Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Nekem minden bogár
A madarakra meg azt mondom hogy csirkék. Egyszer ofő órán azt hiszem 11-be néztünk ilyen ismeretterjesztő filmet, amibe sirályok is voltak, én meg mondtam hogy csirkék, persze röhögött mindenki
ha úgy vesszük, akkor igen. Csak méretbeli különbség van.
Fel kell kapcsolni valami lámpát, hogy ne a monitor fényére menjenek. Ha elég meleg, oda is kozmálnak tőle. A nagyobbakat meg meg lehet fogni csipesszel (kevésbé undorodók kézzel is próbálkozhatnak), csak jó reflexek kellenek, mert aztán elbújnak mindenfelé.
Nálam a szúnyogok ravaszkodnak, és a plafonon lógnak fejjel lefelé. Mivel utánuk repülni nem tudok (és egyébként is rondák lennének a vérfoltok odafönt...) ezért kitaláltam, hogy egy kellő súlyú ronggyal vagy ruhával le lehet dobálni őket. Ettől kicsit megszédülnek, aztán mikor már lealacsonyodtak a szintemre, könnyen elintézem őket egy rutinos taposással.
Ti hogy készítenétek el ezt? http://blog.skylighter.com/fireworks/2008/11/how-to-make-chinese-sk...s.html
Leginkább az égőjére lennék kíváncsi. Ha jól értem parafinba áztatja a papírt, de milyen papírt azt nem tudom, de talán nagyjából az mindegy is. A lényeg, hogy sokáig tudjon égni, de persze más égő szerkezet is jó ide, de mi? Milyen ötletetek van erre? No meg a papír összeragasztására milyen anyagot érdemes használni szerintetek? Gondoltam, valami papírragasztó technolko vagy hasonló, és azt mér valami ragasztószallaggal átragasztanám kívülről, de lehet belülről is. Az alját meg egy drótból készített fémgyűrűből oldanám meg, aztán a kereszt meg szintén csak valami drót.
És egy érdekes cikk, akár viccnek is elmehet valakiknél...nekem a legjobban ez a mondat tetszett benne: "Második menetben azt modelleztük, mi történik, ha valaki védelem és ész nélkül megy neki az internetnek. Internet Explorer 6-ra váltottunk,... "
Bővebben: Link
Most nézem, hogy az egyik ismerősömet kitiltották Valaki nem tudja, hogy ez a fórumtárs miért lett kitiltva?
Biztos valami szépet mondhatott, mert az az egy szem hozzászólása sem található... Legalábbis én nem találtam.
A kitiltás oka:"Nem volt egyértelmű, hogy itt nincs kereskedelmi hirdetgetés? Használd az eredeti Nick-ed."
Gondolom többször regelt, hogy feltehessen kereskedelmi hirdetéseket. Pontosan én sem tudom, mert nem én tiltottam ki.
szerintem égőnek teamécses tökéletesen megfelel. Túl sok drót nem kel bele, mert akkor nem fog repülni. Ragasztásra pedig valamilyen vizes ragasztót használnék. Tapéta ragasztó, vagy ilyesmi. Túlzásba vinni sem kel. Kis mennyiséggel is erősebb lesz a ragasztás mint maga a papír.
Ez vicces! úgy szoktam keresni, hogy "a user:xxx", így azokat a hozzászólásokat listázza, amiben van "a" betű. Neki meg egyetlen hozzászólásában egy árva "a' betű nincsen!
Igen mert a magyarban a leggyakrabban előforduló betű az "e". A "*" betűre keresés meg az optimális...
Jobb, mintha a lábadra szállna.
Tegnap este kint locsolás volt, "fel lettek verve" a bogarak a bokrokból és persze az összes bejött hozzám, mert a szúnyogháló már ki van nyúlva és átférnek. A bal térdemnél egy 10cmX25cm-es részen 54 csípés van.
Vezetékes telefonról (T-home) kb. mennyibe kerül (percdíj) T-mobile-t hívni? Sehol nem találok erről infót.
A múltkor engem is megcsípett 1-2
Pedig alvás előtt ha hallom hogy valami duruzsol, felkapcsolom a lámpát és addig nem kapcsolom le, amíg meg nem találom és szét nem trancsírozom. Ezért van most egy szép feketés csík a plafonon. hapro: no megint ez a vírusírtós-tűzfalas téma én még mindig Kerio tűzfalat és Avira vírusgyilkolót használok (2 éve raktam újra utoljára a gépet) és semmi bajom sincs, persze néha nyomogatom a Ctrl+Alt+Del-t nézni, hogy nincs-e valami gyanús, meg hogy milyen programok indulnak el bootolás után. Ja és tűzrókát használok. Apropó, ha elindítom az új (3.6.6) firefoxot, akkor néha várni kell 1-2 percet, addig nem reagál semmire :no:
Elvileg erikabanhidi nick mögött megtalálod.
A
Idézet: szavazás mikor került ki? Most vettem észre... „Milyen sűrűn használod a gyűjtemény részleget?” szerk.: nem lehetne kirakni egy olyan szavazást, hogy ki akarná hogy tovább tartson a nyár?
Ezek a szúnyogok már csak ilyeneket. Azt szeretem a legjobban mikor már majdnem elalszom és jön a zzzzzzzz. Ajj mondom. Végül erőt szoktam venni magam és lecsapom.
Nálunk most van pár darab kiscsirke (12db tojónak lesznek) és az ajtón van szúnyogháló. Úgy képzeljétek el, hogy este mikor felkapcsoljuk náluk a világítást bent akkor pár perc múlva már szinte söpörni lehet a szúnyogokat a szúnyoghálón, annyira elözönlik. Most kellene sok fecske. Idézet: „nem lehetne kirakni egy olyan szavazást, hogy ki akarná hogy tovább tartson a nyár?” Szerintem nem ezen a közösségen, fórumon múlik a dolog, csak ne lenne ennyire meleg
Barátnőméknél bent Szegeden hat de a csirkéknél nem fogok használni.
Mert az ajtó elé hullanának le és nem szeretném ha valahogy is megennék azokat a fránya szúnyogokat. Nem hiszem, hogy lenne bajuk de sosem lehet tudni.
Egy újabb kettős személyiség? Mire jó ez?
A svájci frankra gondoltam.
És az hol esik? [OFF]Mert akkor oda megyek, gyűjtök egy szakajtóval belőle, jó lesz öreg napjaimra.
Na akkor úgy, hogy ne tudjatok belekötni. "Végre esik az eső"
Jó neked, hogy csak az eső esik. Én most küldtem ki a zasszonyt, hogy csináljon egy kis rendet...
Akartok látni egy vidit, ahol egy (nemműködő) komplett erősítőt lelocsolnak benzinnel és meggyújtják? Este lehet felrakok egyet a jutubra. Legyen már benne valami örömöm hamár én csináltam és nem jó
Ennek a hallatán még a szőr is felállt a hátamon. Videoton cuccal ilyet tenni...inkább add nekem, ugyis azt mondják olyan vagyok mint a Vidi muzeum...
|
Bejelentkezés
Hirdetés |