Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Az erősítős topikba lehet olyanokat kérdezni, hogy heti háromszor edzek, rengeteg tejet iszom még sem nő a bicepszem, mi lehet a baj? Az edzéstervet csatolom, én a fekvenyomás és a felülés közötti részre gyanakszom, mert olyankor kellemetle szagokat éreztem...
Nem éppen csak azért gondoltam hogy ide írom mert hátha van még valakinek és ezt a témát nézegeti mindig de nem baj jó ott az erősítősben is megy már bő 3-4 éve semmi hiba csak melgszik .. már szaga van 1 film után..
![]()
És ilyen esetben is van egy módja, hogy itt megkérdezd! Előfordult már, hogy tettünk ide linket a megfelelő topikban feltett kérdésünkről, és úgy mellesleg zárójelben megjegyeztük, hozzászólásonk után, hogy segítséget kérünk.
Tudom ezért is "kértem" hogy helyezzék át mert nem jó helyen volt rájöttem magamtól úgyhogy most várok hogy mi lesz
![]()
Ahogy elnézem, még képes a nívó elég meredeken lefelé szaladni… Mi lesz így ebből…?
![]()
Huh ez a nap látom itt se volt jobb
![]()
Hmm nemrég szólt anyám, hogy a szomszéd településről szóltak át a postáról az itteni postának, hogy oda vittek egy csomagomat, ami kissé megsérült. Ezt úgy kell érteni, hogy majdnem teljesen megsemmisült a csomagolás, ami szerintem bubis boríték volt. Az a fura, hogy mit keresett a szomszéd faluban az én levelem? Holnap kiderül, hogy mennyire ment tönkre a csomagolás, mert úgy tudom anyámnak azt mondták, hogy valami "vasak" vannak benne. A tartalma elvileg egy mások számára értéktelen "vasdarab", számomra viszont egy értékes több ezret érő állófűtés üzemanyag szivattyú.
![]() ![]()
Hát épp ez az
![]()
Lehet, hogy csak azért volt fura, mert rég jártam már itt, pláne fórumozás szintjén, a miértjét holnap délután a csöves topikban
![]()
Ez az információ számomra az utóbbi időben olvasható legértékesebbek egyike volt. Tehát ha ajánlott küldeményként adom fel, akkor dobozban is mehet 2 kilogrammig.
Megnézem, hogy Ricsi "vascsövét" hogyan lapították volna le.
![]()
Mindenesetre ha postás lennék, és 30 éve a szakmában dolgoznék, nem biztos, hogy nem próbálnék meg - az ésszerűség határai között - tömöríteni. Hadd ne kelljen már kétszer végig járnom a körzetet, mert kimaradt 20 levél...
Matty!
A postán a leveleket géppel dolgozzák fel, a csomagokat kézzel. Mit gondolsz mi lesz a leveledből, ha megetetik a bélyegző szortírozó géppel?
Ajjaj Szamóca, a lemezjátszó szíjadnak annyi!
![]()
Nekem semmi bajom nem volt eddig. Sok minden ment el bubis borítékban az elektroncsövektől a mobiltelefonon át a vascsőig. Eddig minden megérkezett egészben, tehát nem gondolom, hogy úthengerrel tömöríthetik a leveleket. Ha már valamit bubis borítékban adnak fel, akkor nem azért adják fel abban, mert drágább az a boríték. Gondolom azokat máshogyan dolgozzák fel. Másrészt meg nem tudom mire volt ez a nagy felhajtás a szétszakadt csomagolás miatt, amikor alig volt rajta sérülés. És egészben megérkezett a két vascső is.
![]()
Jó estét! Best uff Lar't pour Lar't a Comedy Central-on. Most kezdődött. Érdemes megnézni
![]()
Laár Andris barátomnak ez csak melléktevékenysége.
![]()
Szerintem megfogadom a tanácsod és leülök a TV elé pöcköt bányászni
![]()
Nekem egyszer egy 60mm átmérőjű üvegpoharat adtak fel egy barna borítékban, némi újságpapírral és egy koszos póló darabjával "bélelve". Az egyik aukciós portálon vettem. Az eredmény a mellékelt képeken:
Jó kis kirakó lett belőle. Azért ilyen törékeny dolgokat borítékba rakni...
Én például a múltkor "stoppolófát" küldtem levélben. Elég "amorf" egy levél volt, de azért odaért rendben
![]()
Én múltkor 15 Kg vasat adtam fel, odaért épségben, a postán dolgozó csomagszétdobálók meg lehet szidtak mint a lovat. Ám a műszert azt összetörték, szerencsére az öreg szaki meg tudta menteni. Kaptam egy 6 kilós csomagot, barátaim az a helykihasználás csúcsa volt, a postás nő aki hozta belekapott nem nehéz alapon és majd elejtette. Sok sérülékeny holmi volt benne, de nem sérült semmi. Amit most én feladtam remélem abba sem sérül semmi.
Én nem tippelek ,mert nem kedvelem ezt a mai focinak nevezett akármit... :no: Az egész csak pénz kérdése. Ez így volt régebben is csak akkor még voltak igazi meccsek. :yes:
Igazad van.Amennyi bunda van... Na, de attól még megnézem a meccset.
![]()
Mennyibe kerül egy liter áram? :zavart1:
|
Bejelentkezés
Hirdetés |