Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Pár hete egy hirtelen felindulásból. Ezt használom mindenhol, így le kellett itt is cserélnem.
Nem tudok róla, csak meguntam a névtelenséget.
![]()
Jó reggelt! Fogadni mernék, hogy mindenki bealudt...
![]()
Jelentem én 7:10tól, akarom mondani 8:10 tól ébren vagyok
![]() ![]()
Én meg dolgoztam - egy órával kevesebbet.
Nekem meg olyan foszlányos emlékeim vannak a tegnap estéről, valahogy az éjfél, és a hajnali 1 óra közötti időszak teljesen kiesett.
![]()
Sziasztok. Tegnap elrángattak a cimboráim diszkóba (ezer éve nem voltam) Na most vagy én lettem öreg(pedig nem vagyok öreg) vagy kisgyerekek járnak csak diszkóba??? Valaki diszkóba járó erősítsen meg.
Örömmel közlöm veled, hogy a tegnap este sebtében összetákolt időgépem első próbája sikerrel járt! Most a továbbfejlesztésen gondolkodom. Mondjuk van időm, mert az aksikat fél évig kell tölteni.
![]()
Nem kell, mert előre mész az időben fél évvel, és mindig lesz feltöltött akksid. Ehhez kell két akku, amiből az egyik mindig fel van töltve.
![]()
Sziasztok, nem lenne valakinek ötlete, egy külföldi elektronikai oldal IRC chatjét próbálom elindítani, egy jóbarátomnál megy, de nálam azt írja nem tud csatlakozni, mik lehetnek a problémák nincs ötletetek?
Tüzfal kikapcsolva, Firefox4 van fenn, JAVA 6, és Flash Player10.
A mai fiatalok korábban érnek, úgy tünik.
![]() ![]()
Jó kis gép lehet ez! Mennyit eszik 100KM-en?
![]()
Újra beteszem a magyarázatot. Akkor, amikor feltettem a linket ide, még nem olvastad az OFF-ot.
Csak egy turbó kellene bele és máris kétszer olyan erős lenne.
![]()
Meg 5 ször rövidebb lenne az élettartama.
Ha 50-el megy és elélép, akkor sem tud megállni. Elém is ugrott már ki macska, 40-el mentem, este volt, időm sem volt átlépni a fékpedálra. :no: Hirtelen a semmiből ugrott ki.
Hát azért ha 1m-re előtted kiugrik eléd valami akár 20-nál is, nem hiszem, hogy bárki bármilyen autóval meg tudna állni 1m-en belül. A macska elszámolta magát, azt hitte, hogy még át tud szaladni előttem.
Tud valaki ajánlani nekem egy olyan Sniper játékot ami nem egy DVD s játék es a lényeg hogy tényleg Sniper legyen. A Sniper Elite az nem jo, rossz a hangulata mindenhol romok füst és azok a sötét színek és sokszor közelharc van benne mondhatni túlnyomórészt inkább legyen csak Sniper vagy hasonló !
A-ból a B-be eljutni tökéletes, fenntartási költség minimális, megbízható, nekem ennyi bőven elég.
![]()
Van akinek még ilyenje sincs nemigaz? Szerintem nagyon klassz kis négykerekű.
![]()
Sziasztok Fórumozók.
![]() Ismerem a helyzetedet, nekem ez biciklivel is "sikerült" pedig csak 30km/h alatt volt a sebességem Duna parti úton illetve a jó minőségű védelmi töltésen haladva. Ennek azért több oka is, van a sötétség megérkeztével automódon a szervet bioritmusa elindítja az a funkciót, hogy a végén alvási kényszered lesz, a másik, mivel sötétben a szemben lévő "pálcikák" érzékelik a fényt - mivel a "csapoknak" sokkal több fényre van szükségük, így nem lesz éles kontrasztos kép, így az agy kép értelmezésével fogja tölteni az időt, ergo csökken a reakcióidő. Ezt befolyásolhatják továbbá a látószervi károsodások, vagy betegség, vagy az idősödés. Egyszóval egyszerűen esélye nincsen az embernek, csak ha nem "urig geller" családfájából való, hogy megakadályozzon egy ilyen helyzetet. Ezt még lehet fokozni, ott van a lendület és a tehetetlenség: A sebességnek csak a lendületmegmaradásában van szerepe, de senki nem tesz említést a lendületben maradt test súlyáról, pedig az legalább annyira fontos, így nem igen lehet csak a sebességre alapozva "döntést hozni". Két héttel ezelőtt vagy mikor, az történt hogy a teherszállító vonat elütött egy targoncát és eltolta 5m el. It persze a fülhallgató jelentette a problémát mert fény és hangjelzés van. A vonat 8km/h -val haladt és mégis elütötte. ![]()
Ez a "lélekvesztős" duma nagyon tetszik
![]() ![]()
Hopp elírtam, nő a reakcióidő.
![]()
Miért is lélekvesztő? Megsúgom, mióta vezetem egy karcolást sem okoztam rajta, sőt még 80-nal sem tud menni, lehet hogy meg fogsz lepődni, de fék is van rajta, és meg is lehet vele állni, bár a motorfék a lassítás nagy részét elintézi !
|
Bejelentkezés
Hirdetés |