Fórum témák
» Több friss téma |
Ezt nézted már? : STK datasheet
oké ha kb 2.1 ohm lehetett akkor hagyom igy mert az az 1.6 ohm már alig számít valamit köszi a ssegítséget.
Kedves Kollégák!
Valaki megnézné a máj. 7-i H.sz.-emet, mert nem kaptam rá semmi választ (pedig csak nekem nehéz a dolog). Sajnos nem sikerül ideidézni, pedig lehetne tudom. Előre is köszönöm: Kálmán
Esztit? Bővebben: Link
Kattints a neved melletti kettőskeresztre a megidézéshez.
Ja, ja. Esztit 14-én köszöntöttem, holnap szülinapja lesz! (Ő egy húgom.)
Köszönöm, de nem tudom mi/hogy történik. Lehet, nem jól csinálom. Nagyon láma vagyok ám!
A hozzászólás módosítva: Máj 23, 2013
Szevasztok!
Melyik sor szerint keresendők a következők: 9N04/7404 felső sor, alatta PCF7343. 9N73/7473--------------- PCF7508 2058D-------------------JRC A2045B TFK U3665M -----------------45 M 723 TMP 86C807N5DH1; Japan IR3T20 (9 lábú SIP tok); D9704G (11 lábú SIP); A51DC (DIP 8). U4439BG (DIP 18); T 51496P (DIP 18). Elnézést a sok kérdésért, de ritkán jutok gép elé. Köszönöm, ha segítetek.
Szevasztok!
Megint én. Olcsón vettem vagy 40 csövet, volt köztük néhány érdekes darab. A képekről valaki tán felismeri, és felhomályosít, mire való. Valamint orosz csövek is voltak, amiket szokás szerint nem találtam. (latin betűvel írom) 3C22Sz, 6D22Sz; a 6Zs5P-ről azt leltem helyettesítőnek/analógnak:6f36, ettől nem lettem tájékozottabb. Segítséget kérek. (A 6P14P-ről megtaláltam, hogy EL84.)
Szia!
Köszönöm, segített, de maradtak homályok.
Szia ezek kvarcok müszerek pontos bemérésére szolgáltak,nekem is van egy vödörre való a Mechanikai Laborban voltak ezek.
Szia! Azon kívül használhatók valamire?Csak kettő van.
Szerintem semmire sem, csak amire készült
Ezt még(amekkora) egy macska sem venné komolyan.
Ne bánsd a jószágokat inkább küldd el nekem
Sziasztok!
Szekrényben találtam, kb. egy tucat ilyet, de nem tudom mire való. A belső átmérője 27 mm, a külső 60mm és 2mm vastag. Acélból van, a fogai jó élesek. Tudja valaki, hogy mi ez, milyen géppel lehet használni? Ha ez valami maró szerszám, akkor többet össze lehet fogni egyszerre? Köszönöm!
Hali! Első ránézésre azt mondom hogy fémhez való vágó/maró tárcsa, esetleg fa munkához is lehet használni.
Igen ez marószerszám. Összefogható több is, ha a gép és az anyagminőség megengedi.
Csepegtetek neked információt: Késleltető művonal.
Köszönöm! Titokban rád számítottam!Közben én is keresgélek, és egy régi jegyzetemben pont ezt találtam meg (persze csak annyit, hogy egyáltalán mi ez). A többivel meg nem jutottam előbbre, de az első kettő szerintem flip-flop, és kapu-áramkör.
A hozzászólás módosítva: Máj 27, 2013
Úgy látom ezek nagyrészt tévéalkatrészek. Van ott ROM, hangoló IC, meg EEPROM (A51DC) is.
Köszönöm. Ezek más célra nemigen használhatók, mint TV; gondolom. Az első kettőt eltaláltam, azt a számot kell nézni? Miért van, hogy nem találni meg ezeket sehol, ennyire egyedi, gyári; aztán, ha megnyekken egy ilyen kis vacak, vegyél új készüléket?
A hozzászólás módosítva: Máj 27, 2013
Ezek nagyrészt megrendelésre, nem nagy sorozatban gyártott IC-k, ezért van kevés adat róluk. Az 555 meg a 741 kicsit elterjedtebb, róluk több infó van.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |