Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
" A gép elterjedését gátolhatja, hogy nem olcsó – egyelőre 10 ezer dollárba kerül."
Ha otthon, az asszony frittőzéből a "fáradtolajat" a dizel Mercidbe tankolod és azzal közlekedsz, jövedéki adóbűntettet hajtasz végre.
Már csak azért gondolom hogy szabad, mert a pálesz is jövedéki, és már szabad házilag előállítani. Én csak ebből indultam ki.
Előállítani szabad, és meginni is - de ha az autód tankjába beletöltöd , akkor 12 év fegyház....
Sziasztok! Milyen programmal tudnám egy pdf dokumentumnak a papírméretét megváltoztatni?
Sajnos azt kell mondjam, én inkább dugdosnám ezt a készüléket a spájzomban, gyűjtögetném a szemetet a lakásom körül, és vállalnám a lebukás veszélyét! Azért nyersanyag az lenne hozzá bőven! Nem minden esetben az a jó, amit a paragrafusok megjelölnek követendő irányként. **szék meg, inkább fizetnék érte valamennyi adót is, de ezt nem kellene hagyni, hogy a süllyesztőbe menjen! Végre egy jó találmány!
Volt valami magyar adalék, amivel vizet is lehetett nagy %-ban a benzinhez keverni, arról se tudunk semmit. Sajnos sok olyan dolog van, ami nálunk "nem támogatott" másütt pedig sok pénz van benne... azért volt szomorú szmájli is.
Az a baj, hogy amíg a világon van olaj, addig az olajbizniszben érdekelt államok és emberek nem fogják ezeket a találmányokat piacra dobni, hanem kerülnek a süllyesztőbe.Majd ha már kimerültek a nyersanyagok, akkor elő veszik újra. Szerintem
Úgy emlékszem kókuszolaj volt. De az alkohol is jó lehet. 50% -os alkohol 20% -ban benzinbe bekeveve.
10 Literben az 1 liter vizet jelent. A hozzászólás módosítva: Jan 13, 2013
Ez nagyon ki lett találva, köszönjük
Itt mondjuk az üzemanyagba juttatott részt nem említik. Idézet: „Hogyan működik az alkohol?” Hogyan működik a paprika spray? 0:49-ig még gondolkodtam rajta, hogy kamuzik a csávó, de.. szerintem igazi Tényleg, nem tudja valaki, merre lehet kapni ilyet Kecskeméten? Asszonynak lehet jól jön még valamikor. Idézet: Mondjuk a lecsó fűszerezéséhez? „Asszonynak lehet jól jön még valamikor.”
A cseresznyepaprika erősségének értéke 2000. A paprikaspray-é 600000. (annak amit a rendőrök használnak)
A hozzászólás módosítva: Jan 14, 2013
Hogy a témánál maradjunk (spray) nem tudom miért ódzkodnak sokan a P20 fotospraytől?
Kicsit gyakorolni kell előtte a fújást és megy mint a karikacsapás! A hozzászólás módosítva: Jan 14, 2013
Hogy pontosan hol lehet Kecskeméten kapni azt nemtudom de szerintem fegyver vagy vadászbolt az illetékes ezügyben.
Amugy tényleg brutális tapasztaltam. Nekem revolverbe van ilyen töltényem és multkor eldurrantottam egyet a műhelybe. Majd meg pusztultam mire kitisztult minden pedig csak elért a levegőben terjengve ergo nem közvetlen kaptam bele.Ha telibe kapja rendesen az adagot akkor tuti kipadlózik az illető. Mai világban érdemes beszerezni belőle .
Azért a könnygáz patron sem semmi. Egyszer láttam, mikor egy német juhász nekiment a fazonnak. Az rálőtt úgy 8-10m-ről. A kutya padlót fogott.
Akkor az pepper lehetett mert a könnygáz az állatokra hatástalan.
Tudom egyszer nekem is volt szerencsém ilyenhez. A CS nem fogta meg de a Pepper-től a fejét a földbetúrta. Még mielőtt valaki lehurrogna hogy állatkínzás és hasonlók azt tudnia kell hogy motorral értem haza éjszakás műszakból. Egy csapat kutya az udvarunkban az asszony meg a gyerek rettegve ki sem mertek jönni a házból, én meg mennék be erre a csapat kutya a kapunál rámtámadott. Ilyen esetben más megoldás nem volt. A hozzászólás módosítva: Jan 14, 2013
Igazad van Zolibátyám csak a tisztánlátás kedvéért lett a dolog elmondva.
Oké tényleg hagyjuk a témát mert nem ide való.
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne a nálam okosabbakhoz, hogy hová tűnt el a "Nyákkészítés lézernyomat laminálással" című topic. Sajnos sehol nem találom. A segítséget előre is köszönöm! További szép napot!
Köszönöm a választ!
Nem lesz egyszerű kibogarászni a volt topicot belőle.
Ausztriában ma hatalmas hokáosz volt. Az A2-es 4 sávos autopályán 38 km hosszu volt a dugó Bécs felé, és legalább 4 orát kellett sorban állni (aki arra ment.)
Az ujságirók is kivolnultak s bizonyára nem volt az elsö szakember, aki firtatta az ottani utkarbantartó szocsövét. Ujságiró: Fel voltak készülve a hóra, már napok óta mondták a meterológusok, hogy mennyi hó lesz? A karbantartó: Igen már tegnap is tologattuk a havat. Az ujságiró: De hiszen csak ma esett. A karbantartó: Hát pontosan ez baj.....
Jópofa, csak kicsi a hatótávja. Ha jól láttam két perc környékén csak 50 mérföld teljes töltéssel. Az csak 80km. Ráadásul gondolom az is csak félgőzzel hátszélben.
Idézet: , kizsírozott szakadékban! „Ráadásul gondolom az is csak félgőzzel hátszélben” |
Bejelentkezés
Hirdetés |