Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1259 / 3599
(#) nagy hoho hozzászólása Júl 18, 2010 /

Tegnap volt az első próba sütés a kemencémben, jól sikerült. Ma délután 13,30-kor még 70°C-os volt a kemence.Sikerült egy szitakötőt is fotóznom, 1 cm-re engedte közel a lencsét.
(#) _ampervadasz_ válasza nagy hoho hozzászólására (») Júl 18, 2010 /

Szia Nagy Hoho.

Gratulálok a teszteléshez, nagyon profi lett.
Mi a tesztfogás neve? :finom:
(#) Ricsi89 válasza nagy hoho hozzászólására (») Júl 18, 2010 /

Juj az a szitakötő nagyon durva. Ilyen közelről ritkán lehet látni ilyen szép állatot.
De azért a kemence sem semmi, meg a benne készült kaja sem.
(#) nagy hoho válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Júl 18, 2010 /

Köszönöm. Ebben a tepsiben oldalas van mustáros pácban, még nyersen. Volt egy másik tepsi is abban csirke combok voltak. Legközelebb libát sütünk és kenyeret.
(#) nagy hoho válasza Ricsi89 hozzászólására (») Júl 18, 2010 /

A szitakötőről készült kb 30 kép még nem néztem át mindet, de élvezte a fotózást.
(#) _ampervadasz_ válasza nagy hoho hozzászólására (») Júl 18, 2010 /

Hmm, az nagyon finom. Most annyira megéheztem, hogy mindjárt nekilátok enni.
(#) _ampervadasz_ hozzászólása Júl 18, 2010 /

Nem tudom néztétek e mostanában a BSS elektronikának egy igen nevezetes cikkét, ha nem akkor Itt an nézzetek meg nyugodtan.
(#) Ricsi89 válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Júl 18, 2010 /

Én reggelig tuti nem bírnák enni semmit. Este mondtam anyámnak, hogy csinálhatna rántottát 4 tojásból, meg egy kis hagymából, erre csinált 6-ból és két fej hagymából. Persze csak akkor mondta, hogy mennyi volt, amikor már megettem. Kicsit furcsállottam, hogy milyen sok lett 4 tojásból, gondoltam, hogy biztos nagyok lehettek, de nem. Muszáj volt megenni, mert mit szólt volna, ha nem bírok meg 4 tojással.
(#) _ampervadasz_ válasza Ricsi89 hozzászólására (») Júl 18, 2010 /

Nekem sajnos elég rendszertelen a működésem sajnos, így bármikor tudnék enni egy jót.
(#) Norberto válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Júl 18, 2010 /

Az egy dolog, hogy egy jót bármikor tudsz enni. És egy rosszat?
(#) _ampervadasz_ válasza Norberto hozzászólására (») Júl 19, 2010 /

Azt is, csak nem publikálom, mert nem vagyok elrontója egy jónak.
(#) Norberto válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Júl 19, 2010 /

Helyes megfejtés, Öné a 10 pöttyös labda!
(#) _ampervadasz_ válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Júl 19, 2010 /

Nem semmi, ebben a pillanatban a BSS elektronika eltávolította a teljes cikket.
(#) hapro válasza El_Pinyo hozzászólására (») Júl 19, 2010 /

Amit láttál az már következmény, mert írtam neki és a szolgáltatónak is, és ezért tett ki megjegyzést, hogy bla-bla-bla...aztán később töröltettem vele. De előtte semmi , de az égvilágon semmi jel nem utalt arra, hogy ezt más készítette, sőt! épp az ellenkezőjére gondoltam amikor a honlapot olvastam, hogy milyen fain csávó hogy ilyet tud készíteni, ugyanis így volt beállítva a dolog.
De volt annyi gerinc benne, hogy törölte végül mindkét helyről a dokumentumokat.
(#) hapro válasza nagy hoho hozzászólására (») Júl 19, 2010 /

Szia!

Akkor ezek szerint a picasa albumod van bejelölve nálam értesítővel...erősen gondolkoztam rajta ki is építheti ezt a kemencét. Nézegettem, mert én is szeretnék ilyet készíteni-készíttetni, de nem jöttem rá, hogy hol tüzelsz benne?
Mert alatta ki van csempézve, ott ugye nem, mellette tégla van, ott sem, de ezen a képen úgy nézem, hogy hátulról mintha fém lap lenne benne, talán hátulról tüzelsz benne?
Vagy egyáltalán a tied ez az album?
http://picasaweb.google.com/szulykjnos/Projektek2010#
(#) hapro válasza hapro hozzászólására (») Júl 19, 2010 /

De most jobban megnéztem....ez a kettő nem egyforma. Tennél fel képeket valahova a te kemencédről is (nagy hoho)?
köbüki: igen most látom már én is.
(#) _ampervadasz_ hozzászólása Júl 19, 2010 /

Sziasztok. Jó reggelt mindenkinek.

Ne tudjátok meg hogy jártam!

Felkelek félálomban, és látom hogy az idő 7.56 perc, hú, mondom magamban, akkor sietni kell, készülődni kell menni kell dolgozni. A készülődés meg is volt, nézem az időt 8 óra 31 perc, tehát egy perc késésben vagyok, rohanok a busz elé. Menet közben igen nem stimmel valami. Menet közben a lapokra osztott memóriámból lapozgattam az emlékképeim, miközben elém villant az óra képe. Ebben a pillanatban volt furcsa a nap állása, és a hőmérséklet. A hőmérsékletre azt gondoltam, hogy a híres meteorológia végre sikeresen pontosan jelezte az időjárást, és hát az idő az járt, és hát járt.
Szóval el kezdtem végre gondolkodni, az akkut álmomból felkelve (de még nem teljesen) 8.36 kor, hogy annak a 8 órának 20 órának kéne lennie.
Menet közben megkérdeztem egy embert is hogy mennyi az idő, annak reményében, hogy digitális az órája, és még azt is mutatja hogy Kínában mennyi az idő.
Ezután felhívom a muterom, megkérdeztem tőle:
- Helló szia!
- Heló! Mondjad.
- Te, lehet hülyeséget fogok kérdezni, de most reggel van vagy este?
- ( Erre mondja, nagy nevetéssel ) Reggel.
- Ja.... Akkor bocs, nem fogom lekésni a buszt, mert akkor pontosan 12 órával korábban fogok kiérni.

Kínos volt a beszélgetés, és nem volt semmi ahogy az lezajlott, aztán hazajöttem.

Még jó hogy nem szálltam fel a céges buszra.
(#) zolika60 válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Júl 19, 2010 /

Jó reggelt. Ezért aztán nem árt az is megnézni, hol van a nap.
(#) _ampervadasz_ válasza zolika60 hozzászólására (») Júl 19, 2010 /

Ez meg is történt, de félálomban, csak motorikus funkciók működtek még csak.
(#) zoly15 válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Júl 19, 2010 /

Ez elég jó félálom lehetett :eek2: Tehát akkor neked az esti busszal kell menned munkába, nem pedig a reggelivel?
(#) zolee1209 válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Júl 19, 2010 /

Csak nehogy holnap reggel 8 előtt arra riadj fel, hogy "bakker, tegnap este 8-kor ment a busz! :eek2: " .
(#) _ampervadasz_ válasza zoly15 hozzászólására (») Júl 19, 2010 /

Ahogy mondod.
(#) Attila86 hozzászólása Júl 19, 2010 /

Tudja valaki hogy az MSN-nek a naplófájljai hol vannak?

Szerk.:
Megvan! Van valami módszer arra hogy egyszerűen át lehessen írni az xml naplófájlt?
(#) _ampervadasz_ válasza zolee1209 hozzászólására (») Júl 19, 2010 /

Az elég mókás lenne.
(#) _ampervadasz_ válasza Attila86 hozzászólására (») Júl 19, 2010 /

Szia. Attila86

Igen, a beérkezett fájlok mappájában találhatók meg egy a te msn e-mail címedre elnevezett mappában.
(#) zenetom válasza Attila86 hozzászólására (») Júl 19, 2010 /

Nekem html-be menti. Jegyzettömbbel vagy Microsoft Frontpage-el szerintem át lehet írni az xml-t is.
(#) _ampervadasz_ válasza zenetom hozzászólására (») Júl 19, 2010 /

Az XML fájlt meg lehet nyitni böngészővel is, és akkor semmi konvertálás nem szükségeltetik.
(#) Attila86 válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Júl 19, 2010 /

Hát jó, de a böngészőben nem lehet átírni.
(#) _ampervadasz_ válasza Attila86 hozzászólására (») Júl 19, 2010 / 1

Idáig az volt a kritérium hogy meglegyen, de itt ez az ingyenesen letölthető, és használható program, amivel könnyedén át tudod írni az XML fájl tartalmát.
(#) Attila86 válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Júl 19, 2010 /

Köszönöm!
Következő: »»   1259 / 3599
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem