Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » HESTORE.hu

Témaindító: Topi, idő: Máj 8, 2009
HESTORE elektronikai alkatrész kis- és nagykereskedelem - Elérhetőségek

Ez a fórum a HESTORE.hu alkatrész áruház műszaki, webes és beszerzési kérdéseire jött létre, nem hivatalos kapcsolatfelvételi lehetőségként kötetlen formában. HESTORE-os ügyintézők fel-fel néznek ide szabadidejükben is, de hivatalos ügyfélszolgálati és rendelésekkel kapcsolatos kérdésekkel továbbra is ügyfélszolgálat keresendő.

Ügyfélszolgálat: info@hestore.hu (+36 1 783 3436)
Lapozás: OK   16 / 172
(#) zolee1209 válasza leonart hozzászólására (») Szept 21, 2009 /

Szia!

Szerintem Patexati arra gondolt, hogy a Topi által készített AVR doperhez miért nem árultok külön mikrovezérlőt felprogramozva?!

Idézet:
„Nem hinném hogy felvállalnánk hogy programozzuk is az eladandó mikrokontrollereket. 2 ok miatt is: 1. ki garatnálhatja hogy a program amit beletöltünk jó? Utána meg megy majd az egymásra mutogatás hogy a program írója vagy mi rontottuk el.”

Másik témában volt szó arról, hogy nem megy a programozó, még mindig nem megy...
A mikrovezérlőt akarták "felelősségre vonni", ekkor jelentette ki Topi, ha jól emlékszem, kétszeres ellenőrzésen esik át a programozott proci, mielőtt forgalomba kerül.

1.: Szerintem bízhatunk Topi tudásában, illetve körültekintő eljárásával a programozó kapcsán. Vagyis szerintem lehetne külön forgalmazni felprogramozott procit a programozóhoz... :yes:

2.:Ha azt mondod, hogy nem tudjátok garantálni, amit betöltötök, az jó, akkor hogyan áruljátok biztonsággal a programozót?

Ez nekem magas...

Én tudom, hogy jól működik az áramkör, mert többektől hallottam, hogy jó, illetve kettőt személyesen láttam, ebből egy az enyém, amit igen gyakran használok. Vagyis nem látom okát annak, hogy ne forgalmazzátok!
(#) leonart válasza zolee1209 hozzászólására (») Szept 21, 2009 / 4

Ok. akkor félreértettük egymást.
Én általában a felprogramozott mikrokontrollerekről beszéltem. Hogy valaki aki vásárol nálunk beküld egy programot, hogy azt ugyan tegyük már bele.
1. Nem Topi tudását vontam tehát kétségbe
2. Ebből adódóan nem a programozó kit minőségét vontam kétségbe. Azzal semmi baj.

Akkor most már megértettem a kérdést és a válasz a következő:
Lehet h feltesszük a Hestore-ba a felprogramozott procit is, erről még beszélek Topi-val. Ha fent lesz arról küldök egy hozzászólást ide a fórumba (Hestore-os topic-ba).
(#) zolee1209 válasza leonart hozzászólására (») Szept 21, 2009 /

Igaz, tényleg félreértettük egymást, mert nekem úgy tűnt, nem általánosságban beszélsz, hanem csak erről a prociról!
Akkor a többit majd intézitek!
(#) leonart válasza jvnd hozzászólására (») Szept 21, 2009 / 4

Sajna precíziósból ellenállásokból csak az van a beszerzési forrásunknak is ami fent van nekünk az áruházunkban.
(#) patexati válasza leonart hozzászólására (») Szept 21, 2009 /

Szia! Én is a topi féle dopler kitben lévő programozott kontrollere gondoltam nem egy általam küldöttre! Köszönöm majd figyelem ha lesz!
(#) aderka hozzászólása Szept 22, 2009 /

Üdv!

Sejtésem van, hogy ez a vevő modul, gyárilag nincs kettétörve pont középen. Azért kérdezem ezt meg, mert annyira pont középen és szép egyenesen van eltörve, hogy elbizonytalanodtam .
Szóval kicsomagoláskor bontatlan állapotban így találtam. Ezzel lehet valamit kezdeni?

üdv: Dávid
(#) vtsoftware válasza aderka hozzászólására (») Szept 22, 2009 /

Necsináldmár'. Én is rendeltem egy ilyet. Csak még várok egy LCD-re...
(#) leonart válasza aderka hozzászólására (») Szept 23, 2009 / 4

Nem valóban nincs gyárilag kettétörve. Az eljárás ilyenkor hogy írni kell a vevőszolgálatnak. Ott majd elintézik. Egyébként valószínüleg a futárszolgálat hibájából lett eltörve. Néha látom, eléggé "lazán" bánnak a csomagjainkkal.
(#) aderka válasza leonart hozzászólására (») Szept 23, 2009 /

Szia!
Igen. ez így van. Felvettem a kapcsolatot a vevőszolgálattal, azt ígérték küldenek helyette másikat.

üdv: Dávid
(#) ToMikaa hozzászólása Szept 23, 2009 /

Üdv!

Olyan kérdésem lenne, hogy a múltkoriban volt egy kis szerencsétlenségem egy HEStore-os, előre fényérzékenyített NYÁK-kal és ezt elkerülvén szeretnék némi információt kérni tőletek.

Rendeltem egy HP1P 160x100 Bővebben: Link NYÁK-ot és azt szeretném tudni, hogy ehhez milyen előhívó, illetve marató való, illetve, hogy ugyanúgy kell-e fotózni, mint a Pozitiv20-szal lefújtat. Ugyanis a legutóbbi fotózáskor, amikor elő akartam hívni, valami nem jól sült el.
Az előhíváshoz SENO-4007 Bővebben: Link előhívót és Chlorek/B Bővebben: Link vas-kloridot használtam. A maratás végén a megvilágított részek csak kismértékben maródtak le, illetve rózsaszínűek lettek. Ahol nem volt világítva, ott normális réz színű volt a NYÁK. Kicsit tovább marattam, de csak annyit értem el vele, hogy a nem megvilágított részek lemaródtak, szóval használhatatlan lett az egész.

Akinek esetleg volt tapasztalata a fentebb leírt anyagokkal kapcsolatban, attól szívesen várok tanácsokat, hogy a következőt ne rontsam el.

Ami esetleg fontos lehet, hogy mivel nem áll rendelkezésemre nyomtatható fólia, ezért a "sima papírt beolajozós" módszerrel világítottam le.

Előre is köszönöm a segítséget!
(#) Norberto hozzászólása Szept 23, 2009 /

Sziasztok!

Kérdésem az lenne, hogy be tudnátok szerezni néhány elég speciális TDK márkájú SM induktivitást 4,7 uH értékben vagy annak környező értéktartományában?

DC/DC konverterhez kellene, szóval végülis nem feltétlenül csak TDK jöhet szóba, lényeg, hogy minél kisebb (pár milli ohm) soros veszteségi ellenállása legyen.

Nevezetesen ilyesmi érdekelne leginkább, mint amit a linkekben most említek:

- LINK_1

- LINK_2
(#) leonart válasza atiotezer hozzászólására (») Szept 24, 2009 / 4

Sajnos 7905 D2Pak-ban nincs és a közeljövőben nem is várható. De 7805 van fönn a webshopban is. Fordítva bekötve azzal is előállítható a -5V.
SMD elko-kra még várni kell egy kicsit mert egy sorozat felvétele mindig macerásabb és hosszadalmasabb mint egy-egy áruikké.
A PIC-et már feltettem.
Valamint a 20MHz-es kvarc-ot is.
Ha van még valami nyugodtan mondd, megbeszéljük.
(#) leonart válasza Norberto hozzászólására (») Szept 24, 2009 / 4

Ilyenek is megfelelnének?
(#) leonart válasza ToMikaa hozzászólására (») Szept 24, 2009 / 4

Néztem a beszállítónk lapját, és semmi nincs rajta h milyen anyagot kellene használni. Én passzolom a kérdést. Elnézést de szerintem jobb ha erre inkább az válaszol aki próbálkozott már ilyen nyákkal.
(#) Sir-Nyeteg válasza ToMikaa hozzászólására (») Szept 24, 2009 /

Én csak és kizárólag ilyen nyákot használok évek óta, de a marató előhívó más.
Ugyanolyan mint a p20, csak többet kell kicsivel világítani, és nehezebben marja le az előhívó a számunkra hasznos részt.
(#) ToMikaa válasza Sir-Nyeteg hozzászólására (») Szept 24, 2009 /

És te hogyan és mennyi ideig világítod? Mennyi ideig hagyod az előhívóban?
(#) Sir-Nyeteg válasza ToMikaa hozzászólására (») Szept 24, 2009 /

Cree led: 5cm 8perc Napon: 5-10 perc rajzolatfinomságtól függően.
Maszk: Tintasugaras fólia két réteg, a tinta középen van!
NaOH: kevés vízben kevés anyag (jó tömény lehet): belemárt, elszineződik két mp alatt, és vizben ellötyköl... Ismételget 2-3-szor.
(#) Norberto válasza leonart hozzászólására (») Szept 24, 2009 /

Hopp, szerintem valami félreértés történhetett, mert én induktivitást szeretnék szerezni.

De az ötlet nem volt rossz, találtam is olyat, amilyen akár jó is lehet a kütyümhöz.

EZ lenne az, egész pontosan leírva:

DL22-4.7 Fojtótekercs SMD 4,7uH 5,4A 0,018 OHM

Mennyiért tudnátok beszerezni darabját /fogyasztói ár/?
(#) Moderátor hozzászólása Sir-Nyeteg hozzászólására (») Szept 25, 2009

Urak! Kérem, hogy ezt a beszélgetést a NYÁK készítés... topicban folytassátok, ne itt OFF-oljuk szét a topicot!

Köszönöm.
(#) leonart válasza Norberto hozzászólására (») Szept 25, 2009 / 4

Bocsi úgy tűnik már ébren is alszom
Remélem ennyiért megfelel.
(#) Norberto válasza leonart hozzászólására (») Szept 25, 2009 /

Igen, ez nagyon fain, köszönöm!
(#) sprofan hozzászólása Szept 25, 2009 /

Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy Bővebben: Link ilyen vagy ehhez hasonló laminálható forrasztsásgátló fóliát tudtok-e beszerezeni? Én pl. vevő lennék egy pár darabra, és még szerintem mások is..
(#) interferi válasza sprofan hozzászólására (») Szept 25, 2009 /

Sziasztok!
Néhány darabra én is vevő lennék.
(#) Bari- válasza interferi hozzászólására (») Szept 25, 2009 /

Sziasztok

Engem is érdekelne pár darab.
(#) szücsien válasza sprofan hozzászólására (») Szept 26, 2009 /

Sziasztok!

Én is vevő lennék pár darabra
(#) emmzolee válasza sprofan hozzászólására (») Szept 27, 2009 /

Hello

Engem is érdekelne vagy 20 lap ilyen fólia, amennyiben be tudnátok szerezni ilyesmit.

Nem találtam itthon olyan céget, aki ilyet forgalmaz, és szerintem megérné ilyet forgalmazni. Látom másokat is érdekel ez a cucc.

Légyszi értesítsetek, ha lesz a dologban valamilyen előrelépés, mert ha netán mégsem, akkor föl veszem a kapcsolatot a külföldi forgalmazóval, mert nekem ilyen kell, mert egy ideje már ilyet vadászok.

Köszönöm

Hello
(#) leonart válasza emmzolee hozzászólására (») Szept 28, 2009 / 4

Akkor mégegyel többen vagyunk akit érdekelne ha valaki találna beszerzési lehetőséget

Komolyra fordítva a szót sajna ez azt jelenti hogy a Hestore-nak nincs olyan forrása ahonnan meg tudnánk oldani a fólia beszerzését.
(#) Frankye válasza leonart hozzászólására (») Szept 28, 2009 /

Az elején a srácok linkelték a külföldi forgalmazót. Esetleg rajtuk keresztül nem tudnátok beszerezni? Félreértés ne essék, nem nekem kellene, hanem látom, a srácok körében nagy lenne a kereslet...
(#) leonart válasza Frankye hozzászólására (») Szept 28, 2009 / 4

Az a baj h azzal a forgalmazóval akit belinkeltek nem állunk kapcsolatba. Ha tőlük rendelnénk akkor csak rosszabbul járnátok, mert nekünk sem adnának kedvezményt, így csak jóval drágábban tudnánk adni. A szerződéses beszállítóink pedig nem forgalmazzák a terméket.
Ezért nem látom értelmét megrendelni. Illetve nem ígérhetem h meg fogjuk.
[OFF]Ui.: [magánvélemény:] Persze csodák történhetnek Csak nem a közeljövőben.
(#) sprofan válasza leonart hozzászólására (») Szept 28, 2009 /

Értem, a másik megoldás is kiesik, miszerint a gyártótól Masktek (bocs de nem engedi linkelni) Mivel onnan csak nagyon nagy tételben érné meg Akkor most már csak a remény marad.

Ugye, hogy engedi?
Frankye
Következő: »»   16 / 172
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem