Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   3387 / 3606
(#) sany válasza Gafly hozzászólására (») Ápr 16, 2022 /

Ép tegnap láttam a gátról, új fekete zsákok lettek lerakva. Azok is úszhatnak majd.
(#) sargarigo válasza szs hozzászólására (») Ápr 16, 2022 /

Amitől megváltunk, azok nem az érintettek voltak, felteszem nem mindent vesznek vissza attól hogy kinder. Viszont nyugodtan alszom, és nem a váróban idegeskedem. Nekem ennyit megér.
(#) szs válasza sargarigo hozzászólására (») Ápr 16, 2022 /

Most akkor?
Idézet:
„Amitől megváltunk, azok nem az érintettek voltak”

Akkor miért?
Idézet:
„felteszem nem mindent vesznek vissza attól hogy kinder”

Persze, hogy nem. Csak ami érintett.
Nem értem, miért attól alszol nyugodtan, hogy fölöslegesen dobtál ki dolgokat.
Tulajdonképp mások munkáját dobtad ki, becsülted le -ahelyett, hogy utánanéztél volna a valóságnak. A XXI. században, amikor ilyen egyszerű dolgoknak két perc utánajárni...
(#) szs válasza Rosszmáj hozzászólására (») Ápr 16, 2022 / 2

Hát, igen
A mások gyerekei, azok zajongnak, kibírhatatlanul.
A sajátunk az legfeljebb életrevalóságáról teszbtanúságot, csak a rosszindulatú vénségek panaszkodnak a zaj miatt
(#) nagym6 válasza Gafly hozzászólására (») Ápr 17, 2022 /

Idézet:
„Csokitojás szerintem akkor már lazán iható”
Vagy újra önthető , így belefullad a baktérium..
(#) Gafly válasza nagym6 hozzászólására (») Ápr 17, 2022 /

Egyébként sütibe miért ne?
Különösen, hogy nem is bizonyítottan fertőzésgyanús.
(#) kitartás válasza nagym6 hozzászólására (») Ápr 17, 2022 /

Gyerekkoromban készült mindenféle érdekes ital. Nem csak csoki hanem tojás likőr is. A közös az volt bennük hogy a kiindulási alap a házi főzésű vegyes gyümölcs volt . Elég érdekes aromák jöttek ki. Lehet hogy a kinderrel is meg lehetne próbálni.
(#) sargarigo válasza szs hozzászólására (») Ápr 17, 2022 /

Nagyon egyszerű a dolog! A lényeg ez: "A Kinder korábban már visszahívott termékei mellett szombaton újabbak visszahívását rendelte el hazánkban a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih)." Első találat, csak a szemléltetés kedvéért.
Tehát nem egyszerre kiderült hogy hopp baj van bizonyos termékekkel. Az van, hogy "újabb" termékekről derült ki. Ergo attól hogy még nincs jelzés a már megvett dolgokról, nem jelent garanciát arra, hogy nem lehet baj velük. Ha nem esszük meg, akkor viszont biztosan nem csinálhat bajt. Valószínűleg amúgy sem csinálna, de így esélye sincs rá. Ezért alszom nyugodtan.
(#) szs válasza sargarigo hozzászólására (») Ápr 17, 2022 /

A műrettegéstől tele van a cipőm.
De a műveltségpalástoló "ergo" szót überelni nincs kedvem -mindenki azt hisz, amit akar. Csak irtó bántó, hogy azok néznek hülyének, akik nem néznek semminek utána, de a hisztit nyomják ezerrel.
Amit most írtál, annak sem látom nyomát, csak újságírótól másoltad. Írd már meg, mivel bővült (természetesen ne hasraütéssel, hanem valós, igazolható felsorolással. Mint én tettem tegnap). Hiszen a valóságra lennénk kíváncsik, nem a nyavajgásra.
Van három "boci" tojásom, szívesen odaadom 6 " fertőző" kinderért. Persze, hogy nem Fokvárosiakat szólítottam.
A hozzászólás módosítva: Ápr 17, 2022
(#) nagym6 válasza szs hozzászólására (») Ápr 17, 2022 /

Idézet:
„A műrettegéstől tele van a cipőm.”
Biztosan túl van fújva a dolog, ha csak 1% esélye van a bacilusnak, az sem ér meg pár ilyen csokit. Valóban bővült utólag is a lista, nem keresgélem hol írták.
(#) sargarigo válasza szs hozzászólására (») Ápr 17, 2022 1 / 1

Elhiszed hogy nem ér ennyit az egész? Úgy tűnik hogy a változatosság kedvéért most rajtam próbálsz fogást találni, de én ebben nem leszek partner!
Most utoljára még reagálok a posztodra, aztán befejeztem.
- Nincs rettegés, se rendes se mű. Azt nem eszem meg amiben nem vagyok biztos, pláne a gyerekeimmel nem etetetem meg. Ez az én nevelésem egyik alapvetése, és nem tűrök beleszólást senkitől.
- Nem néztelek hülyének, nem hisztizek, emberi módon válaszoltam azokra amiket felvetettél.
- A műveltséget meg főleg ne keverjük ide, mert egyfelől nem ismersz, semmit sem tudsz rólam, se a műveltségemről, másfelől nem én szoktam itt ekézni másokat. És igen, tudom hogy a kettő nem ugyanaz, de azért van kapcsolat. Itt és most befejeztem, nem vagyok hajlandó folytatni.

Semmit nem mondtam a műveltségedről, szóba sem került. Az, hogy van nézőpontom, sőt, álláspontom, az nem ekézés. Csak én is kifejtettem, mint ti. Soha nem fogpm felfogni, hogy miért sértő, ha kifejtem a saját nézeteim, és ha bemutatom annak bizonyítékát. Hát nem csak te fejthetsz ki nézetet, talán én is megtehetem. Nekem még informéssön is segített, és szívesen a rendelkezésedre bocsátottam.

(Ha nem ér ennyit, akkor miért is erőltetjük?)
Csak azt szerettem volna elmondani, hogy ne üljünk fel mindennek, aminek fele sem igaz.
Nem az én bűnöm. S még azt is felajánlottam: ne dobjátok ki. Szívesen megnézem, ami jó, megeszem. Ami nem jó -visszaveszik. Ha tőlem veszik vissza, hát én fogok csokit enni.
Soha nem fogom megérteni és támogatni az élelmiszetek kukába dobását, akkor sem, ha az úri divat.
(#) sany hozzászólása Ápr 17, 2022 /

Mostantól a tücsök is élelmiszernek minősül Magyarországon. Még egy másfél hónap és kezdődik a ciripelésük.
(#) nedudgi válasza sany hozzászólására (») Ápr 17, 2022 /

Ideje áttérni a vega étrendre.
(#) nagym6 válasza sany hozzászólására (») Ápr 17, 2022 /

Eddig is ettük minden rokonával együtt.
(#) nagym6 válasza nedudgi hozzászólására (») Ápr 17, 2022 /

Ott meg a permet adja a pikáns ízt.
(#) nedudgi válasza nagym6 hozzászólására (») Ápr 17, 2022 /

Inkább az. Legfeljebb néha "bűnözök" egy kis pacallal, töpörtyűvel.
(#) bbb válasza sany hozzászólására (») Ápr 17, 2022 /

Gyerekként sok mindent megettünk, csak aztán kinevelték belőlünk. Szerintem sokan voltunk (ha nem is mindenki), akik a rovarokat is megkóstoltuk kicsiként. Ázsiában és Afrikában meg ugye rendszeres a rovarevés, s nem csak a tücsköt, de a skorpiót, csótányt, pókot, ... is megeszik. Csak mi vagyunk ilyen válogatósak, hogy a halat se, meg a csirke se, meg csak ez és csak az. Lehet, hogy idővel a tücsökpörkölt lesz a nyerő, de valahogy egyelőre kellene egy kis lelki támogatás hozzá, hogy kipróbáljam
(#) Gafly válasza nedudgi hozzászólására (») Ápr 18, 2022 / 2

Vérrel is. Jót ettünk belőle, mellesleg.
(#) Ge Lee válasza bbb hozzászólására (») Ápr 18, 2022 /

Ha az emberek tudnák hogy mit meg nem etetnek velük, akkor lehet hogy néhány napon belül éhen halnának mert onnantól fogva semmit nem ennének meg. Ezt hozta részben a kényelem, meg hogy levették a válláról az élelmiszer termelés és készítés "terhét". Ma már gyakorlatilag tele van minden élelmiszer mikroműanyagokkal, vegyszerekkel, műtrágyákkal, mesterséges adalékokkal, más jellegű feldolgozott élelmiszer maradékaival, a feldolgozó eszközök fertőtlenítő és vírusölő szereinek maradékaival stb. A tücsökben meg állítólag sok fehérje van, vegyszerek meg talán nem sok, mert hát mégis csak érzékenyebb rá, ha sok lenne benne már elpusztult volna.
(#) kitartás válasza Ge Lee hozzászólására (») Ápr 18, 2022 /

Szerinted élve árusítják? Honnan tudni mitől nem mozog?
(#) sany válasza bbb hozzászólására (») Ápr 18, 2022 /

Jó, ezek a tücskök nem a mezőn vannak kint.
(#) bbb válasza kitartás hozzászólására (») Ápr 18, 2022 /

Majd rá lesz írva a zacsira, hogy GMO mentes humánusan leölt házitücsök combjából készült termék
(#) kitartás válasza bbb hozzászólására (») Ápr 18, 2022 /

Ja ! Lapáttal verték agyon.
(#) zolika60 válasza sany hozzászólására (») Ápr 18, 2022 / 1

Remélem kötelező nem lesz a fogyasztása. Nekem jó lesz helyette a csülök is.
(#) Remci válasza zolika60 hozzászólására (») Ápr 18, 2022 / 1

Gén manipulált tücsök csülök
(#) jani1987 hozzászólása Ápr 18, 2022 /

115 új villamos mozdonnyal bővülhet a MÁV-START járműparkja

Aláírta a keretmegállapodást a MÁV-START, a Siemens Mobility Kft. és a Siemens Mobility Austria GmbH. A megállapodás alapján 90 darab két és 25 darab három áramrendszerű villamos mozdonnyal újulhat meg a MÁV-START 40 éves átlagéletkorú vontatójármű állománya. A 200 kilométer/órás sebességre is alkalmas mozdonyokat az IC szolgáltatás megújítására és az IC+ szolgáltatás bővítésére használják majd fel.

Ennek lesz bármi hatása a vonat késésekre?
(#) zolika60 válasza jani1987 hozzászólására (») Ápr 18, 2022 / 1

Igen. Ezentúl majd ezek késnek.
(#) Rosszmáj hozzászólása Ápr 18, 2022 /

Gyorsabban késik
Következő: »»   3387 / 3606
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem