Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Szerintem nem menne a dolog. Sok a kátyú, és girbegurbás út.
Gr89: Ez jó hír! zolee1209: Hú ez nem semmi, alig ismertelek fel. :hehe: bocs ezt nem bírtam kihagyni
Köbüki mondta, hogy növesszem meg a séróm, mert az szerinte jobban áll!
Be is vetted?! Nem vetted észre, hogy ő nem így néz ki?!
Rég láttam már Zoltánt... Mint láthatod, nem vettem be, mert homlokon talált a hógolyszi!
Evvel nem vagy egyedül. A találkozó óta én sem láttam személyesen még.
Üdvözletem mindenkinek!
Idézet: „Mindenki hócsatázik?” Én momentán "dugdosok"(..)mármint próbapanelba vezetékeket - alkatrészeket. Pénteken megjött a kis csomagom tele finomságokkal (IC-k, kondik, ellállatok, tranyókák ...)!
Akkor most mindenki elvan. Értem én!
Akkor visszamegyek én is pákászni, még annyi forrasztani valóm van...
A hüle kutyát betemeti vajon a hó, vagy feléri ésszel, hogy elbújjon a házába? Még nem lepte el teljesen, de ki tudja…
Az ilyen kijelentésekkel óvatosan. A kutya nem hüle. Fürdik a hóban.
Így van, nem hülye, csak annak tetteti magát. Az enyém tegnap kifejezetten igényelte, hogy meghempergessem a hóban. Mondjuk akkora bundája van, hogy -10 °C-ig egyáltalán nem is fázik. És pont ezért nem is olvad meg a hó a bundáján, hanem csak simán lerázza magáról.
Emberek! Eszméletlen oldalt találtam!
http://vilag.5mp.eu Nézzétek a csávó ionhajtómű és villanymotorterveit, videóit! Először szívjatok el egy cigit(aki dohányzik) mert előtte le kell nyugodni, rá kell készülni erre a honlapra! Nagyondúúúúúrva!
Házilag barkácsolt, katalógusban nem szerepel. Lásd képek. Kedvenc időtöltése, hogy hanyattfekve döglik a házában. A kép ne tévesszen meg senkit, kb. fél órát kellett keményen barkácsolnom a háza előtt, hogy észrevétlenül le tudjam kapni csukott szemmel. Különben minden zajra bemozdul, és azt ugye a fotós nem szereti.
Természetesen nem hülye az! Imádom, és nagyon jó arc Csak látszik rajta, hogy zavarja a dolog, mellesleg azóta el is bújt már rég melegedni Az természetes, hogy néha kiül az esőbe, meg a hóesésbe egy kicsit a bundáját tisztítani, de most tényleg lehetett rajta látni, hogy nem esik neki jól… Amikor megint előjött, kimentem hozzá játszani, nagyon élvezte, csak azt nem, hogy meg van fagyva a labdája, és alig bírja átharapni
"Maximum 3 szmájli engedélyezett." Ez haláli
De van értelme (a nagyobb terjedelmű üzenetek miatt lehetne 5, de majd beosztom)
Üdv
Tök jó világos van kint, nem is kellene közvilágítás. Itt Győrben legalábbis az egész égbolt narancssárga színben úszik, és a friss hótól minden tökéletesen látszik. Már csak az a baj, hogy nagyon hideg van...
Én se tudtam normálisan lekapni a kutyut, mert állandóan mozgásban volt Tud pózolni a kutyád, fantasztikus A harmadik kép egyszerűen besz@rás, megható nagyon!
Itt Pesten is szép a kilátás a koli erkélyéről! :yes: Már több órája szakad a hó megállás nélkül. Kíváncsi vagyok, mikor hagyja abba?! Bár nem zavar, hogy esik a hó, remélem a karácsony és a szilveszter is fehér lepellel takart lesz!
Egy kis ízelítő a gyerek videóiból:
Bővebben: Link Ennél sokkal durvábbak vannak a honlapján, garmadával. http://vilag.5mp.eu Feltétlenül nézzétek meg és adjatok hálát a sorsnak, meg ilyenek...
Egy kevésbé szőrös példánnyal volt dolgunk egész nap ebben a cudar időben. Egész nap fagy, -10÷-15 között valahol lehetett, nem volt hőmérőnk. Délben felkerekedett a szél, délután pedig elkezdett esni a hó. Jelenleg, minden út tiszta jég, és legalább 5 centi hó takarja. A hideg miatt, persze, minden összejött. Csúszott az egész vagy két órát. A kisebb fennakadások miatt.
Nagyon remélem Én is, hogy fehér karácsonyunk lesz. Bár a hazaút miatt kicsit aggódok, lehet hogy gyalog hamarabb hazaérek.
Hát igen, látszik, hogy nőből van.
Nekem a 2. kép jön be inkább. Majdnem olyan átható szemekkel néz, mint a Shrekben a Csizmás Kandúr...
Nem találkoznék vele a kerítéseden belül. éjszaka... Legalább nem mondhatod, hogy nincs nő az életedben
Itt már legalább 10 centi hó esett, és folyamatosan havazik most is. Lelkileg készülök a reggeli lapátolásra. Hátha addig eláll... Tiszta szerencse, hogy a nagykaput nem kell megint hőlégfúvóval olvasztgatni, mert ilyen hidegben a hó nem olvad meg, így nem is fagy rá a kapu sínjére és kerekére. Azt hiszem, aki holnap vonattal akar menni, az már most kereshet más közlekedési módot...
Viszont ha jövő hét közepén hirtelen kezd olvadni, akkor nem Noé bárkáját kell építenünk, hanem a házaink alapjára kell jó nagy farönköket erősíteni, mert minden úszni fog.
Nálunk "csak" 17cm esett. Az ismerősöm az mondja, hogy náluk Kápolnásnyéken meg 30cm felett jár... Én, hál' Istennek dombtetőn lakok, így nem is gondolkozok bárkaépítésen...
Remélem, sziklából van az a dombtető, nem löszből, mert ez utóbbi tud csúszkálni rendesen... Különben ami itt esik, a legrosszabb hóféle, porszáraz és apró szemű. Elég egy kis szél, és remek építmények jönnek ki belőle. A 4-5m széles, nyitott gangra is beesett egészen a ház faláig, pedig most nincs is szél.
Én nem holnap, hanem hétfőn reggel szándékozom vonattal menni. Érdekes, hogy az IC-k mindig késnek, de az én vonatom, ami max 40-el megy sosem késik.
Nem a vonattal van a baj, hanem a pályával... Debrecen előtt, amikor felmegyünk a nyiregyi vonalra ott már megyünk, de az max 10 perc. A többi másfél órán át meg csiga lassú. 80km, kb 2 óra alatt. Nem semmi teljesítmény.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |