Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » DSC riasztó

Témaindító: pittyu, idő: Márc 2, 2008
Témakörök:
Lapozás: OK   63 / 282
(#) mikos78 válasza Syn7h37ic hozzászólására (») Júl 27, 2010 /

bgsm3055-i ben nincs valaki otthon nem akar hivni meg sms-t kuldeni sem
2 eve csinaltam kettot azzal is valami gond volt miutan elindult ezzel is a gond
nezte mas is lovesem sincs hogy mit probaljak meg meg
koszi
(#) Syn7h37ic válasza mikos78 hozzászólására (») Júl 27, 2010 /

PIN kódot ki kell kapcsolni, ez a legfontosabb. Van rajt egy jumper, amivel ki lehet választani a táplálást, ha nem akarsz külön akkut használni hozzá, akkor ezt a jumpert kell átállítani nagy áramú üzemre, különben nem fog elindulni a cucc. Vagy ráraksz egy akkut a GSM modulra.
Ha jól rémlik kell hozzá egy szoftver, amivel lehet az SMS részt konfigurálni.

GS3055-I.pdf

szia ez mind megvan a kommunikacios ablak jelzi is a NO es Nc a riasztotol csak nem hiv es nem ir
regebben 2-en leheltunk bele lelket ugy hogy egy mukodobol toltottuk a ket uj bgsm-be a mukodo konfiguraciot
(#) Syn7h37ic válasza mikos78 hozzászólására (») Júl 27, 2010 /

Ezért használunk 3055 helyett TELL mini-t. Stabilabb, kisebb a mérete, és még nem volt vele problémám. Ráadásul CID kódból csinál szöveges SMS-t tehát zónára lebontott Riasztás, zárás-nyitás stb stb.. szöveges SMS-t lehet vele küldeni. Igaz kevesebb telefonszámot tud.

sajna de ez olyan olcso es vidd settbe volt amit a gazda akart en meg szivok vele
egyebkent a TELL-es gyerekek nagyon tutik mindig segitenek ugy mint Te
(#) CabexKft hozzászólása Júl 28, 2010 /

Hát igen. Én is TELL-t használok, abból is mindjárt az egész központot. Ennél tutibb szerintem nincs, sem a Bentel, sem a Paradox, sem Texecom, sem Inim, sem DSC nem éri el a TELL-es szoftver-ke minőségét és egyszerűségét. Amióta bekötöttem az Internetre még kábel sem kell a progizáshoz. Többi alkatrész mind DSC
(#) mikos78 válasza CabexKft hozzászólására (») Júl 28, 2010 /

hogy hivjak a tell kozpontot
en csak a minit ismerem de az tuti a cid-ben
meg az easytrack-ot
ja es a tell-es stab segitokesz
(#) Dudus válasza mikos78 hozzászólására (») Júl 28, 2010 /

(#) CabexKft válasza mikos78 hozzászólására (») Júl 29, 2010 /

TELL GSM Ultimate. Itt egy kép a szoftverről is. Akár 6 különböző telefonszám is megadható.
(#) fibix hozzászólása Júl 30, 2010 /

Sziasztok!

Lenne egy kérdésem, amire képtelen vagyok megoldást találni. Adott egy DSC 1616-os központot (1555 kezelővel) Sajna nem tudom a mester kódot...
(#) mikos78 válasza fibix hozzászólására (») Júl 30, 2010 /

reseteld le a kozponto
a pgm1-et ossze kell kotni a zona 1-el de termeszetesen kikapcsolt allapotba aztan bekapcs
varsz vele kb 1percet
kikapcsolod es szetkotot a pgm es a zonat es visszaal a gyari beallitasokra
ha viszont van szervisz kodod akkor a dls-el letoltod a szamitogepbe a beallitasikat de ehhez nem tudok hozzaszolni menrt kezelorol programozok
(#) doksec hozzászólása Júl 30, 2010 /

Szia! Ha szerencséd van, akkor bejön amit Mikos 78 mondott, ha nem akkor Lockolva van, ami azt jelenti, hogyha nem ismered, a telepítőt, vagy akitől vetted és ő nem tud mondani neked, semmilyen kódot ami lehet mester kód, akkor központcsere, NEM TUDSZ MIT CSINÁLNI! DSC-t PC-ről inkább ne!! Rosszabb mint kezelőről. Én főként Paradoxokat telepítek régebben szereltem DSC-t, de áttértem, mert olcsóbbak, jobban konfigurálhatóbbak és a Paradox mindig fejleszt magán valamit a DSC 15 éve ugyanazt rakja új ruhába... Sajnos, pedig valami értelmes dolgot is kezdhetnének a központjaikkal... A Paradoxal még SOHA nem szívtam, DSC-vel mindig!!!
(#) fibix hozzászólása Júl 31, 2010 /

hali
Köszi a válaszotokat.
Vadi új központom van.de a telepitő könyv azt írja,hogy csak a DLS-el lehet kiolvasni ,mert a mester kód nem programozható. De akkor miért nem adták meg valamilyen formában amikor vettem a központot???
Akkor most már csak a DLS marad?
(#) ecsike88soft hozzászólása Júl 31, 2010 /

Sziasztok, lenne egy kerdesem, hogyan kossek be egy mozgaserzekelot deol kotessel, kyo 8 as kozponthoz,
Meg ujj vagyok az ilyenben, amiket olvastam az elozokben kicsit homalyos a deol kotes, lehetne egy kicsit reszletesebben. Koszi
(#) ittakopasz válasza fibix hozzászólására (») Júl 31, 2010 /

Vadi új központnál a kód
1234
Ha nem állitodtad el és még senki nem programozta vidd vissza hogy adjanak egy másikat.
(#) mikos78 válasza fibix hozzászólására (») Júl 31, 2010 /

meg lehet valtoztatni
a gyari mester kod az 1234
kodvaltás pedig ×5 1234 40 uj kod
(#) BlackForce válasza ecsike88soft hozzászólására (») Júl 31, 2010 /

Hellóka mindenkinek
Egy kis segitség kéne.Nekem PC1616 központom van.
Elég tűrhetően sikerült mindent beállitanom a központon,csak még a PGM1 kimenetre szeretnék egy ledet tenni(persze a megfelelő ellenállással),úgy hogy az világitson amikor élesitve van a rendszer.
Feltételezésem szerint a ledet a PGM1 és a + közé kell tenni(javitsatok ki ha tévedek),és még csak a megfelelő beállitási parancskód hiányzik.
Kérdés:mit irjak be,hogy élesitett állapotban világitson a led?
Előre is köszi mindenkinek!
(#) ittakopasz válasza BlackForce hozzászólására (») Júl 31, 2010 /

kicsit feljebb ott a magyar nyelvű telepítöi nézd át benne van.
(#) BlackForce válasza ittakopasz hozzászólására (») Júl 31, 2010 /

Hát igen úgymond itt mindet ir,csak nem az én (programozási)tudásszintemen.Elektronikával foglalkozom,nem pedig riasztók szerelésével.Kizárólag a saját riasztóközpontomat szeretném sajátkezűleg beállitani,mivel már mindent felszereltem,(nem profi szinten végzem a riasztók szerelését).
Esetleg tudan valaki konkrétabb leirást adni???
Pl. *8 telepitőkód .........
Köszi előre is!
(#) ittakopasz válasza BlackForce hozzászólására (») Júl 31, 2010 /

Bekötés a fent emlitett dokumentum 5. és 9. oldalán
Programozása pedíg:22- 23. oldal.link
(#) ittakopasz válasza ittakopasz hozzászólására (») Júl 31, 2010 /

ha jól emlékszem * 8 kod 011 05
(#) fibix hozzászólása Júl 31, 2010 /

Köszönöm a válaszokat!
Megoldódott a problémám!
Működik a rendszerem!!!
(#) ittakopasz válasza fibix hozzászólására (») Júl 31, 2010 /

oszd meg velünk miként sikerült hátha más is tanul belőle
(#) BlackForce válasza ittakopasz hozzászólására (») Júl 31, 2010 /

Megoldottam a dolgot.Ha esetleg még valakinek szüksége lenne rá.

A helyes megoldás *8 kód 009 05
és már világit is a led élesitett állapotban
(#) tktakov válasza sunyeb hozzászólására (») Aug 1, 2010 /

Hali!

Köszi a segítséget!
(#) doksec válasza CabexKft hozzászólására (») Aug 2, 2010 /

Szia!
Az infra látószögét, mint minden infránál....
Csak a mennyezeti infrák 360°-ban látnak, a sima
PIR-ek pedig 10-15m-ig. Náluk a magasságot lehet állítani!
(#) CabexKft válasza doksec hozzászólására (») Aug 3, 2010 /

Köszi!
(#) CabexKft válasza (») Aug 3, 2010 /

KB. Egy ötvenes körül van. riasztobolt.hu vagy .info vagy akárhol, de a tell.hu nál is megveheted. Szerintem, ha valaki sokallja ezt az összeget, az ne akarjon SMS-es, Mobilos, 12 Zónás, 2 partíciós, Internettel bővíthető, távirányítható riasztót, hanem menjen valamelyik multiba azt vegyen 4e forintért magának, amit akar
(#) CabexKft hozzászólása Aug 3, 2010 /

Kedves Fórum!
24 órás tűzjelzőt késleltetettre tennétek vagy nem? Nekem azon nincs távbejelzés ezért kár lenne, ha várna még 90 másodpercet mielőtt jelezne, mert akkor már nagyobb a tűz a garázsban. Vagy nem?

Hagyhatom késleltetés nélküli beállításon is?

Köszi!
(#) doksec hozzászólása Aug 3, 2010 / 1

Szia!

Miért kéne késleltetni a tüzet? Azt 24hr tűzre illik tenni!
Milyen központhoz lenne a dolog? ( DSC ? )
Nem kell azt késleltetni, visítson az rögtön!...
Következő: »»   63 / 282
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem