Fórum témák
» Több friss téma |
bgsm3055-i ben nincs valaki otthon nem akar hivni meg sms-t kuldeni sem
2 eve csinaltam kettot azzal is valami gond volt miutan elindult ezzel is a gond nezte mas is lovesem sincs hogy mit probaljak meg meg koszi
PIN kódot ki kell kapcsolni, ez a legfontosabb. Van rajt egy jumper, amivel ki lehet választani a táplálást, ha nem akarsz külön akkut használni hozzá, akkor ezt a jumpert kell átállítani nagy áramú üzemre, különben nem fog elindulni a cucc. Vagy ráraksz egy akkut a GSM modulra.
Ha jól rémlik kell hozzá egy szoftver, amivel lehet az SMS részt konfigurálni.
szia ez mind megvan a kommunikacios ablak jelzi is a NO es Nc a riasztotol csak nem hiv es nem ir
regebben 2-en leheltunk bele lelket ugy hogy egy mukodobol toltottuk a ket uj bgsm-be a mukodo konfiguraciot
Ezért használunk 3055 helyett TELL mini-t. Stabilabb, kisebb a mérete, és még nem volt vele problémám. Ráadásul CID kódból csinál szöveges SMS-t tehát zónára lebontott Riasztás, zárás-nyitás stb stb.. szöveges SMS-t lehet vele küldeni. Igaz kevesebb telefonszámot tud.
sajna de ez olyan olcso es vidd settbe volt amit a gazda akart en meg szivok vele
egyebkent a TELL-es gyerekek nagyon tutik mindig segitenek ugy mint Te
Hát igen. Én is TELL-t használok, abból is mindjárt az egész központot. Ennél tutibb szerintem nincs, sem a Bentel, sem a Paradox, sem Texecom, sem Inim, sem DSC nem éri el a TELL-es szoftver-ke minőségét és egyszerűségét. Amióta bekötöttem az Internetre még kábel sem kell a progizáshoz. Többi alkatrész mind DSC
hogy hivjak a tell kozpontot
en csak a minit ismerem de az tuti a cid-ben meg az easytrack-ot ja es a tell-es stab segitokesz
TELL GSM Ultimate. Itt egy kép a szoftverről is. Akár 6 különböző telefonszám is megadható.
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem, amire képtelen vagyok megoldást találni. Adott egy DSC 1616-os központot (1555 kezelővel) Sajna nem tudom a mester kódot...
reseteld le a kozponto
a pgm1-et ossze kell kotni a zona 1-el de termeszetesen kikapcsolt allapotba aztan bekapcs varsz vele kb 1percet kikapcsolod es szetkotot a pgm es a zonat es visszaal a gyari beallitasokra ha viszont van szervisz kodod akkor a dls-el letoltod a szamitogepbe a beallitasikat de ehhez nem tudok hozzaszolni menrt kezelorol programozok
Szia! Ha szerencséd van, akkor bejön amit Mikos 78 mondott, ha nem akkor Lockolva van, ami azt jelenti, hogyha nem ismered, a telepítőt, vagy akitől vetted és ő nem tud mondani neked, semmilyen kódot ami lehet mester kód, akkor központcsere, NEM TUDSZ MIT CSINÁLNI! DSC-t PC-ről inkább ne!! Rosszabb mint kezelőről. Én főként Paradoxokat telepítek régebben szereltem DSC-t, de áttértem, mert olcsóbbak, jobban konfigurálhatóbbak és a Paradox mindig fejleszt magán valamit a DSC 15 éve ugyanazt rakja új ruhába... Sajnos, pedig valami értelmes dolgot is kezdhetnének a központjaikkal... A Paradoxal még SOHA nem szívtam, DSC-vel mindig!!!
hali
Köszi a válaszotokat. Vadi új központom van.de a telepitő könyv azt írja,hogy csak a DLS-el lehet kiolvasni ,mert a mester kód nem programozható. De akkor miért nem adták meg valamilyen formában amikor vettem a központot??? Akkor most már csak a DLS marad?
Sziasztok, lenne egy kerdesem, hogyan kossek be egy mozgaserzekelot deol kotessel, kyo 8 as kozponthoz,
Meg ujj vagyok az ilyenben, amiket olvastam az elozokben kicsit homalyos a deol kotes, lehetne egy kicsit reszletesebben. Koszi
Vadi új központnál a kód
1234 Ha nem állitodtad el és még senki nem programozta vidd vissza hogy adjanak egy másikat.
meg lehet valtoztatni
a gyari mester kod az 1234 kodvaltás pedig ×5 1234 40 uj kod
Hellóka mindenkinek
Egy kis segitség kéne.Nekem PC1616 központom van. Elég tűrhetően sikerült mindent beállitanom a központon,csak még a PGM1 kimenetre szeretnék egy ledet tenni(persze a megfelelő ellenállással),úgy hogy az világitson amikor élesitve van a rendszer. Feltételezésem szerint a ledet a PGM1 és a + közé kell tenni(javitsatok ki ha tévedek),és még csak a megfelelő beállitási parancskód hiányzik. Kérdés:mit irjak be,hogy élesitett állapotban világitson a led? Előre is köszi mindenkinek!
kicsit feljebb ott a magyar nyelvű telepítöi nézd át benne van.
Hát igen úgymond itt mindet ir,csak nem az én (programozási)tudásszintemen.Elektronikával foglalkozom,nem pedig riasztók szerelésével.Kizárólag a saját riasztóközpontomat szeretném sajátkezűleg beállitani,mivel már mindent felszereltem,(nem profi szinten végzem a riasztók szerelését).
Esetleg tudan valaki konkrétabb leirást adni??? Pl. *8 telepitőkód ......... Köszi előre is!
Bekötés a fent emlitett dokumentum 5. és 9. oldalán
Programozása pedíg:22- 23. oldal.link
ha jól emlékszem * 8 kod 011 05
Köszönöm a válaszokat!
Megoldódott a problémám! Működik a rendszerem!!!
oszd meg velünk miként sikerült hátha más is tanul belőle
Megoldottam a dolgot.Ha esetleg még valakinek szüksége lenne rá.
A helyes megoldás *8 kód 009 05 és már világit is a led élesitett állapotban
Szia!
Az infra látószögét, mint minden infránál.... Csak a mennyezeti infrák 360°-ban látnak, a sima PIR-ek pedig 10-15m-ig. Náluk a magasságot lehet állítani!
KB. Egy ötvenes körül van. riasztobolt.hu vagy .info vagy akárhol, de a tell.hu nál is megveheted. Szerintem, ha valaki sokallja ezt az összeget, az ne akarjon SMS-es, Mobilos, 12 Zónás, 2 partíciós, Internettel bővíthető, távirányítható riasztót, hanem menjen valamelyik multiba azt vegyen 4e forintért magának, amit akar
Kedves Fórum!
24 órás tűzjelzőt késleltetettre tennétek vagy nem? Nekem azon nincs távbejelzés ezért kár lenne, ha várna még 90 másodpercet mielőtt jelezne, mert akkor már nagyobb a tűz a garázsban. Vagy nem? Hagyhatom késleltetés nélküli beállításon is? Köszi! |
Bejelentkezés
Hirdetés |