Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   2042 / 3599
(#) pjg válasza jani1987 hozzászólására (») Jan 13, 2013 1 /

" A gép elterjedését gátolhatja, hogy nem olcsó – egyelőre 10 ezer dollárba kerül."
(#) pjg válasza Action2K hozzászólására (») Jan 13, 2013 1 /

Ha otthon, az asszony frittőzéből a "fáradtolajat" a dizel Mercidbe tankolod és azzal közlekedsz, jövedéki adóbűntettet hajtasz végre.
(#) Action2K válasza sooty hozzászólására (») Jan 13, 2013 /

Már csak azért gondolom hogy szabad, mert a pálesz is jövedéki, és már szabad házilag előállítani. Én csak ebből indultam ki.
(#) fordkapcs válasza Action2K hozzászólására (») Jan 13, 2013 /

Előállítani szabad, és meginni is - de ha az autód tankjába beletöltöd , akkor 12 év fegyház....
(#) mrobi hozzászólása Jan 13, 2013 /

Sziasztok! Milyen programmal tudnám egy pdf dokumentumnak a papírméretét megváltoztatni?
(#) sargarigo válasza fordkapcs hozzászólására (») Jan 13, 2013 /

Sajnos azt kell mondjam, én inkább dugdosnám ezt a készüléket a spájzomban, gyűjtögetném a szemetet a lakásom körül, és vállalnám a lebukás veszélyét! Azért nyersanyag az lenne hozzá bőven! Nem minden esetben az a jó, amit a paragrafusok megjelölnek követendő irányként. **szék meg, inkább fizetnék érte valamennyi adót is, de ezt nem kellene hagyni, hogy a süllyesztőbe menjen! Végre egy jó találmány!
(#) sooty válasza sargarigo hozzászólására (») Jan 13, 2013 /

Volt valami magyar adalék, amivel vizet is lehetett nagy %-ban a benzinhez keverni, arról se tudunk semmit. Sajnos sok olyan dolog van, ami nálunk "nem támogatott" másütt pedig sok pénz van benne... azért volt szomorú szmájli is.
(#) Remci válasza sooty hozzászólására (») Jan 13, 2013 /

Az a baj, hogy amíg a világon van olaj, addig az olajbizniszben érdekelt államok és emberek nem fogják ezeket a találmányokat piacra dobni, hanem kerülnek a süllyesztőbe.Majd ha már kimerültek a nyersanyagok, akkor elő veszik újra. Szerintem
(#) pjg válasza sooty hozzászólására (») Jan 13, 2013 1 /

Úgy emlékszem kókuszolaj volt. De az alkohol is jó lehet. 50% -os alkohol 20% -ban benzinbe bekeveve.
10 Literben az 1 liter vizet jelent.
A hozzászólás módosítva: Jan 13, 2013
(#) jani1987 hozzászólása Jan 13, 2013 / 1

(#) Gabiorsi válasza jani1987 hozzászólására (») Jan 13, 2013 /

Ez nagyon ki lett találva, köszönjük
Itt mondjuk az üzemanyagba juttatott részt nem említik.
(#) sargarigo válasza jani1987 hozzászólására (») Jan 13, 2013 /

Idézet:
„Hogyan működik az alkohol?

Hogyan működik a paprika spray?
0:49-ig még gondolkodtam rajta, hogy kamuzik a csávó, de.. szerintem igazi

Tényleg, nem tudja valaki, merre lehet kapni ilyet Kecskeméten? Asszonynak lehet jól jön még valamikor.
(#) Action2K válasza sargarigo hozzászólására (») Jan 13, 2013 /

Idézet:
„Asszonynak lehet jól jön még valamikor.”
Mondjuk a lecsó fűszerezéséhez?
(#) sargarigo válasza Action2K hozzászólására (») Jan 13, 2013 /

Mondjuk van amit erősen szeretek!
(#) pjg válasza sargarigo hozzászólására (») Jan 14, 2013 1 /

A cseresznyepaprika erősségének értéke 2000. A paprikaspray-é 600000. (annak amit a rendőrök használnak)
A hozzászólás módosítva: Jan 14, 2013
(#) Szpisti hozzászólása Jan 14, 2013 /

Hogy a témánál maradjunk (spray) nem tudom miért ódzkodnak sokan a P20 fotospraytől?
Kicsit gyakorolni kell előtte a fújást és megy mint a karikacsapás!
(#) Dióda válasza sargarigo hozzászólására (») Jan 14, 2013 /

Hogy pontosan hol lehet Kecskeméten kapni azt nemtudom de szerintem fegyver vagy vadászbolt az illetékes ezügyben.

Amugy tényleg brutális tapasztaltam.
Nekem revolverbe van ilyen töltényem és multkor eldurrantottam egyet a műhelybe.
Majd meg pusztultam mire kitisztult minden pedig csak elért a levegőben terjengve ergo nem közvetlen kaptam bele.Ha telibe kapja rendesen az adagot akkor tuti kipadlózik az illető.
Mai világban érdemes beszerezni belőle .
(#) pjg válasza Dióda hozzászólására (») Jan 14, 2013 1 /

Azért a könnygáz patron sem semmi. Egyszer láttam, mikor egy német juhász nekiment a fazonnak. Az rálőtt úgy 8-10m-ről. A kutya padlót fogott.
(#) Dióda válasza pjg hozzászólására (») Jan 14, 2013 /

Akkor az pepper lehetett mert a könnygáz az állatokra hatástalan.
Tudom egyszer nekem is volt szerencsém ilyenhez.
A CS nem fogta meg de a Pepper-től a fejét a földbetúrta. Még mielőtt valaki lehurrogna hogy állatkínzás és hasonlók azt tudnia kell hogy motorral értem haza éjszakás műszakból. Egy csapat kutya az udvarunkban az asszony meg a gyerek rettegve ki sem mertek jönni a házból, én meg mennék be erre a csapat kutya a kapunál rámtámadott. Ilyen esetben más megoldás nem volt.
(#) Dióda válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Jan 14, 2013 /

Igazad van Zolibátyám csak a tisztánlátás kedvéért lett a dolog elmondva.
(#) Dióda válasza pjg hozzászólására (») Jan 14, 2013 /

Oké tényleg hagyjuk a témát mert nem ide való.
(#) z3r0 hozzászólása Jan 14, 2013 /

Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne a nálam okosabbakhoz, hogy hová tűnt el a "Nyákkészítés lézernyomat laminálással" című topic. Sajnos sehol nem találom.
A segítséget előre is köszönöm!
További szép napot!
(#) pjg válasza z3r0 hozzászólására (») Jan 14, 2013 1 /

Beolvasztották ebbe.
(#) z3r0 válasza pjg hozzászólására (») Jan 14, 2013 /

Köszönöm a választ!
Nem lesz egyszerű kibogarászni a volt topicot belőle.
(#) pjg válasza z3r0 hozzászólására (») Jan 14, 2013 1 /

Elég jó a keresője.
(#) szamóca hozzászólása Jan 14, 2013 /

(#) Massawa hozzászólása Jan 14, 2013 /

Ausztriában ma hatalmas hokáosz volt. Az A2-es 4 sávos autopályán 38 km hosszu volt a dugó Bécs felé, és legalább 4 orát kellett sorban állni (aki arra ment.)
Az ujságirók is kivolnultak s bizonyára nem volt az elsö szakember, aki firtatta az ottani utkarbantartó szocsövét.

Ujságiró: Fel voltak készülve a hóra, már napok óta mondták a meterológusok, hogy mennyi hó lesz?
A karbantartó: Igen már tegnap is tologattuk a havat.
Az ujságiró: De hiszen csak ma esett.
A karbantartó: Hát pontosan ez baj.....
(#) zolika60 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Jan 15, 2013 1 /

Jópofa, csak kicsi a hatótávja. Ha jól láttam két perc környékén csak 50 mérföld teljes töltéssel. Az csak 80km. Ráadásul gondolom az is csak félgőzzel hátszélben.
(#) mrobi válasza zolika60 hozzászólására (») Jan 15, 2013 /

Idézet:
„Ráadásul gondolom az is csak félgőzzel hátszélben”
, kizsírozott szakadékban!
(#) kaqkk válasza zolika60 hozzászólására (») Jan 15, 2013 /

Ne mond hogy nem elég egy embernek munkába járni ! Tuti hogy nem "túramotor"
Következő: »»   2042 / 3599
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem