Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Vag-com-hex interfész (kábel hibák)
Témaindító: illestibor, idő: Máj 20, 2008
Témakörök:
Köszönöm És ehhez nekem mi kellhet? magyar nyelvű volt a kábel... nem vagyok értetlen e téren, de ilyet még nem csináltam... meg tudom ezt házilag?
Itt sokaknak sikerült, le is van írva minden. Szerintem menni fog, ha van valami apró rutinod. Magyar tartalmat én még nem láttam hozzá, az itteni is magyar, ha jól emlékszem.
Üdv mindenkinek!
Lenne egy olyan problémám hogy van egy 912-es kábelem amiben valami elromlott egy zárlat következtében. Működik a kábel de elég érdekesen. Az a tünet hogy ha kilépek egy vezérlőből akkor csak azután tudok belépni másikba ha kihúzom az autó csatlakozójából a kábelt és visszadugom.Ha be van lépve a vezérlőbe akkor hibátlanul működik minden funkció de ha kilépek akkor megint kihúz visszadug megoldással lehet belépni másikba.Mi lehet a probléma?Illetve lenne még egy olyan kérdésem is hogy hogyan tudnám a 908-as kábelt 912-re frissíteni.Van mindkettő itthon tehát ha ki lehet olvasni és beírni akkor csak egy kis segítség kellene.Természetesen közzéteszem a 912-t ha kell valakinek.De ha vissza lehetne butítani a 908-at 607-re az is jó lenne mert van egy 607-em ami viszont magyar programmal megy. Köszi előre is a segítséget!
Sziasztok lenne egy kredesem! Hogyan tudok egy ft232rl-t torolni ahoz hogy ujta tudjam programozni ???
ha megkérlek fel tudod tenni a 912 progit?
Nem kell torolni. Van egy MPROG nevu szabad szoftver, a gyartoja mellekeli. USB-n at megy.
kereso: mprog ft232rl download
ha valaki megírja hogy tudom leszedni akkor természetesen igen!
B MOTOR.
kolléga minek neked a szoftver. a csatolódat gallyra vágja. a szoftverhoz kell kábel is,minden clón csak a saját szoftverével működik. te öreg róka vagy ezt már vágnod kéne. kuko
szeva királyom!
nem játszok mégegyszer olyat...nem nekem kell,én is csak kutakodtam,én megálltam a 908nál.
helló.
a 908-cal is sok a probléma,legalább is amivel én találkoztam. dobálja el a kapcsolatot,meg a belseje is elég gagyi. hasonlít a 812-hez a 912 ha jól tudom béta verzió elméletileg menni kell a 908-as kábellal. láttam már olyat amit tönkre sem lehet vágni mert visszaírja magát.
Lehet,hogy bannolnak,de nem igazán értem,hogy miért kell ezen a SHIFT billentyűn ennyit lovagolni.Még fel is kell tölteni hozzá egy képet,mert lehet stupid a gyerek, és nem érti meg.Komolyan mondom ez szánalom,hogy ezen kell vergődni ennyit.Na most lehet ítélkezni,meg köpködni rám.Az is lehet,hogy segítséget sem kapok itt ezek után,de ha így is van pont ......-om.
Nem értem mi a problémád?
40 évesen már rájöttem hogy mi csinál nagybetűt. De ha elmagyaráznád gondolom megérteném.Igaz nehezen értek de nem azon lovagolok hogy ki mit ír és hogyan.Megpróbálok segíteni ha tudok.
Ha én értem,hogy mit is irsz-(nekem),meg mások is értik,akkor ki nem érti?
...Nem értem... ...amúgy meg az ódal-99 százalékát Tiszelt Grétsy úr bezáratná! Amúgy vannak itt új emberek,meg régi jó kis csapat! Én is tisztelem a kort meg a tapasztalatot!!!-még látatlanba is!!!
Helló !
tudnátok nekem írni valamilyen kábelfajtát ami tökéletesen müködne 2002 es SEAT -tal mert ami most van ( USB-s kék színü ezüst vezeték és OBD II )az nem olvassa a motordiagnosztikát egyébként laptop-hoz kellene és nincs csak usb csati rajta. VISTA op.rendszer válaszokat előre is köszöntem. üdv.
Szia!
Én vagy tennék egy PCMCIA-RS232 adaptert a gépbe és megpróbálnám egy soros kábellel , vagy vennék USB csatolós VCDS/VAG-COM -ot.
Szia.
és a USB csatolós VCDS/VAG-COM tutira olvasná az ECU-t VISTA alatt is?
üdv.
és véletlen nem tudnád honnan érdemes beszerezni ezt a kábelt olcsón ?
Sziasztok, szeretnék építeni egy vag-com kábelt 99es vw polomhoz, olvasgattam a fórumot, valaki tudna tippet adni, hogy milyen kapcsolást milyen szoftverrel lehet/érdemes megépíteni? válaszokat privátban és mail-ben is olvasom. Köszönöm a segítséget. Azt hallottam, hogy a régebbi dolgokat legális megépíteni, bár nem vagyok jártas a témában. Köszi!
Sziasztok, a mellékelt kábelt érdemes megvenni? Egy illető készíti, 5000 körül adja, és legfeljebb vag com 409-es verzio megy el rajta. Nagyon nem értek hozzá, de jó árnak tűnik, tudnátok felvilágosítást adni, hogy édemes-e megvenni, mivel tudhat kevesebbet fejlettebb társainál? Köszönöm
Ezt egy fénykép alapján nem lehet megmondani. Szerezz rajzot hozzá!
De ez valami pic.es változat,gondolom can-t nem tud kezelni.
Miből gondolod, hogy PIC van benne? CAN-t nem tudsz csak az eredeti HEX adapterekkel kezelni.
rajzot sajna nem tudok, mert az illető 800pénzért adná oda a rajzot és a beszerzési forrásokat. Csak gondoltam előtte érdeklődök, nem-e átverés, bár ő azt mondta hogy sok szervízbe adta már el a cuccot.
Sziasztok. Megmondaná nekem valaki hogy a Vag Com (VCDS) 908 as verzio müködik e windows 7 64 bites oprendszer alatt.Elöre is köszönöm
|
Bejelentkezés
Hirdetés |