Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Ha jót akarsz, üveg lencsével csináltatod, az nehezebben karcolódik. Vagy ha ez is az akkor mindenképpen jobban figyelj rá, hogy ne menjen tönkre. A szemed még kell egy darabig. :yes:
Sziasztok!
Van itt egy pár lemezlovas, nem tudna nekem mondani a mostani legmenőbb house és disco zenék címét?Nem mintha nekem kellene hallgatni, de kezdődik a suli és s stúdióban még mindíg nincs zenénk...úgyhogy keríteni kell valahonnan, mert már egy páran beszóltak hogy kereshetnénk frissebb zenéket.CSak aki stúdiós az meg nem szereti az ilyeneket. ![]() ![]() ![]()
Az üveg lencsét nem vállalnám be. Ha netán leesik akkor el is pattanhat. Szerintem marad a műanyag és jobban vigyázok majd
![]()
Vagy hegesztesz rá egy keretet zártszelvényből, hogy védje a lencsét.
![]()
Áá zártszelvény? Ugyan már! Van a melóhelyen 10mm-es hőálló lemez
![]()
Meglepődnél, hogy milyen nehéz eltörni. Három éves korom óta szemüveges vagyok, de Az elhasznált sok szemüvegól csak tán kettőnek törött el a lencséje, a gyenge láncszem szinte mindig a keret volt. Pedig kamaszkorom környékén erősen fogyasztottam őket. Volt amelyik egy nap után eltörött. (Egy kisebb bunyó miatt) Mivel abban az időben nem is volt más, hát mind üveg lencsések voltak.
Értem! Nekem még egy keretem sem tört el. Illetve egy, erős mechanikai behatástól. Azaz véletlenül fejbe rúgtak egy bőr focilabdával
![]()
Hát, ha fényérzékeny vagy ki ne menny a napra, meg a fotóshoz, mert még a végén előhív.
![]() Amúgy nem hegesztesz mostanában kicsit sokat? Tessék most a szó szerinti jelentését értani. Pfuj de disznók vagytok. ![]() ![]()
A kisgyerkőcöknek ideje ágyba bújni, lövik a pizsamát.
![]() Reggel ovoda.
Nálunk az ovi vakációzik, de azért itt is indítjuk. Bővebben: Link
Lehet hogy épp az a baj hogy keveset hegesztek
![]()
Te Zoli!
![]() ![]() ![]()
Hogy hová?
![]() ![]()
Nálad is mindent kétszer ír?
![]() Nálad is mindent kétszer ír? ![]() Szerk.: Na, erre törli. ![]()
Végül is azt is építette valaki, no meg elektronika is van benne a maga pár ezer voltjával.
![]()
Lefagyott a firefox.. Aztán a varázskód (Ctrl+ Alt+ Del) segített bezárni. Majd mikor ismét elindult azt hitem nem küldte el... Tényleg ha már varázskód.. Tegnap este kiültem a hintaágyba. A kutya nyalogatta a lábát. Egyszer csak megállt úgy ahogy van, mindezt kb 10mp-ig(mintha lefagyott volna) . Aztán néz rám olyan szemekkel mintha én nekem keltett volna megnyomni a varázskódot(Ctrl+ Alt+ Del)...
Ejej... súlyos tévedésben él az a kutya! Azt hiszi, hogy a hintaágy-láb az finom? Há nóóóórmális?
![]()
Ez kész
![]() ![]()
Mér, és a sajátja az finomabb, mint a hintaágyé???
![]()
Végül is lehet. Én valahogy nem bukok a 4X festett szögvasra..
![]()
Nagy hiba! A kutya már rákapott. :finom:
Be kéne neveznem! Ilyet én is építettem.
![]() ![]()
Na-na! Nem szabad kerékkel
![]() ![]() ![]()
Lopot top=laptop? :hide:
Igen, gyakori eset hogy a mai "DJ-k" laptopról csinálják a zenét, sokféle keverő program létezik, amikkel mindenféle külső eszköz nélkül lehet zenét keverni, csak a tácspaddal, illetve billentyűzettel. A másik verzió, amikor a lejátszókat összekötik a laptoppal (vagy lehet kapni külön ilyen alkalmazásokra DJ konzolt, ami olyan mint két lejátszó, van rajta 86 ezer gomb, csak nem lehet "bele" zenét rakni, hanem adja a programnak a jeleket hogy éppen mit csinálunk rajta), így a lejátszóval irányítja a zene lejátszását, de a laptop csinál mindent, az előbb említett progi figyeli hogy ha valamit csináltunk a lejátszón, ha pl. forgatjuk a JOG-ot, akkor beleteker a zenébe. Ennek az az előnye, hogy a zene a laptopon van, nem kell a CD-ket pakolgatni. De én ha tehetném, a jóöreg MP3-as CD-s megoldást használnám, két ilyennel: Bővebben: Link, meg egy jókis keverővel. Egyébként már játszottam ilyenekkel, a helyi diszkóban pont ilyenek vannak. De itthonra gyakorolgatni drága mulatság lenne. ![]() Pulyka: nem feltétlenül a legújabb zenék lesznek, a régiek között is van nagyon sok olyan, amit országszerte talán pár tíz-száz ember ismer, és mégis nagyon jó.
Mindenképpen menj el szemészhez mert nem csak szemüveg okozhatja, sőt szerintem inkább más (de nem értek hozzá)...
Irány a doki, ne halogasd!
"nem feltétlenül a legújabb zenék lesznek" "és mégis nagyon jó."
Igen. ![]() Én is így vagyok vele: "Régi,de jó :yes: " Majd meglássuk(meglátom),hogy milyen lesz a lista. Előre is Sok Sikert a válogatáshoz/elkészítéshez. Üdv: Tomi
Ha javasolhatom, csináltass fotogray lencséset (fényre sötétedő). Igaz, ezt csak üveg lencsével készítik, műanyaggal nem, de nekem bevált. Jó 40 éve viselek magam is szemüveget (rövidlátás), és nekem is szinte mindig bajom volt az erős fénnyel. A hegesztés sem tesz túl jót!
Nekem is ilyen szemüvegem volt, csak eltört, azóta meg nem csináltattam meg. Nekem valami polikarbonát alapú lencsém volt, ha jól tudom... De ha újra megcsináltatom, szeretném kombinálni polárszűrővel, és akkor vezetéshez is tökéletes lenne, csak nem tudom, hogy a kettőt egyben el tudják-e készíteni.
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |