Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   742 / 3607
(#) DuMatyi válasza hapro hozzászólására (») Okt 14, 2009 /

Hapro mester! Annyit hozzáfűznék, ha a weblap és a word kódolása eltérő, akkor a karakterek helyett kockák és egyéb helyettesítő képek jelennek meg. Sok esetben nekem nem engedi kivenni a háttérszínt. Ekkor Üdvözletemet küldöm Billyboynak és sima mezei txt-be teszem Ekkor a szöveg normál 852-es ékezetes karakterekben kerül elmentésre. Igaz, minden formázás elveszik, de úgysem szokott tetszeni az eredeti, mert a saját kiemelésemet szoktam alkalmazni inkább.
(#) DuMatyi válasza Ricsi89 hozzászólására (») Okt 14, 2009 /

Ha jól tudom, ez a hódara.
(#) Ricsi89 válasza DuMatyi hozzászólására (») Okt 14, 2009 /

Bár csak dara lett volna. Nem is lett volna vele bajom, de ez picit nagyobb és keményebb volt, mert a kapucnin át is éreztem, hogy kopog a fejemen.
(#) szamóca hozzászólása Okt 14, 2009 /

(#) Action2K válasza hapro hozzászólására (») Okt 14, 2009 /

Még egyszerűbben:
Kijelölöd amit nyomtatni akarsz, megnyomod a CTRL+P billentyűt, bejelölöd a képen bekarikázott opciót, és nyomsz egy okét.

PRINT.jpg

(#) Georgee hozzászólása Okt 14, 2009 /

Valakinek van ötlete, hogyha beküldök egy HSZ-t miért kétszer teszi be? (Bár lehet, hogy az egerem a hunyó)
(#) Norberto válasza Georgee hozzászólására (») Okt 14, 2009 /

Mindenképpen vizsgáld ki az okát, különben egyszer kirak váratlanul a rendszer flood-gyanú miatt.
(#) Norberto válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Okt 14, 2009 /

Idézet:
„annyi neked szombaton”

Na mennyi? Mondd ki nyogodtan! :yes:
(#) Norberto válasza szamóca hozzászólására (») Okt 14, 2009 /

Az az igazság, sose hallottam róluk még. De, hogy őszinte legyek, sajnos nem fogott meg ez a zenéjük.
(#) szamóca válasza Norberto hozzászólására (») Okt 14, 2009 /

Én sem a mai napig, de olyan erős basszust nyom hogy tesztelni lehet a mélysugárzót vele. No nem így!
(#) Georgee válasza Norberto hozzászólására (») Okt 14, 2009 /

Meglessz, de én az egérre tippelek van amikor a bal gombra beadja a jobbklikkes listát, de már anyám is mondta, hogy nem tud játszani. Holnap egércsere, remélem addig nem lessz semmi.

szerk: Meginnt kétszer adta be

Ez erős volt így késő délután!

Akkor légyszives, ezt is hallgasd meg, és 00:49-nél tekerd fel igazán a hangerőt!
(#) klemo86 hozzászólása Okt 14, 2009 /

Jó a téma
Aki nem ismerné singaboy alakításait, itt van egy a sok közül
(#) _ampervadasz_ hozzászólása Okt 14, 2009 /

Jóreggelt mindenkinek.
(#) klemo86 hozzászólása Okt 14, 2009 /

…és ha már vészesen közeleg a tél, itt egy módszer Tőle, hogyan takarítsuk le a havat az autóról a legegyszerűbben
(#) _ampervadasz_ válasza Georgee hozzászólására (») Okt 14, 2009 /

Próbáld meg a mikrokapcsolóját kicserélni. Valószínű többször érintkezik bizonytalanul, és ezért lehett az, hogy egy üzenetet kétszer küldél el. Amíg nállam az IE -vel voltak problémák, mert azt hittem nem reagált a kattintásra, holott egy francokat, csak valamire várt a háttérben, és közben jegyezte, mit kell majd tennie, ha a megszakítás véget ért. Ekkor jól ki is tíltott a rendszer.
(#) Action2K válasza szamóca hozzászólására (») Okt 14, 2009 /

(#) Action2K válasza szamóca hozzászólására (») Okt 14, 2009 /

(#) DuMatyi válasza Norberto hozzászólására (») Okt 14, 2009 /

Mennyi, mennyi! Veled együtt hat! Nem is tudom miért kérdés... :hehe:
(#) _ampervadasz_ válasza Action2K hozzászólására (») Okt 14, 2009 /

A Mithbuster's -ben egy sokkal jobb mélynyomót kreáltak.

He, he! Meg van. Subwoofer
(#) klemo86 válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Okt 14, 2009 /

Ez egy abszolút működésképtelen cucc volt, már ha abból indulok ki, hogy egy rendes pályát sem építettek neki, hogy egyenesen mozogjon, ne össze-vissza
Amúgy jó volt az elgondolás, de sajnos egyértelműen ki lehet az ablakot küldeni hanggal, signaboynak is van egy dB-versenyről videója, lazán bepókhálósodott a szélvédő.
Egyébként Mythbusters for ever, én imádtam őket
(#) Norberto válasza DuMatyi hozzászólására (») Okt 14, 2009 /

Na, valld be, ezt is csak azért mondtad, mert hathatósan kérdeztem rá az előbb...
(#) _ampervadasz_ válasza klemo86 hozzászólására (») Okt 14, 2009 /

Idézet:
„Ez egy abszolút működésképtelen cucc volt”

Tudom tudom, csak a poén kedvéért betűztem ide.

Egyébként egy csomó mindenben amit megépítettek már mindegyikben volt baki rendesen. A 30 év filmtrükkök terén nyert tapasztalat az kevés, ahhoz hogy mindet tudjanak rekonstruálni.

Egyébként én is bírom őket.
(#) SALáta válasza Action2K hozzászólására (») Okt 14, 2009 /

Én csak azt szeretném tudni miért jó ha 20 vagy 30 KW hangrendszer szól az ember mellett? feltűnési viszketegség?
(#) Norberto válasza Action2K hozzászólására (») Okt 14, 2009 /

Mai nap ajánlata.

Kicsit keménynek tűnően indul, de ha az ember túljut ezen, akkor beláthatja, hogy annyira mégsem zúzda, sőt. Nem kell hangosan hallgatni. Inkább halkan.
(#) Action2K válasza Norberto hozzászólására (») Okt 15, 2009 /

No ez meg kicsit zúzdás betéteket tartalmaz. Eleinte utáltam, ma már szeretem ezt a számot. Viszont ezt már egy jó kis csövesen illik hallgatni. Azért nem kel két APX-100-as, ber nem lehet rossz.
(#) Action2K válasza SALáta hozzászólására (») Okt 15, 2009 /

Az, meg "tekintély" növelő! Bár nem rossz az a 20-30kW ha a Woodstockban volna mellettem, azaz a kezem alatt. Bővebben: Link
(#) SALáta válasza Action2K hozzászólására (») Okt 15, 2009 /

Én a biciklimen akarok picit most a fényre "gyúrni" tekintélynövelés szempontjából, valami jó kis led es világítást szeretnék. Nagyon nem akarják észrevenni az autósok a bicikliseket....
Következő: »»   742 / 3607
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem