Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Sprint-Layout NYÁK-tervező
Alkotó fórumtárs Sprint Layout 6 leírása: sp6_alkoto.pdf
Az előbb kimaradt!
Saját tollamból, létezik egy leírás ehhez a programhoz (mellékelem). Ennek a 8.1.9 pontja, éppen erről szól (meg még elérheted ugyanezt a 8.1.10.9 helyről is, de a beállító ablak ugyanaz) Alkotó
Köszönöm neked is már kész a panel,de átnézem a lehetőségeket,,ilyennel még nem volt dolgom..
Értem..Nem én épitem csak a nyákban segitek egy jóbarátomnak..Még semmit sem tudok magáról a kapcsolásról,de átnézem és ha megtetszik nekilátok..
Üdv!
Új alaktrészt hogy lehet benn létrehozni? Annyit tudtam csinálni eddig, hogy rajzolok, 0.1-es vonallal egy keretet, elhelyezem a forrpontokat, el is mentem, ott is van, de a keret nem piros. Gondolom akkor valamit nem jól csináltam.
Balra lent vannak a rétegek jelölői, mellette egy kérdőjel "layer info" azt nézd meg, hogy az alkatrész részei jó rétegen legyenek. A szín egyedi, amit beállítasz a rétegnek.
Rakjál fel képet rólla
Minden réteg legyen aktív kijelölésnél, majd úgy mentsed el. Ha behozod, akkor ott kell lennie, feltéve, ha minden réteg be van kapcsolva.
S1 az alkatrész alakja, C2 pedig a forrszem. Szóval kapcsold be az S1 réteget, rajzold meg az alkatrész alakját, ha ezzel megvagy, válts át a C2 re, ez a forrszem, ha a forrszemek lerakásával is meg vagy, akkor bal egérgomb folyamatos lenyomásával az egész alkatrészt körbevéve kijelölöd, majd jobb egér gomomb katt, és az ott lehulló menüből kiválasztod a "build group" opciót, és mented az alkatrészt valamilyen néven a makros könyvtárba.
Köszönöm!
Úgy sikerült, hogy 0.1-es vonallal megrajzoltam az alkatrészt, jobb klikkel rákattintottam a vonalra, és ott mondtam meg neki hogy ez legyen az S1 réteg. Utána elhelyeztem a forrpontokat, és azután lelakatoltam, és elmentettem. Így most sikerült! Köszönöm a segítséget! üdv: Dávid
Valaki tudna nekem adni egy teljes verziós magyar Sprint Layout 5.0-t? Az istennek se tudom magyarosítani.
Előre is köszönöm...
Ment a privi.
Üdv.
Köszi szépen.
Sziasztok!
Nagyon kéne a segítségetek, van itt ez a .lay file, nagyon sok munkám van benne, kb 5 munkalap van benne azon kapcsolások. Tegnap épp módosítottam rajta még egy kicsit, elmentettem majd bezártam, ma pedig már nem tudom megnyitni Csak tölt....tölt....tölt.... de semmi, esetleg megnéznétek hogy nálatok megnyitja-e? Vagy mit csináljak? Mert nagyon fontos rajzok vannak benne. Sprint Layout 5 Magyaral készült köszönöm
Jót nem tudok mondani. Nálam sem nyitja meg. Viszont szó nincs folyamatos töltésről. Ad egy hibaüzenetet, és abba bele is "rohad", csak erőszakosan lehet bezárni. Megsérült szerintem. Elsőnek próbáld a "bak" filet használni. Másold le, majd nevezd át a kiterjesztését "lay"-ra, és próbáld megnyitni. Elvileg az utolsó mentés előtti állapota fog visszajönni.
Alkotó
Áttúrtam az egész gépet de sohol nincs egy ilyenféles .bak fájl sem. Nálam bejön a Sprint layout logója aztán homokóra... és ez addig megy míg be nem zárom, ekkor megkérdezi mentem-e a módosításokat? De milyen módosításokat ha meg sem tudtam nyitni....
Nálam is csak tölt, tölt, tölt, aztán semmi...
(-SPL 5.0 hun-)
Szia!
Nálam is ez történt tegnap, mikor az villany elment a vihar miatt, s nem tudtam a gépet lekapcsolni, csak ment a gép az ups-ről.. ami egy idő után elfogyott és bámm.. Nekem annyiban volt szerencsém, hogy csak 2 órai munkám veszett oda, volt korábbi mentés.. Nos, de hogy ne legyen OFF. Nekem ennyi jött össze, nem tudom volt e benne más is? Ja, úgy nyissad meg te is (a hibásat), hogy sp indít majd munkalap / munkalap megnyitás.. majd gyorsan elmentettem másként, ennyi. Lehet vissza, jön nálad mind ? Sok sikert. Hova lesz a hőmérő ? Szabi
Szia! Megpróbáltam de nem nyitja meg nekem semennyire. Volt elég sok korábbi mentés, vagy 1 hetet biztos dolgoztam rajta, de a kapcsolások megvannak, majd összehozom valahogy. 5 vagy 6 munkalap van, már nem emlékszem. Egyébként napkollektor vezérlő, amit tud: lehet a minimum és a maximum hőmérsékleti küszöböt állítani amit potival teszek, a poti egyik tengelye a vezérlésé, a másik pedig a kijelzőé ami mutatja a beállított értéket. A pillanatnyi hőmérsékletet is kijelzi (ennek a rajza van a vágólap01.bmp-n) valamint hőmérséket függően pwm-el szabályozható a befúvó ventillátorok fordulatszáma is.
Sprint layout viewer-el is próbáltam, de azzal is ugyan ez a helyzet. Köszönöm mindenkinek a segítséget!
Sziasztok!
Sprint Layout 5-ben hogyan tudok átkötést rakni? Köszi!
Én egy másik réteget választok ki alul és akkor pl piros színnel húzok egy vezetősávot.
Köszi szépen!
Szívesen!
Üdv!
Bal oldalt láthatsz egy ilyen feliratot: Connections. Ezzel kell átkötést húzni!
ERRŐL SZÓ SINCS! Ez butsaság!
Olvassátok a leírásomat, érdemes. Alkotó
Sziasztok!
Megint van egy kérdésem, vagy inkább kérésem. Nincs valakinek SIP12H tokozáshoz fájl a Sprint Lay. 5-höz? Köszi!
Ha konkrétan mondanál egy alkatrész nevet, akkor talán csinálok eggyet...
LA4282
Üdv!
Itt a fájl ha megfelel.
Köszi szépen!!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |