Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Akkor a kettő, kettő vezeték összekötése topikba, vagy a motor bekötése topikba való lenne.
![]() Tudom, nekem is van itthon vagy kettő darab, meg egy kilónyi borda. ![]() Nekem kedvet adtál, ehhez a laptop tuninghoz. Mivel már három éves szegénykém, lehet meglesem a kapcsi üzemű töltőjét. Szerintem csak homokot fogok benne találni olyan száraz lesz minden benne, a kondikkal az élen. ![]() Ráadásul a te eseted eléggé szerencsés, mert neked lefelé van az északi híd stb., nekem viszont a billentyűzet alatt lakozik, oda meg aligha tudnék ventilátort rakni. Volt amikor elég sokat, és elég extrém körülmények között használtam, akkor egy dupla turbinás levegőelszívó berendezést ráapplikáltam a laptopra és hűtött elégrendesen, viszont a billentyűzetet ki kellett operálni, és külön USB -s billentyűzetről használtam.
Az első képen a táplálék milyen irányban mozgott?!
![]()
Húúúú, ez övön aluli volt, most olyan éhes lettem.
Neki is állok mákos gubát készíteni. ![]()
De szép képek.
![]() Mindig is szerettem a természetet. Ahogy látom jó idő lehet felétek mert a nap azóta se ment le, és a brekusz is ott van még mindig. ![]() Csak ezért mondom remélem nem bántottalak meg.
Amúgy egy költői kérdés milyen típusú fényképezőt használsz?
![]() ![]()
Na az a táp egy érdekes dolog. Körbe alu lemez borda gyanánt, belül meg a kondik forrnak.
![]() Az tényleg szerencse volt, hogy alul volt a híd. Gondolom így volt a legjobb, mert ez vezérli a videókarit, ami meg mellette csücsül. Egyénként Az északi hídban is van videókari, csak le van tiltva és a PCI-express buszra rá van akasztva egy erősebb, saját vram-al rendelkező vga. ![]() Idézet: „ezt mindenkinek ajánlom, szerintem ez még nem 'túl disco' .” Nekem disco-t is ajálnhatsz ![]() UI: Az alábbi linken szereplő számokat csak ajánlani tudom ![]() (belekukucskáltam a youtobe-os weboldalra(ha nem haragszol meg érte ![]() Üdv:Tomi
Jó is lenne ha az nx7300 -asom tudna ilyet.
![]() szerencsére a célját ellátja, a többire meg ott van az asztali gépegység. Azon Call of Duty szerver futott egyszerre, és HD film lejátszás. Mielőtt megkérdeznéd elárulom, hogy két hangkártyával szerelt a gép, alapértelmezett az USB -s hangkártya, amire ajáték hangja kerül, Jetaudioban meg bekonfiguráltam, hogy a deszkán lévő hangkártyát alkalmazza hangátvitelre. Így volt használva egyszerre két dologra. ![]()
Azért irtam, hogy nem túl disco, mert kezd kialakulni az emberekben az a téves teória, hogy a diszkó az csak unalmas tucctucc lehet. De nem az. A youtube oldalam, meg azért van hogy minél töben nézzék, csak sajnos rám szállt a kopijárt, és minden 2. feltöltésemet letiltja a jutub
![]() szerk.: ha kellenek jó disco zenék, írj rám, nekem van egy pár, ha már nem csinálok bulit, legalább küldözgetem egy-két igényesebb disco zenét kedvelő embernek ![]()
A vacsora 17,00 órakor volt, a képek kerültek fel későn.
Mint látszik-vagy nem- kifelé mozog megsült a pizza.
Igazad van, két képet elküldtem újra, bocs ezt elnéztem.
Küldtem PM-et
Lehet csinálok már egy oldalt, ahol csinálok heti top 10-et zenékből. Persze, csak a címét írom le. :yes:
"A youtube oldalam, meg azért van hogy minél töben nézzék"
Végülis igaz. Én a disco zenéért vagyok oda. Szerintem nem tuctuc zene,valakinek ez tetszik,valakinek nem,és én ezt elfogadom. Aki meg ezt terjeszti,annak a zenei stílusát nem "fikázom",mert nem bántom meg,hiszen tudom,hogy neki az tetszik. A "disco-s zene egy tucctucc" terjesztőinek is így kéne tenniük... ![]()
Jó ötlet,támogatom.
![]() Szerk: Szeretem is a DJ-k TOP 10-es listáit. Azokból szoktam csemegézni. ![]()
Na én mára mentem, (illetve tegnapra
![]() ![]()
Bátran kirakhatod a pontot is a mondatok végére. Különben lecserélünk egy eredeti, ON Semiconductor gyártmányra!
![]()
Semmi gond.
![]() Remélem azért tényleg semmi rosszat nem mondtam.
...Vagy erre a zener diódára.
![]()
Erre a munkára igazán illik a közmondás! /suszternak cipője péknek kenyere soha sem volt rendes/
![]()
Ha gondolod segíthetnék is(vagy én lennék az eggyik) összegyűjteni a zenéket.
(a top 10-be) De az a baj,hogy én nem igazán tudom a legújabb zenéket hol kell keresni,és én nem is frissítem magam a legújabb zenékkel. Ha meghallok valamit,és megtetszik addig vadászok utána,még meg nem találom,attól függetlenül,hogy mikori a zene,örülök neki,mert még nem halottam,és megtetszett nagyon. ![]() (így vagyok egy olyan számmal,amit 4-5 éve halottam utoljára,csak nem tudtam a nevét,így nem halottam soha többé,most viszont a napokban halottam egy mixben,mondták az előadó nevét,rákerestem,és meglett jóó 4 év után,bár nem sokáig örültem neki,mert vannak jobb számok is,de szívesen hallgatom) Üdv ![]()
Hát azokat nem véletlen tiltják le.
Egyébként a mai DJ-k MP3 "lopot top-ról" nyomulnak már? ![]()
Üdv mindenkinek! Van itt köztünk olyan személy aki fényérzékeny?
![]() ![]() ![]()
A szemészorvost nem árt megkeresni. Lehet, hogy már másik szemüvegre volna szükséged. Nem karcos nagyon a régi? Egyébként lehet, egy enyhe kötőhártya gyulladás is. Azt sok mindentől kaphat az emberfia. Elég egy kis huzat hozzá, (legalábbis nekem) vagy por esetleg egy kis hegesztés. Olyankor nagyon fényérzékeny tud lenni.
A karcos dologról: nem karcos e? Mit is mondjak... :bummafejbe: Már az egész szinte tiszta felületi karc. Van egy pár mélyebb karc is egy két balesettől. Ha összejön az ára mindenképp másikat csináltatok. Én a szélre nem vagyok érzékeny. Még az ívhegesztésre sem. Egyetlen gyengém a lánghegesztés.
![]() ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |