Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Vag-com-hex interfész (kábel hibák)
Lapozás: OK   14 / 71
(#) wick84 válasza Dudus hozzászólására (») Aug 15, 2010 /

Köszönöm És ehhez nekem mi kellhet? magyar nyelvű volt a kábel... nem vagyok értetlen e téren, de ilyet még nem csináltam... meg tudom ezt házilag?
(#) Dudus válasza wick84 hozzászólására (») Aug 15, 2010 /

Itt sokaknak sikerült, le is van írva minden. Szerintem menni fog, ha van valami apró rutinod. Magyar tartalmat én még nem láttam hozzá, az itteni is magyar, ha jól emlékszem.
(#) hamiricsi hozzászólása Aug 24, 2010 /

Üdv mindenkinek!
Lenne egy olyan problémám hogy van egy 912-es kábelem amiben valami elromlott egy zárlat következtében.
Működik a kábel de elég érdekesen.
Az a tünet hogy ha kilépek egy vezérlőből akkor csak azután tudok belépni másikba ha kihúzom az autó csatlakozójából a kábelt és visszadugom.Ha be van lépve a vezérlőbe akkor hibátlanul működik minden funkció de ha kilépek akkor megint kihúz visszadug megoldással lehet belépni másikba.Mi lehet a probléma?Illetve lenne még egy olyan kérdésem is hogy hogyan tudnám a 908-as kábelt 912-re frissíteni.Van mindkettő itthon tehát ha ki lehet olvasni és beírni akkor csak egy kis segítség kellene.Természetesen közzéteszem a 912-t ha kell valakinek.De ha vissza lehetne butítani a 908-at 607-re az is jó lenne mert van egy 607-em ami viszont magyar programmal megy.
Köszi előre is a segítséget!
(#) tokixxl hozzászólása Aug 31, 2010 /

Sziasztok lenne egy kredesem! Hogyan tudok egy ft232rl-t torolni ahoz hogy ujta tudjam programozni ???
(#) bmotor60 válasza hamiricsi hozzászólására (») Szept 4, 2010 /

ha megkérlek fel tudod tenni a 912 progit?
(#) bbalazs_ válasza tokixxl hozzászólására (») Szept 4, 2010 /

Nem kell torolni. Van egy MPROG nevu szabad szoftver, a gyartoja mellekeli. USB-n at megy.
kereso: mprog ft232rl download
(#) hamiricsi válasza bmotor60 hozzászólására (») Szept 4, 2010 /

ha valaki megírja hogy tudom leszedni akkor természetesen igen!
(#) kukopal válasza bmotor60 hozzászólására (») Szept 4, 2010 /

B MOTOR.
kolléga minek neked a szoftver.
a csatolódat gallyra vágja.
a szoftverhoz kell kábel is,minden clón csak a saját szoftverével működik.
te öreg róka vagy ezt már vágnod kéne.
kuko
(#) bmotor60 válasza kukopal hozzászólására (») Szept 4, 2010 /

szeva királyom!
nem játszok mégegyszer olyat...nem nekem kell,én is csak kutakodtam,én megálltam a 908nál.
(#) kukopal válasza bmotor60 hozzászólására (») Szept 5, 2010 /

helló.
a 908-cal is sok a probléma,legalább is amivel én találkoztam. dobálja el a kapcsolatot,meg a belseje is elég gagyi. hasonlít a 812-hez
a 912 ha jól tudom béta verzió elméletileg menni kell a 908-as kábellal. láttam már olyat amit tönkre sem lehet vágni mert visszaírja magát.
(#) attika válasza (») Szept 5, 2010 /

Lehet,hogy bannolnak,de nem igazán értem,hogy miért kell ezen a SHIFT billentyűn ennyit lovagolni.Még fel is kell tölteni hozzá egy képet,mert lehet stupid a gyerek, és nem érti meg.Komolyan mondom ez szánalom,hogy ezen kell vergődni ennyit.Na most lehet ítélkezni,meg köpködni rám.Az is lehet,hogy segítséget sem kapok itt ezek után,de ha így is van pont ......-om.
(#) kukopal válasza (») Szept 5, 2010 /

Nem értem mi a problémád?
40 évesen már rájöttem hogy mi csinál nagybetűt.
De ha elmagyaráznád gondolom megérteném.Igaz nehezen értek de nem azon lovagolok hogy ki mit ír és hogyan.Megpróbálok segíteni ha tudok.
(#) bmotor60 válasza kukopal hozzászólására (») Szept 5, 2010 /

Ha én értem,hogy mit is irsz-(nekem),meg mások is értik,akkor ki nem érti?
...Nem értem...

...amúgy meg az ódal-99 százalékát Tiszelt Grétsy úr bezáratná!

Amúgy vannak itt új emberek,meg régi jó kis csapat!
Én is tisztelem a kort meg a tapasztalatot!!!-még látatlanba is!!!
(#) kukopal válasza bmotor60 hozzászólására (») Szept 6, 2010 /

Ment az email.
(#) bmotor60 válasza kukopal hozzászólására (») Szept 6, 2010 /

Köszönöm!
(#) atti27 hozzászólása Szept 9, 2010 /

Helló !
tudnátok nekem írni valamilyen kábelfajtát ami tökéletesen müködne 2002 es SEAT -tal
mert ami most van ( USB-s kék színü ezüst vezeték és OBD II )az nem olvassa a motordiagnosztikát
egyébként laptop-hoz kellene és nincs csak usb csati rajta. VISTA op.rendszer

válaszokat előre is köszöntem.
üdv.
(#) Dudus válasza atti27 hozzászólására (») Szept 9, 2010 / 1

Szia!

Én vagy tennék egy PCMCIA-RS232 adaptert a gépbe és megpróbálnám egy soros kábellel , vagy vennék USB csatolós VCDS/VAG-COM -ot.
(#) atti27 válasza Dudus hozzászólására (») Szept 9, 2010 /

Szia.
és a USB csatolós VCDS/VAG-COM tutira olvasná az ECU-t VISTA alatt is?
(#) Dudus válasza atti27 hozzászólására (») Szept 9, 2010 /

Igen!
(#) atti27 válasza Dudus hozzászólására (») Szept 9, 2010 /

üdv.
és véletlen nem tudnád honnan érdemes beszerezni ezt a kábelt olcsón ?
(#) Dudus válasza atti27 hozzászólására (») Szept 9, 2010 /

Tele van a NET velük, de ha hivatalosan akarod és nem drágán:

Őt keresd.
(#) Tomszy hozzászólása Szept 15, 2010 /

Sziasztok, szeretnék építeni egy vag-com kábelt 99es vw polomhoz, olvasgattam a fórumot, valaki tudna tippet adni, hogy milyen kapcsolást milyen szoftverrel lehet/érdemes megépíteni? válaszokat privátban és mail-ben is olvasom. Köszönöm a segítséget. Azt hallottam, hogy a régebbi dolgokat legális megépíteni, bár nem vagyok jártas a témában. Köszi!
(#) Tomszy válasza Dudus hozzászólására (») Szept 15, 2010 /

Sziasztok, a mellékelt kábelt érdemes megvenni? Egy illető készíti, 5000 körül adja, és legfeljebb vag com 409-es verzio megy el rajta. Nagyon nem értek hozzá, de jó árnak tűnik, tudnátok felvilágosítást adni, hogy édemes-e megvenni, mivel tudhat kevesebbet fejlettebb társainál? Köszönöm
(#) Dudus válasza Tomszy hozzászólására (») Szept 15, 2010 /

Ezt egy fénykép alapján nem lehet megmondani. Szerezz rajzot hozzá!
(#) attika válasza Dudus hozzászólására (») Szept 15, 2010 /

De ez valami pic.es változat,gondolom can-t nem tud kezelni.
(#) Dudus válasza attika hozzászólására (») Szept 15, 2010 /

Miből gondolod, hogy PIC van benne? CAN-t nem tudsz csak az eredeti HEX adapterekkel kezelni.
(#) Tomszy válasza Dudus hozzászólására (») Szept 15, 2010 /

rajzot sajna nem tudok, mert az illető 800pénzért adná oda a rajzot és a beszerzési forrásokat. Csak gondoltam előtte érdeklődök, nem-e átverés, bár ő azt mondta hogy sok szervízbe adta már el a cuccot.
(#) CsongásZ hozzászólása Szept 23, 2010 /

Sziasztok. Megmondaná nekem valaki hogy a Vag Com (VCDS) 908 as verzio müködik e windows 7 64 bites oprendszer alatt.Elöre is köszönöm
(#) Dudus válasza CsongásZ hozzászólására (») Szept 24, 2010 /

Igen.
(#) CsongásZ válasza Dudus hozzászólására (») Szept 24, 2010 /

Köszönöm .
Következő: »»   14 / 71
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem