Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Jöhetne ide is hó. Itt +5-van, meg csak eső esik.
Ami most itt van azt ne akarjátok.
Hiába megy Győr fele a szél fúj veszettül. Reggel kiástam az autót most megint derékig ér a hó a garázs előtt kb. 20 m2 területen.
A havazás legnagyobb átka, hogy a szükséges szállítmányok nem mindig érnek célba, mert mondjuk elakad. Most mivel lenne jobb az, hogy mondjuk egy kisboltból kifogy az anyag és te meg nézel, mint a boci. Tehát janikám ne kárörvendj ennyire.
Sziasztok!
Meg van valakinek az a klasszikus "Happy Birthday To You" ének?
A havazás legnagyobb előny...., hogy a sok szemetet, amit a kulturálatlan emberek széthajigálnak az utcán, természetben, eltakarja, és ezáltal sokkal szebb minden!
Ez amolyan "söpörd a szőnyeg alá" dolog.
Finom túrós palacsinta.
Hahó!
Milyen kárörvendésről beszélsz, már ne is haragudj? Miért baj az, hogy szeretem a havat, és hiányolom? Kezdem megint azt érezni, hogy direkt álltok belém...
De hát ez igazán nem a hó, sem pedig janikukac hibája.
Ez csakis attól függ, hogy szervezett-e az úttakarítás, vagy szervezetlen. Magyarországon az utóbbi megoldás tündököl fényárban. Ennyi és semmi több. A hozzászólás módosítva: Jan 17, 2013
Nem bántásképpen írtam, de ami azt illeti van olyan személy, aki csak a saját hasznát látja benne. Pl ha valaki nem akar iskolába menni, akkor az olyan időjárást kíván magának. Ez csak arra vonatkozik, aki magára ismer. És Janikám itt nem rád gondoltam.
Köszi! Tegnap ezt is próbáltam, de azóta nem volt hozzászólás. Így ne tudom, hogy működik-e.
Tévedtem, volt hsz. Köbzolitól és nem jelezte.
Sziasztok!
Bocsi, ha nem ebbe a topicba való a kérésem, de szükségem volna rapidban egy 7905-ös IC-re, mert a boltban nekem tévedésből 7805-öst adtak, és nem találok szombaton is nyitva tartó elektronikai boltot... Esetleg Valaki ma este, vagy holnap reggel/délelőtt meg tudna dobni egy 7905-össel, Budapesten a XI. ker. környékén, természetesen kifizetem, és érte megyek! Vagy ha ez nem megoldható, akkor tudtok mondani egy szombaton is nyitva tartó boltot? Köszönöm a segítséget!
Vicces topicba mégsem tehetem. Mert nem vicc. Érdekességnek érdekesség de elektronikai oldalról nem sok mindent látni. Így itt osztom meg veletek ezt a videót. Kalapot emelve az ügyes kezű szerelők előtt.
Gyorsulás 80 km/h-ról -5 km/h-ra. Az a kacaj a videó elején sok mindent elárul. Bővebben: Link
Mekkkkaaaa!!! HA ide eljutnék egyszer, beülnék a közepére, mint egér a sajtnak, és ott öregednék meg pákával a kezemben!
A filmekben a haldokló azt kéri, hogy valamelyik kedvenc tárgyát tegyék mellé a koporsóba. Akkor melléd pákát kéne rakni a hozzávalókkal együtt.
Utolsó utamra márpedig óhajom szerint kedvenc oszcilloszkópomat mellém fektessétek..
Hogy midőn a nagy víz túloldalán magamhoz térék, rögtön tekergetni valóm megadatassék
Látom nem sok HE olvasót fogott meg a Hulk Civic. Bevallom én sem vagyok enyire fanatikus. Csak 13 éve szinte minden nap vezetek. Nagyon sok féle , teljesítményű autóban ültem és vezettem már. Az embernek szerencsés esetben van saját autója. Szereti , dédelgeti. Ahogy a feleségét is. De tegye mindenki a szívére a kézét. Ha az ember fia meglát egy ilyen tuti autót (vagy nőt) csak elfantáziál, hogy hűű de meghajtanám!
Nem vagyok szakértője a dolognak de szerintem a Honda jó alapanyag. Szerintem valódi a videó. Sok más videót és leírást is találni ról a neten. Hulk Civic
Barátom apja mellé temették a tolómérőjét...
Egyik haverom szintén bámulatos teljesítményt hozott ki egy szintén Hondából. (1.3 vagy 1.4 szívóbenzin)
Eredménye a következő volt: 0-ról 100-ra 2 másodpercen belül. Nem kellet neki mást tenni, mint ráállni a tükörjégre, szúrni egy hármast, azt had szóljon (Ja meg persze figyelnie kellet, hogy a kamerán nehogy látszódjonak az ablakon kívüli egyhelyben álló fák...)
Ha én meghalnék, akkor mellém egy pecabotot tegyenek, mert akkor amíg átérek a túloldalra addig is tudok horgászni.
A hozzászólás módosítva: Jan 19, 2013
Engem a motorok és az autók hidegen hagynak. Tekintettel arra, hogy pénzem sincs rá így nem foglalkozok vele. Viszont ha gitáros cuccokról van szó, akkor rögtön felkapom a fejem.
Milyen sütőlapátod van most? (Barátom édesapja így hívja az elektromos gitárt. )
|
Bejelentkezés
Hirdetés |