Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Csöves erősítő készítése
Ne feledd betartani a fórum viselkedési szabályait, és a topik megmaradásának feltételeit. [link]
A téma átmenetileg fagyasztva lett, hozzászólni nem tudsz!
Ha ingyé' van akkor én is kérek
Túl nagy tömegre ne számíts mert 21-én szombaton lesz a börze! :yes:
Esetleg, ha tömegiszonya van. De bővebben itt.
És porcelán legalább? De ne legyünk telhetetlenek! Pont az ilyenekről írtam itt.
Nemcsak porcelán, hanem aranyozott is! :yes:
Remélem elégedett vagy a postással...
Már hogy lehetne elégedett!? Nem jó helyre vitte!!!
Sziasztok!
Kimenőtrafó készitésbe kezdenék,,Apx 100hoz, a trafó kiválasztásával vagyok gondba,,a fórumon olvasottak alapján az sm102b a javasolt..Tudnék szerezni se 130b-s magot ami 7.21cm2-es keresztmetszetü..Tudjátok e mekkora keresztmetszete van az sm102b-nek?Sajnos nem tudtam kideriteni mekkora,,igy ebből kiindulva választanék legalább ekkora vagy nagyobb magot. Szeretném megtekerni magamnak,márcsak a sikerélmény miatt is Minden segitséget elfogadok...
Köszönöm szépen!
Igy már világos a dolog,,az se130b csak 200V/A-s.. Akkor érdemes keressek valami efélét.. Minden jót neked
Most voltam kint műhelyt takarítani és találtam egy bontott EI trafót 27cm2 vaskeresztmetszettel. Ebből már lehetne csinálni egy jó nagy hálótrafót.
Az biztos. Most számoltam trafóméretezővel és 2,5A-re még megfelelne a trafó. Ez 630W primer teljesítmény. :eek2: Az már nem semmi.
GU-50 PPP-vel kb. 250W?
Legyen akkor már 6C33C-B PP.
Az ütősebb. üdv
120V anódfesz az semmi! 6-7.5A fűtése az már valami, de abból is lehetne PPP!
Még nézegettem a programba, hogy mikor írja ki, hogy kicsi a vas. 700W-ig jó. nem gondoltam volna, hogy ennyit bír. 24V-os volt eredetileg, így kb leadott 26A-t.
250W-os erősítő. Jól hangzik, de ahhoz kellene még egy ilyen traffancs.
PPP de A-oztályban és 4 cső oldalanként!
üdv
Oké! Építünk egyet?
Hova akarsz ilyen csőtemetőt? Vagy tán kikötöttétek a gázt és ezzel akarsz fűteni?
De ha csináltok akkor már mindjárt 2-t
Hova? Hát nem a falunapra, az biztos. Itthonra. Fűtésnek nem is rossz ötlet!
sziasztok!
volna egy kérdésem. mégpedig hogy itt a csöves kapcsolásokban gyakran ilyen speciális tranzformátorokkal találkozom. pl : LL1660 nem tudom hol lehetne ilyet az országben szerezni. vagy mi a trükk hogy lehetne legalábbolyanjó tranzformátort készíteni házilag. ami ugyanazokat a jellemzőket produkálja. előre is kösz.
nem akarok hülyeséget mondani,de szerintem a H&M trafónál lehet ilyesmit beszerezni! de majd a ,, nagyok" megmondják a frankót!
azért kösz
főként vonal illesztö tranzformátor kellene.
teheát nem volna szükség teljesítmények átvitelére. és ebböl következik hogy kissebb méretekben is gondolkozom mint amit gyakran a fotókon láttam pl ittafórumon is
Illyesmire ?
Fűtést kiközepelni meg előfeszt, munkapontot állítani mekkora trimmerek kellenek. Nem értékre, hanem méretre vagyok kíváncsi. 47K-ból van néhány de a legkisebb méret. Nem lesz az kicsi? Bírni fogja a teljesítményt?
Úgy nézem csak ketten vagyunk a fórumon, mindenki a börzén van.
Fűtés közepelni 3 wwattos poti, munkapontoknak, elég a kicsi trimmer.
:awink: 3-an!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |