Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Uniscan / Euroscan- Visa diagnosztikai illesztő
Lapozás: OK   15 / 19
(#) magiszter válasza bmotor60 hozzászólására (») Márc 1, 2011 /

A fulldiagosnál csak az 1.83 van ?
(#) bmotor60 válasza magiszter hozzászólására (») Márc 2, 2011 /

Igen,de az legalább tuti.Ja és nem utolsó sorban felhivható,elérhető,nem eltünős,szóval van háttér.
Nekem ami tőle van minden működik.Nem reklám,ez van.
(#) marcelbenko válasza bmotor60 hozzászólására (») Márc 2, 2011 /

csatl az ECU decoderhoz es elenorizd a betápot ..vayg valami ijesmi
(#) b0077 hozzászólása Márc 6, 2011 /

Üdv
Milyen protocolt használ ez az interface?
(#) subway válasza bmotor60 hozzászólására (») Márc 9, 2011 /

Neked teljes regisztrált fiatecuscan programod van igaz?
(#) bmotor60 válasza subway hozzászólására (») Márc 9, 2011 /

Igen,az is van,meg nem regisztrált is de fullos,+sokminden.
(#) subway válasza bmotor60 hozzászólására (») Márc 10, 2011 /

:'( De jó neked. Ma pont azzal szembesültem, hogy a free demoverzió felcsatlakozik a kocsimra, de elküld regisztrálni és azonnal ledob :'(((. Jelenleg nem fér bele a plusz 50eur kiadás, szval kicsit még várat magára kicsike megszólaltatása. Most vizsgára készítem fel... Amúgy tudsz adni egy linket ahonnan le lehet szedni tutira az alfadiag-ot?
(#) magiszter válasza bmotor60 hozzászólására (») Márc 11, 2011 /

Ma vettem a fulldiagostól uniscant. Tökéletesen működik.Ugyanazzal a programmal amivel a kínai nem ment. A kínait dobom a kukába .
(#) magiszter hozzászólása Márc 14, 2011 /

Már csak egy speed adapter kellene...
(#) bmotor60 válasza magiszter hozzászólására (») Márc 14, 2011 /

Nem épiti meg a fulldiag???
(#) bmotor60 válasza subway hozzászólására (») Márc 14, 2011 /

Akkor kutakodj a beállitásokba,mert valami nem jó,annak mennie kell
maximum 1-2 vezérlőt nem lát teljesbe,de a demo is enged még alapbeállitást is csinálni
(#) magiszter válasza bmotor60 hozzászólására (») Márc 14, 2011 /

Azt mondta hogy megvan neki a rajza de nem csinált még belőle.Majd még próbálkozom vele.
(#) magiszter hozzászólása Márc 14, 2011 /

Fiat puntó 1.4 gt ezzel szenvedek.Az uniscanban benne van elindítom, csak az a vége hogy rossz iso-kód. És nem tudok vele kommunikálni valakinek ötlet hogy mivel lehet ezt kiolvasni?/motor hibát/.A fiat ecuscanban meg csak abs,és légzsák lehetőség van a gt puntóhoz...
(#) bmotor60 válasza magiszter hozzászólására (») Márc 15, 2011 /

Nekem sok tipusnál dobálja ugyanezt a hibát,de elfogadom és mégis dolgozik rendesen,amúgy a hivatalos is dobálja.Érdekes,pedig az uniscan is irja még az opeleknél is mégis enged továbblépni,és rendben viszi.

Irj 1 motorkódot feltétlenül!
(#) magiszter válasza bmotor60 hozzászólására (») Márc 15, 2011 /

Motorszám:176a40009674194
(#) magiszter válasza bmotor60 hozzászólására (») Márc 15, 2011 /

Nekem azt írja hogy rossz iso kód ,igazolja ? Le okézom aztán megy tovább de a jobb sarokban megjelenik egy piros felkiáltójel és írt egy ismeretlen valamit. Élőadatot nem enged.De ezt is vagy a tizedik kisérletre. Egyébként nem gyári eprom van benne hanem valami nagyon tuning.
(#) bmotor60 válasza magiszter hozzászólására (») Márc 15, 2011 /

Tuning nem számit,ha villog a piros akkor látja,az a valami már a hiba,töröld de ne járó motornál.Sok élő adatot ne várj buta motor buta bosch vezérlővel.
(#) magiszter hozzászólása Márc 16, 2011 /

Erről a renault speed adapterről kellene nekem egy jó rajz ha valaki tudna segíteni.
(#) magiszter válasza bmotor60 hozzászólására (») Márc 17, 2011 /

Kezdek rájönni hogyan kell használni az uniscant.

Még egy okos kérdés: Lada niva 2000 évjárat központi befecskendezős, időnként bevillog a check engine és rángat meg kormol,főleg hidegen Milyen módszerrel lehet ebből hibát kiolvasni ?
(#) bmotor60 válasza magiszter hozzászólására (») Márc 18, 2011 /

Az egy opel vezérlő,összezárod az A és B pontot az obd aljzatban,majd gyújtás,és szépen kivillogja a hibakódot! Ha meg irod a hibakódot megmondom,vagy megnézed datában.

Csakhogy el ne felejtsd!
(#) magiszter válasza bmotor60 hozzászólására (») Márc 18, 2011 /

Na akárhol keresem nem találom a csatlakozót sehol..Hová sikerülhetett nekik beépíteni?
(#) magiszter válasza bmotor60 hozzászólására (») Márc 18, 2011 /

Megvan a csati. Összezártam: ha jól olvastam akkor van a kezdés azután 2 rövid felvillanás ezt elismétli háromszor. Majd következő hibakód: kezdés ,majd 4 gyors felvillanás ezt is elismétli háromszor. szóval ennyi.
(#) magiszter válasza magiszter hozzászólására (») Márc 18, 2011 /

Javítom, végül is a hiba :44..Lambdaszonda....

Oké,mert ahogy előzőleg irtad az 12 és 14,a tizenkettő hogy nincs hiba,a 14 meg vizhőfok jeladó
(#) magiszter válasza bmotor60 hozzászólására (») Márc 19, 2011 /

Nem nagyon olvastam még villogó kódot. De többször is megnéztem és a negyvennégyes hibát villogta.
(#) subway hozzászólása Márc 20, 2011 /

Szeretném a tippjeiteket kérni egy problémára. Van készen egy uniscanem. A gép rá is csatlakozik, kommunikál vele. De amikor már a kocsira kéne rá csatlakoznia, akkor csak a bal szélső(kapcsolás szerint a sárga) led villant két hosszú-két rövidet. Már mindent átnéztem, csak az Ic-khez annyira nem értek. Szerintetek mi szállhatott el? A 74hc04es, vagy inkább az LM393as?
(#) magiszter hozzászólása Márc 23, 2011 /

Opel astra f 1995 c14se motor immo hiba.Sajnos op- commal nem tudom kiolvasni a biztonsági kódját,mivel lehetne ?
(#) subway válasza magiszter hozzászólására (») Márc 23, 2011 /

tech-2vel próbáltad már esetleg?
(#) Sanyi74 hozzászólása Márc 24, 2011 /

Sziasztok!
Megépítettem az első oldalon lévő kapcsolást. Fiat Bravo 1,8 GT 16V ABS-t szeretnék olvasni de ilyen nincs a lehetőségek közt. Melyikkel tudnám olvasni?
Köszi
Következő: »»   15 / 19
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem