Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   2044 / 3599
(#) janikukac válasza blackdog hozzászólására (») Jan 17, 2013 /

Jöhetne ide is hó. Itt +5-van, meg csak eső esik.
(#) blackdog válasza janikukac hozzászólására (») Jan 17, 2013 /

Ami most itt van azt ne akarjátok.
Hiába megy Győr fele a szél fúj veszettül. Reggel kiástam az autót most megint derékig ér a hó a garázs előtt kb. 20 m2 területen.
(#) jani1987 válasza janikukac hozzászólására (») Jan 17, 2013 1 /

A havazás legnagyobb átka, hogy a szükséges szállítmányok nem mindig érnek célba, mert mondjuk elakad. Most mivel lenne jobb az, hogy mondjuk egy kisboltból kifogy az anyag és te meg nézel, mint a boci. Tehát janikám ne kárörvendj ennyire.
(#) zenetom hozzászólása Jan 17, 2013 /

Sziasztok!
Meg van valakinek az a klasszikus "Happy Birthday To You" ének?
(#) szitko válasza jani1987 hozzászólására (») Jan 17, 2013 /

A havazás legnagyobb előny...., hogy a sok szemetet, amit a kulturálatlan emberek széthajigálnak az utcán, természetben, eltakarja, és ezáltal sokkal szebb minden!
Ez amolyan "söpörd a szőnyeg alá" dolog.
(#) pjg válasza zenetom hozzászólására (») Jan 17, 2013 1 /

Itt
(#) Action2K hozzászólása Jan 17, 2013 /

(#) pjg válasza Action2K hozzászólására (») Jan 17, 2013 1 /

Egyetemisták?
(#) bankimajki válasza Action2K hozzászólására (») Jan 17, 2013 /

Finom túrós palacsinta.
(#) janikukac válasza jani1987 hozzászólására (») Jan 17, 2013 /

Hahó!
Milyen kárörvendésről beszélsz, már ne is haragudj? Miért baj az, hogy szeretem a havat, és hiányolom?
Kezdem megint azt érezni, hogy direkt álltok belém...
(#) Norberto válasza jani1987 hozzászólására (») Jan 17, 2013 /

De hát ez igazán nem a hó, sem pedig janikukac hibája.

Ez csakis attól függ, hogy szervezett-e az úttakarítás, vagy szervezetlen. Magyarországon az utóbbi megoldás tündököl fényárban. Ennyi és semmi több.
A hozzászólás módosítva: Jan 17, 2013
(#) jani1987 válasza Norberto hozzászólására (») Jan 17, 2013 1 /

Nem bántásképpen írtam, de ami azt illeti van olyan személy, aki csak a saját hasznát látja benne. Pl ha valaki nem akar iskolába menni, akkor az olyan időjárást kíván magának. Ez csak arra vonatkozik, aki magára ismer. És Janikám itt nem rád gondoltam.
(#) nagy hoho válasza tiggersoft hozzászólására (») Jan 17, 2013 /

Köszi! Tegnap ezt is próbáltam, de azóta nem volt hozzászólás. Így ne tudom, hogy működik-e.
(#) nagy hoho válasza nagy hoho hozzászólására (») Jan 17, 2013 /

Tévedtem, volt hsz. Köbzolitól és nem jelezte.
(#) szamóca hozzászólása Jan 18, 2013 /

(#) cmdnetwizard hozzászólása Jan 18, 2013 /

Sziasztok!
Bocsi, ha nem ebbe a topicba való a kérésem, de szükségem volna rapidban egy 7905-ös IC-re, mert a boltban nekem tévedésből 7805-öst adtak, és nem találok szombaton is nyitva tartó elektronikai boltot...
Esetleg Valaki ma este, vagy holnap reggel/délelőtt meg tudna dobni egy 7905-össel, Budapesten a XI. ker. környékén, természetesen kifizetem, és érte megyek!
Vagy ha ez nem megoldható, akkor tudtok mondani egy szombaton is nyitva tartó boltot?
Köszönöm a segítséget!
(#) szamóca hozzászólása Jan 18, 2013 /

(#) szamóca válasza cmdnetwizard hozzászólására (») Jan 18, 2013 /

(#) mineral hozzászólása Jan 18, 2013 /

Vicces topicba mégsem tehetem. Mert nem vicc. Érdekességnek érdekesség de elektronikai oldalról nem sok mindent látni. Így itt osztom meg veletek ezt a videót. Kalapot emelve az ügyes kezű szerelők előtt.
Gyorsulás 80 km/h-ról -5 km/h-ra. Az a kacaj a videó elején sok mindent elárul.
Bővebben: Link

(#) Action2K válasza mineral hozzászólására (») Jan 18, 2013 /

Fake! Hackelt ECU!
(#) sargarigo válasza szamóca hozzászólására (») Jan 19, 2013 /

Mekkkkaaaa!!! HA ide eljutnék egyszer, beülnék a közepére, mint egér a sajtnak, és ott öregednék meg pákával a kezemben!
(#) jani1987 válasza sargarigo hozzászólására (») Jan 19, 2013 /

A filmekben a haldokló azt kéri, hogy valamelyik kedvenc tárgyát tegyék mellé a koporsóba. Akkor melléd pákát kéne rakni a hozzávalókkal együtt.
(#) sargarigo válasza jani1987 hozzászólására (») Jan 19, 2013 / 1

Utolsó utamra márpedig óhajom szerint kedvenc oszcilloszkópomat mellém fektessétek..
Hogy midőn a nagy víz túloldalán magamhoz térék, rögtön tekergetni valóm megadatassék
(#) mineral válasza Action2K hozzászólására (») Jan 19, 2013 /

Látom nem sok HE olvasót fogott meg a Hulk Civic. Bevallom én sem vagyok enyire fanatikus. Csak 13 éve szinte minden nap vezetek. Nagyon sok féle , teljesítményű autóban ültem és vezettem már. Az embernek szerencsés esetben van saját autója. Szereti , dédelgeti. Ahogy a feleségét is. De tegye mindenki a szívére a kézét. Ha az ember fia meglát egy ilyen tuti autót (vagy nőt) csak elfantáziál, hogy hűű de meghajtanám!

Nem vagyok szakértője a dolognak de szerintem a Honda jó alapanyag. Szerintem valódi a videó. Sok más videót és leírást is találni ról a neten. Hulk Civic
(#) Gafly válasza sargarigo hozzászólására (») Jan 19, 2013 /

Barátom apja mellé temették a tolómérőjét...
(#) bandi777 válasza mineral hozzászólására (») Jan 19, 2013 /

Egyik haverom szintén bámulatos teljesítményt hozott ki egy szintén Hondából. (1.3 vagy 1.4 szívóbenzin)
Eredménye a következő volt: 0-ról 100-ra 2 másodpercen belül. Nem kellet neki mást tenni, mint ráállni a tükörjégre, szúrni egy hármast, azt had szóljon
(Ja meg persze figyelnie kellet, hogy a kamerán nehogy látszódjonak az ablakon kívüli egyhelyben álló fák...)
(#) jani1987 válasza sargarigo hozzászólására (») Jan 19, 2013 /

Ha én meghalnék, akkor mellém egy pecabotot tegyenek, mert akkor amíg átérek a túloldalra addig is tudok horgászni.
A hozzászólás módosítva: Jan 19, 2013
(#) jani1987 válasza mineral hozzászólására (») Jan 19, 2013 /

Engem a motorok és az autók hidegen hagynak. Tekintettel arra, hogy pénzem sincs rá így nem foglalkozok vele. Viszont ha gitáros cuccokról van szó, akkor rögtön felkapom a fejem.
(#) mineral válasza jani1987 hozzászólására (») Jan 19, 2013 /

Milyen sütőlapátod van most? (Barátom édesapja így hívja az elektromos gitárt. )
(#) jani1987 válasza mineral hozzászólására (») Jan 19, 2013 /

Következő: »»   2044 / 3599
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem