Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1583 / 3614
(#) szamóca válasza Rober_4 hozzászólására (») Márc 23, 2011 /

Nem tudom mi van ma. :nemtudom:
(#) zolika60 válasza szamóca hozzászólására (») Márc 23, 2011 /

Szerintem szerda, de elég vad.
(#) Rober_4 válasza 7805 hozzászólására (») Márc 23, 2011 /

Az erősítős topikba lehet olyanokat kérdezni, hogy heti háromszor edzek, rengeteg tejet iszom még sem nő a bicepszem, mi lehet a baj? Az edzéstervet csatolom, én a fekvenyomás és a felülés közötti részre gyanakszom, mert olyankor kellemetle szagokat éreztem...
(#) 7805 válasza Rober_4 hozzászólására (») Márc 23, 2011 /

Nem éppen csak azért gondoltam hogy ide írom mert hátha van még valakinek és ezt a témát nézegeti mindig de nem baj jó ott az erősítősben is megy már bő 3-4 éve semmi hiba csak melgszik .. már szaga van 1 film után..
(#) Rober_4 válasza 7805 hozzászólására (») Márc 23, 2011 /

És ilyen esetben is van egy módja, hogy itt megkérdezd! Előfordult már, hogy tettünk ide linket a megfelelő topikban feltett kérdésünkről, és úgy mellesleg zárójelben megjegyeztük, hozzászólásonk után, hogy segítséget kérünk.
(#) 7805 válasza Rober_4 hozzászólására (») Márc 23, 2011 /

Tudom ezért is "kértem" hogy helyezzék át mert nem jó helyen volt rájöttem magamtól úgyhogy most várok hogy mi lesz
(#) klemo86 hozzászólása Márc 23, 2011 / 1

Ahogy elnézem, még képes a nívó elég meredeken lefelé szaladni… Mi lesz így ebből…?
(#) Gyozo92 hozzászólása Márc 23, 2011 /

Huh ez a nap látom itt se volt jobb És még csak szerda? van.
(#) Ricsi89 hozzászólása Márc 23, 2011 /

Hmm nemrég szólt anyám, hogy a szomszéd településről szóltak át a postáról az itteni postának, hogy oda vittek egy csomagomat, ami kissé megsérült. Ezt úgy kell érteni, hogy majdnem teljesen megsemmisült a csomagolás, ami szerintem bubis boríték volt. Az a fura, hogy mit keresett a szomszéd faluban az én levelem? Holnap kiderül, hogy mennyire ment tönkre a csomagolás, mert úgy tudom anyámnak azt mondták, hogy valami "vasak" vannak benne. A tartalma elvileg egy mások számára értéktelen "vasdarab", számomra viszont egy értékes több ezret érő állófűtés üzemanyag szivattyú. Ezért is nézhették egy vasdarabnak, mivel csak egy fém csőre hasonlít.
(#) klemo86 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Márc 23, 2011 /

Hát épp ez az Láttam néhány hozzászólást ma, többek közt itt az OFF-ban, amit jobb lett volna nem látni - nem véletlen kerültek törlésre.
(#) klemo86 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Márc 23, 2011 /

Lehet, hogy csak azért volt fura, mert rég jártam már itt, pláne fórumozás szintjén, a miértjét holnap délután a csöves topikban
(#) DuMatyi válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Márc 24, 2011 /

Ez az információ számomra az utóbbi időben olvasható legértékesebbek egyike volt. Tehát ha ajánlott küldeményként adom fel, akkor dobozban is mehet 2 kilogrammig.
(#) DuMatyi válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Márc 24, 2011 /

Megnézem, hogy Ricsi "vascsövét" hogyan lapították volna le. Hasonló problémák voltak a kilencvenes évek elején az "Új alaplap" magazinnak, és az ő nagyfloppy mellékletének kézbesítésénél. Mint tudjuk, a nagyfloppy hajlékony, és jó pár újság szépen félbe lett hajtva a nagyfloppyval együtt. Korabeli újságok olvasói leveleit idézték.
(#) DuMatyi válasza DuMatyi hozzászólására (») Márc 24, 2011 /

Mindenesetre ha postás lennék, és 30 éve a szakmában dolgoznék, nem biztos, hogy nem próbálnék meg - az ésszerűség határai között - tömöríteni. Hadd ne kelljen már kétszer végig járnom a körzetet, mert kimaradt 20 levél...
(#) pucuka válasza DuMatyi hozzászólására (») Márc 24, 2011 /

Matty!
A postán a leveleket géppel dolgozzák fel, a csomagokat kézzel. Mit gondolsz mi lesz a leveledből, ha megetetik a bélyegző szortírozó géppel?
(#) DuMatyi válasza pucuka hozzászólására (») Márc 24, 2011 /

Ajjaj Szamóca, a lemezjátszó szíjadnak annyi! Én inkább azt kérdeném, hogy mi marad a gépből, ha egy keményebb levél érkezik bele?
(#) Ricsi89 hozzászólása Márc 24, 2011 /

Nekem semmi bajom nem volt eddig. Sok minden ment el bubis borítékban az elektroncsövektől a mobiltelefonon át a vascsőig. Eddig minden megérkezett egészben, tehát nem gondolom, hogy úthengerrel tömöríthetik a leveleket. Ha már valamit bubis borítékban adnak fel, akkor nem azért adják fel abban, mert drágább az a boríték. Gondolom azokat máshogyan dolgozzák fel. Másrészt meg nem tudom mire volt ez a nagy felhajtás a szétszakadt csomagolás miatt, amikor alig volt rajta sérülés. És egészben megérkezett a két vascső is.
(#) pcroland hozzászólása Márc 24, 2011 /

Jó estét! Best uff Lar't pour Lar't a Comedy Central-on. Most kezdődött. Érdemes megnézni
(#) zolika60 válasza pcroland hozzászólására (») Márc 24, 2011 /

Laár Andris barátomnak ez csak melléktevékenysége.
(#) anagma válasza pcroland hozzászólására (») Márc 24, 2011 /

Szerintem megfogadom a tanácsod és leülök a TV elé pöcköt bányászni
(#) sooty válasza Ricsi89 hozzászólására (») Márc 24, 2011 /

Nekem egyszer egy 60mm átmérőjű üvegpoharat adtak fel egy barna borítékban, némi újságpapírral és egy koszos póló darabjával "bélelve". Az egyik aukciós portálon vettem. Az eredmény a mellékelt képeken:
(#) Ricsi89 válasza sooty hozzászólására (») Márc 24, 2011 /

Jó kis kirakó lett belőle. Azért ilyen törékeny dolgokat borítékba rakni...
(#) Gafly válasza Ricsi89 hozzászólására (») Márc 25, 2011 /

Én például a múltkor "stoppolófát" küldtem levélben. Elég "amorf" egy levél volt, de azért odaért rendben
(#) SALáta válasza Gafly hozzászólására (») Márc 25, 2011 /

Én múltkor 15 Kg vasat adtam fel, odaért épségben, a postán dolgozó csomagszétdobálók meg lehet szidtak mint a lovat. Ám a műszert azt összetörték, szerencsére az öreg szaki meg tudta menteni. Kaptam egy 6 kilós csomagot, barátaim az a helykihasználás csúcsa volt, a postás nő aki hozta belekapott nem nehéz alapon és majd elejtette. Sok sérülékeny holmi volt benne, de nem sérült semmi. Amit most én feladtam remélem abba sem sérül semmi.
(#) janikukac hozzászólása Márc 25, 2011 /

Ki mit tippel a mai Magyar-Hollandra?
(#) tungsram válasza janikukac hozzászólására (») Márc 25, 2011 /

Én nem tippelek ,mert nem kedvelem ezt a mai focinak nevezett akármit... :no: Az egész csak pénz kérdése. Ez így volt régebben is csak akkor még voltak igazi meccsek. :yes:
(#) janikukac válasza tungsram hozzászólására (») Márc 25, 2011 /

Igazad van.Amennyi bunda van... Na, de attól még megnézem a meccset.
(#) janikukac válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Márc 25, 2011 /

:hehe: Ez jó ötlet !
(#) MaTe193 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Márc 25, 2011 /

Mennyibe kerül egy liter áram? :zavart1:
(#) gg630504 válasza SALáta hozzászólására (») Márc 25, 2011 /

HPL: Hungarian Post Lottery
Következő: »»   1583 / 3614
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem