek.
…és ha már vészesen közeleg a tél, itt egy módszer Tőle, hogyan takarítsuk le a havat az autóról a legegyszerűbben
Próbáld meg a mikrokapcsolóját kicserélni. Valószínű többször érintkezik bizonytalanul, és ezért lehett az, hogy egy üzenetet kétszer küldél el. Amíg nállam az IE -vel voltak problémák, mert azt hittem nem reagált a kattintásra, holott egy francokat, csak valamire várt a háttérben, és közben jegyezte, mit kell majd tennie, ha a megszakítás véget ért. Ekkor jól ki is tíltott a rendszer.
Mennyi, mennyi! Veled együtt hat! Nem is tudom miért kérdés... :hehe:
Ez egy abszolút működésképtelen cucc volt, már ha abból indulok ki, hogy egy rendes pályát sem építettek neki, hogy egyenesen mozogjon, ne össze-vissza
Amúgy jó volt az elgondolás, de sajnos egyértelműen ki lehet az ablakot küldeni hanggal, signaboynak is van egy dB-versenyről videója, lazán bepókhálósodott a szélvédő. Egyébként Mythbusters for ever, én imádtam őket
Na, valld be, ezt is csak azért mondtad, mert hathatósan kérdeztem rá az előbb...
Idézet: „Ez egy abszolút működésképtelen cucc volt” Tudom tudom, csak a poén kedvéért betűztem ide. Egyébként egy csomó mindenben amit megépítettek már mindegyikben volt baki rendesen. A 30 év filmtrükkök terén nyert tapasztalat az kevés, ahhoz hogy mindet tudjanak rekonstruálni. Egyébként én is bírom őket.
Én csak azt szeretném tudni miért jó ha 20 vagy 30 KW hangrendszer szól az ember mellett? feltűnési viszketegség?
Mai nap ajánlata.
Kicsit keménynek tűnően indul, de ha az ember túljut ezen, akkor beláthatja, hogy annyira mégsem zúzda, sőt. Nem kell hangosan hallgatni. Inkább halkan.
No ez meg kicsit zúzdás betéteket tartalmaz. Eleinte utáltam, ma már szeretem ezt a számot. Viszont ezt már egy jó kis csövesen illik hallgatni. Azért nem kel két APX-100-as, ber nem lehet rossz.
Az, meg "tekintély" növelő! Bár nem rossz az a 20-30kW ha a Woodstockban volna mellettem, azaz a kezem alatt. Bővebben: Link
|
Bejelentkezés
Hirdetés |