Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Nézd meg moltam által linkelt videót
Akkor érteni fogsz mindent
Hát ez kész... Azt hiszem, ez a nap hozzászólása. és a sütemény készítőjének.
Ja, hogy ismered... Hányadik egyébként? 18?
Basszus, ez nem kispályás. Becsüld meg a készítőt, ehhez már kell kézügyesség, fanatizmus és rengeteg szeretet. 10/10 :kalap:
Kreatív és korrekt. Még az ellenállás színkódjaira is figyelt az alkotó.
És ha megfodítjuk akkor ott lesznek a karamell-vezetősávok?
Vadállat... Sőt, az alufóliából stilizált forrszemek is.
Viszont nem értem, ha már így nekilendült: hol vannak az SMD alkatrészek?!
A fejlesztési ötletekben írtakra reagálva:
Idézet: „cenzúrázza az internetet” Ez egyelőre csak tervezet. Lehet, hogy van már ország, ahol ez vagy ilyesmi működik (Kínából mintha hallottam volna ilyet), de Magyarországon ilyen jelenleg nincs. Egész egyszerű amúgy a válasz variszabi kérdésére, ami mögött nincs semmi egyetemes logika: egyszerűen ilyen esetben túlterhelt a kiszolgáló szerver, azaz 100 %. Néha nálam is előfordul és a moderátori felületen pontosan látható, hogy azokban a pillanatokban éppen csúcson jár a szerver, azaz 100 % kihasználtságon. Persze ez általában csak néhány másodpercig tart...
Megvan és meglesz becsülve, aki nem más mint a párom. :yes:
Egyébként már a 28-adik (telnek/szaladnak az évek, visszanézve)
Ez itt nem OFF egy kicsit? Talán, nem a ki mit építettben kellett volna?
Gratuláluk mindkettőtöknek!
Ezt a szívást gyerekek, gondoltam van egy kis szabadidőm, hát mondom nekiállok folytatom a PCL86PP-t, hátha elkészül az AAÉT-2 idejéig, hátravan egy kimenő, és a dobozolás, na nem is ez a lényeg, erőt vettem magamon, mondom elő a tekercselőgépet, lelkileg felkészültem a majd 3000 menet felhúzására, és elkezdtem...........720 menet után leégett a tekercselőgép motorja....
kicsit feszült lettem, gondolhatod, legutóbb a ferde fogazású fogaskereke darálódott le, azt hans jani segedelmével megoldottuk, azóta két trafó ment át rajta, ez lett volna a harmadik, pff, most meg a motor...áh Jobb a darálós tekerő.
Túl profin... A kézimunka a legjobb... ( )
Jólvan, jólvan, vaklárma, csak a motorindító kondi halt meg..huhh..., tettem oda egy 20µF-os kondit, úgy meglökte hogy hajjaj, szerencsére.
Jóvanna. :whistle: azért annyira nem ilyedtél meg remélem.
Annyira nem, még csak a harmadik "szíverősítőt" issza.
De, sok hát, persze, csak hirtelen ilyen akadt a kezembe, tudod, vagy húz vagy megd*glik , csak pillanatra kapcsoltam be, hogy kipróbáljam , most egy 10µF-os van benne, az eredeti az meg 7µF , kicsit melegszik, de óvatosan használom, max 5perc üzemidő, aztán várás, nem találtam itthon kisebbet, ameddig nem tudok szerezni addig ezzel hajtom, muszály tekerni a kimenőt, mert sok sok menet van még hátra.
Szerencsére találtam egy 2,7µF-osat és egy 2µF-osat, párhuzamba hibátlan, el is készült az áhított kimenő. Egy fél éve már készül legalább.
Hali!
Vannak itt elvetemült vb nézők? iwiw-en tippelgetek, meg érdekesebb meccseket nézem meg, de eddig elég nagy meglepetések voltak szerintem a VB-n, főleg az EB-n jól szereplő csapatokra gondolok |
Bejelentkezés
Hirdetés |